Τί ειδικότητα δηλώσατε (προκήρυξη 2009);
Εγω παιδια δηλωσα συνοδος με σκυλο. Και μη πειτε ολοι αυτο που ακουω συνεχεια... Μακρια απο τετοια ειδικοτητα!
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 31
Ποια νομιζετε οτι ειναι η μεγαλυτερη σε συμμετοχη ειδικοτητα;
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 1
Τυφεκιοφόρος;
-
- Συνταγματάρχης
shellshocked έγραψε: Τυφεκιοφόρος;
τι ειδικοτητα ειναι αυτη; Οπλα ειναι; Πολλοι δηλωσαν ατ οπλων πεζικο νομιζω
Πολλές κοπέλες δήλωσαν αυτήν την ειδικότητα χωρίς κάν να ξέρουν τα βασικά της ειδικότητας. Να είσαι σίγουρη όμως ότι ένα ποσοστό της τάξεως του 5% θα πάρει γυναίκες καθώς πρόκειται για τις δυσκολότερες ειδικότητες του στρατεύματος.
-
- Συνταγματάρχης
Δ. Υ. Κ έγραψε: Πολλές κοπέλες δήλωσαν αυτήν την ειδικότητα χωρίς κάν να ξέρουν τα βασικά της ειδικότητας. Να είσαι σίγουρη όμως ότι ένα ποσοστό της τάξεως του 5% θα πάρει γυναίκες καθώς πρόκειται για τις δυσκολότερες ειδικότητες του στρατεύματος.
οι πιο πολλεσ, μην σου πω οι περισσοτερες που ρωτησα αυτη την ειδικοτητα εβαλαν χωρις καν να ξερουν τι ειναι.
Όντως αλλά μην περιμένεις οτι θα περάσουν κιόλας. Πολύ δύσκολη και απαιτητική ειδικότητα για γυναίκα και που δύσκολα της την εμπιστεύεσαι.
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 9
εδώ δεν τις εμπιστεύονται ούτε στα τεθωρακισμένα ξέρεις πόσες φορες πέρασαν γυναίκες και μετά τα παρατούσαν και φεύγανε και τους άφηναν ξεκρέμαστους;Δ. Υ. Κ έγραψε:Όντως αλλά μην περιμένεις οτι θα περάσουν κιόλας. Πολύ δύσκολη και απαιτητική ειδικότητα για γυναίκα και που δύσκολα της την εμπιστεύεσαι.
Μιλάμε για κύμα παραιτήσεων. Άσε τα ξέρω.
-
- Συνταγματάρχης
Δ. Υ. Κ έγραψε: Όντως αλλά μην περιμένεις οτι θα περάσουν κιόλας. Πολύ δύσκολη και απαιτητική ειδικότητα για γυναίκα και που δύσκολα της την εμπιστεύεσαι.
επειδη ουτε εγω ηξερα τι ειναι ατ οπλων. Οταν ρωτουσα τι δηλωσαν αλλες δεν ηξεραν καν την ονομασια κ αλλες ελεγαν οτι θα κανουν σκοπιες, πεζοπορια και τετοια
Όπως βλέπεις πλήρης ασχετοσύνη. Εμένα στην συνέντευξη με ρώτησαν 2-3 τι περιλαμβάνει η ειδικότητα μην τυχόν και τους ρωτήσει μέσα η επιτροπή να ξέρουν τι να απαντήσουν. Έλεος.
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 9
το θυμάμαι λες για αυτές τις γαλοπούλες που καθόντουσαν όλες μαζί;Δ. Υ. Κ έγραψε:Όπως βλέπεις πλήρης ασχετοσύνη. Εμένα στην συνέντευξη με ρώτησαν 2-3 τι περιλαμβάνει η ειδικότητα μην τυχόν και τους ρωτήσει μέσα η επιτροπή να ξέρουν τι να απαντήσουν. Έλεος.

-
- Συνταγματάρχης
Δ. Υ. Κ έγραψε: Όπως βλέπεις πλήρης ασχετοσύνη. Εμένα στην συνέντευξη με ρώτησαν 2-3 τι περιλαμβάνει η ειδικότητα μην τυχόν και τους ρωτήσει μέσα η επιτροπή να ξέρουν τι να απαντήσουν. Έλεος.
ξερω ξερω ακριβως τα ιδια εβλεπα και εγω. Βασικα εβαλαν αυτη την ειδικοτητα επειδη εχει τοσες θεσεις. Κ εσυ ειδες πολλα ατομα να την δηλωσαν;
Ένας σεβαστός αριθμός. Κυρίως κοπέλες πάντως.
Βοηθος ελεγκτη πτησεων εχει δηλωσει κανενας;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες