Χρυσή Αυγή
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 50
Χρυσή Αυγή
Όσο για το θέμα αναρχικών στην ΧΑ, ακούγεται πιο αστείο από το ότι ο Χίτλερ ήταν κομμουνιστής π. Χ.
Χρυσή Αυγή
Η αστυνομια εχει εχθρο τους αναρχικους. Και οι αναρχικοι εχουν εχθρο τους ΧΑιτες
οποτε γι αυτο ειπα "ο εχθρος του εχθρου μου ειναι φιλος μου"
οποτε γι αυτο ειπα "ο εχθρος του εχθρου μου ειναι φιλος μου"
"Αδελφοί, εν τη κρισίμω ταύτη περιστάσει μόνον ένδοξον θάνατον πρέπει να ευχόμεθα" Γ. Ολύμπιος
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 3
Χρυσή Αυγή
Τους ΧΑιτες ουτε φιλους μου θα ηθελα να τους ειχα ουτε εχθρους μου μακρια απο τετοιους ''ανθρωπους''
- Snakeshit
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 51
Χρυσή Αυγή
Μα οι ΧΑυγίτες δεν είναι φίλοι της ΕΛ. ΑΣ. Απλώς η αστυνομία δεν θέλει να ανοίξει κι άλλο μέτωπο και τους έχει απο κοντά.
Χρυσή Αυγή
Εγω θα ελεγα οτι μαλλον "ρουφιανοι" ειναι της αστυνομιας
- Snakeshit
- Αντισυνταγματάρχης
Χρυσή Αυγή
Ναι, έχει συμβεί κι αυτό.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 62
- Επάγγελμα: XARAKIRI
- Επικοινωνία:
Χρυσή Αυγή
Καλα κανουν η ακρα αριστερα χρειαζεται και την ακρα δεξια της... Ειναι κυκλος!
Όποιος ξεχνάει την ιστορία του είναι υποχρεωμένος να την ξαναζήσει. (Σανταγίανα Ισπανός Φιλόσοφος)₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪
- Snakeshit
- Αντισυνταγματάρχης
Χρυσή Αυγή
Πρέπει να εκλείψουν και τα δύο όμως.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 62
- Επάγγελμα: XARAKIRI
- Επικοινωνία:
Χρυσή Αυγή
Η Χρυση Αυγη απο οτι γνωριζω ειναι νομιμο κομμα οποτε δεν μπορει να εκλειψει παιρνει ψηφους δηλ. οι αναρχικοι τι παιρνουν; Μερικες πετρες παιρνουν αντε να σπασουμε καμια βιτρινα...
Όποιος ξεχνάει την ιστορία του είναι υποχρεωμένος να την ξαναζήσει. (Σανταγίανα Ισπανός Φιλόσοφος)₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪
- Snakeshit
- Αντισυνταγματάρχης
Χρυσή Αυγή
Αναφερόμουν σε ακροδεξιές και ακροαριστερές αντιλήψεις.
Χρυσή Αυγή
η εισοδος της χρυσης αυγης στον αγ. Παντελεημονα
25 Νοέ 2008
... ...
25 Νοέ 2008
... ...
ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ Η ΕΛΛΑΣ!!
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 12
Χρυσή Αυγή
asimike έγραψε:Ελα κλειδωσε και αυτο το θεμα...
Ελα ρε asimike, το εκανε επειδη πλεον δεν ειχε σχεση με την αυστρια! Χαλαρωσε. Αυτο γιατι να το κλειδωσει;
Τελος παντων... Απ'οτι καταλαβα η ΧΑ ειναι ενα μιξ ιδεολογιων. Αλλα με ενα μιξ ιδεολογιων ΠΩΣ μπορεις να φτιαξεις μια σοβαρη παραταξη;
Επισης με ενησυχησε αυτος που ειπε ο Νασσος περι οπλοστασιου. Τι ειν' τουτο; Οπλα στους δρομους ελευθερα;
Χρυσή Αυγή
Όποτε το κρίνω σκόπιμο, θα το κάνω...asimike έγραψε:Ελα κλειδωσε και αυτο το θεμα...
Χρυσή Αυγή
EKTAKTO! Ένταση αυτή τη στιγμή στην πλατεία Αττικής
Πριν μία ώρα περίπου οργανωμένη συμμορία αλλοδαπών κτύπησε με ρόπαλα ηλικιωμένους Έλληνες κατοίκους της περιοχής και στην συνέχεια κατέφυγε σε χώρο ο οποίος χρησιμοποιείται σαν παράνομο τζαμί. Αμέσως συγκεντρώθηκε πλήθος Ελλήνων της περιοχής, ενώ κατεύθασαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες άρχισαν να απειλούν τους Έλληνες που βρισκόντουσαν κυριολεκτικά στα σπίτια τους! Αποφεύγουν να εισέλθουν στον χώρο όπου βρίσκονται οι αλλοδαποί, που κτύπησαν τους Έλληνες, ενώ έχουν προχωρήσει και σε «προσαγωγές» Ελλήνων κατοίκων!Ο στρατός κατοχής του Τζωρτζ στην υπηρεσία της παγκοσμιοποίησης και των λαθρομεταναστών σε δράση.Ο κόσμος παραμένει στην πλατεία. Θα υπάρξει νεώτερη ενημέρωση.
...
Οκτωβρίου 17,2010 στο 00:10
Κρατούνται 3 μουσουλμάνοι για την επίθεση με ρόπαλα εναντίον των Ελλήνων. Δεν φυλάσσονται στο τμήμα της περιοχής, όπως ο νόμος προβλέπει! Υπάρχουν μαρτυρίες για την εμπλοκή τους στα επεισόδια. Γίνεται προσπάθεια από τους γνωστούς αντιρατσιστικούς κύκλους, οι οποίοι έσπευσαν προς συμπαράστασή τους να αφεθούν ελεύθεροι!
...
Πριν μία ώρα περίπου οργανωμένη συμμορία αλλοδαπών κτύπησε με ρόπαλα ηλικιωμένους Έλληνες κατοίκους της περιοχής και στην συνέχεια κατέφυγε σε χώρο ο οποίος χρησιμοποιείται σαν παράνομο τζαμί. Αμέσως συγκεντρώθηκε πλήθος Ελλήνων της περιοχής, ενώ κατεύθασαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες άρχισαν να απειλούν τους Έλληνες που βρισκόντουσαν κυριολεκτικά στα σπίτια τους! Αποφεύγουν να εισέλθουν στον χώρο όπου βρίσκονται οι αλλοδαποί, που κτύπησαν τους Έλληνες, ενώ έχουν προχωρήσει και σε «προσαγωγές» Ελλήνων κατοίκων!Ο στρατός κατοχής του Τζωρτζ στην υπηρεσία της παγκοσμιοποίησης και των λαθρομεταναστών σε δράση.Ο κόσμος παραμένει στην πλατεία. Θα υπάρξει νεώτερη ενημέρωση.
...
Οκτωβρίου 17,2010 στο 00:10
Κρατούνται 3 μουσουλμάνοι για την επίθεση με ρόπαλα εναντίον των Ελλήνων. Δεν φυλάσσονται στο τμήμα της περιοχής, όπως ο νόμος προβλέπει! Υπάρχουν μαρτυρίες για την εμπλοκή τους στα επεισόδια. Γίνεται προσπάθεια από τους γνωστούς αντιρατσιστικούς κύκλους, οι οποίοι έσπευσαν προς συμπαράστασή τους να αφεθούν ελεύθεροι!
...
ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ Η ΕΛΛΑΣ!!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης