Greek_Army έγραψε:Δεν θα είσαι εσώκλειστος θα παίρνεις υπηρεσιακά και θα βγαίνεις για 4-5 ώρες
η εμπλοκη δεν ειναι τιμωρια ειναι η κατασταση που επικρατει στη μοναδα στην οποια εκανες το λαθος να πας; απλα δεν υπαρχει κοσμος να κανεις της καθημερινες υπηρεσιες και ολοι κανουν μια καθε μερα. Οποιος περισσευει, βγαινει. Οποτε μεχρι να ερθει η σειρα σου μπορει να περασουν 5 μερες ή 35...
όσο για υπηρεσιακα 4-5 ωρων και αυτα δεν ειναι δεδομενα. Το καλυτερο υπηρεσιακο που ειδα ήταν μονο στο λοχια του λοχου (ολοι οι αλλοι ειμασταν υπηρεσια) μονο Για 45 λεπτα ενα δεκαημερο κι αυτο γιατι επρεπε να βγαλει ενα εγγραφο. Κεντρο δραμας για να βγαλει φωτο, καφε σε 20 λεπτα με κανα 2 τσιγαρα και τροχαδακι πισω στο στρατοπεδο (10 λεπτα απο το κεντρο) ... Με ατακα στην πυλη οταν εβγαινε:''ο ΑΥΔΜ τις κοβει γιατι ειναι μονο 90 και σημερα κι αυτον τον παιρνει για πολλα ακομα τα επομενα 20 χρονια!'' Και Φωνη στον αρχιφυλακα πυλης στην εξοδο ''ειναι μονο 90 μωρε!'', Κουκουλα και τρεξιμο αλά μποξέρ για το κεντρο!
Παίδες, το Νοέμβρη Πεύκο! Δήλωσα σήμερα... Να ρωτήσω κάτι, πως θα ξέρω επισήμως πως θα πάω Πεύκο για να παρουσιαστώ; Μου είπαν ότι θα μου στείλουν το Οκτώβρη ένα χαρτί, για ποιο λόγο δε ξέρω... Πάντως και για την ενημέρωση του forum και επιβεβαίωση, είμαι πρώτος απο τρία παιδιά (αγόρια) και δικαιούμαι 8μηνο και με δέχονται όπως όλα φαίνονται. Επίσης, με τις εξόδους τί γίνεται; Πολύ λίγες?
Πιαδια εγω δεν δηλωσα ειδικες δυναμεις και ομως ειδα στο αρμυ. Γρ οτι θα με παρουν ειδικες δυναμεις μεγαλο πευκο κεεδ 17 αυγουστου (μεγαλο πευκο δηλαδη κατα πασα πιθανοτητα) ... Μπορω μηπως να το αλλαξω οσο ειναι νωρις... η θα πρεπει να παω κανονικα και να το δηλωσω εκει οτι δεν ενδιαφερομαι... (γιατι ειναι εθελοντικα απο οσο ξερω) ποσο γρηγορα σε ρωτανε αν θες να παραμεινεις αφου πας ομως... Και ποσο καιρο πανω κατω παραμενεις εκει αναγκαστικα.
Παλιοτερα που γυμναζομουνα και ειχα να κανω με πολλες δραστηριοτητες θα μου αρεσε γιατι δεν θα ειχα πιστευω ιδιαιετερο προβλημα... Εδω και δυο χρονια ομως που σπουδαζα δεν ειχα χρονο να ασχολειθω με αποτελεσμα να χαλασω να βαλω κιλα και γενικα οι αντοχες μου να μειωθουν πολυ... Οποτε δυσκολα να μπορεσω να ανταποκριθω... Αρα εφοσον ηρθαν ετσι τα πραγματα γιαυτο θα ηθελα να ξερω πανω κατω τι παιζει και τι μπορω να κανω σε αυτην την περιπτωση΄΄.
johny.xmarks έγραψε:Παίδες, το Νοέμβρη Πεύκο! Δήλωσα σήμερα... Να ρωτήσω κάτι, πως θα ξέρω επισήμως πως θα πάω Πεύκο για να παρουσιαστώ; Μου είπαν ότι θα μου στείλουν το Οκτώβρη ένα χαρτί, για ποιο λόγο δε ξέρω... Πάντως και για την ενημέρωση του forum και επιβεβαίωση, είμαι πρώτος απο τρία παιδιά (αγόρια) και δικαιούμαι 8μηνο και με δέχονται όπως όλα φαίνονται. Επίσης, με τις εξόδους τί γίνεται; Πολύ λίγες;
Αν θες την γνωμη μου, ειναι πολυ νωρις για να αγχονεσε. Αραξε οσο εχεις καιρο, καλα καλα δεν μπηκε η 312 σειρα (εσυ θα εισαι λογικα 313) οποτε κατσε να μπουμε εμεις και μετα οταν περασουν οι μερες και ερθει η σειρα σου να μπεις εδω ειναι το φορουμ. Και μην το παρεις στραβα.
Nikos_1988 έγραψε:Πιαδια εγω δεν δηλωσα ειδικες δυναμεις και ομως ειδα στο αρμυ. Γρ οτι θα με παρουν ειδικες δυναμεις μεγαλο πευκο κεεδ 17 αυγουστου (μεγαλο πευκο δηλαδη κατα πασα πιθανοτητα) ... Μπορω μηπως να το αλλαξω οσο ειναι νωρις... Η θα πρεπει να παω κανονικα και να το δηλωσω εκει οτι δεν ενδιαφερομαι... (γιατι ειναι εθελοντικα απο οσο ξερω) ποσο γρηγορα σε ρωτανε αν θες να παραμεινεις αφου πας ομως... Και ποσο καιρο πανω κατω παραμενεις εκει αναγκαστικα.
Θα παρουσιαστεις κανονικα οτι και γινει. Στο τελος της πρωτης εβδομαδας θα δηλωσετε ολοι αν θελετε να μεινετε και που να πατε, και οσοι δεν θελουν να παραμεινουν. Αφου ορκιστειτε και γυρίσετε θα τελειωσετε εκει την βασικη εκπαιδευση και θα σας στελουν σε οποια μοναδα πεζικου ή ΤΘ θέλουνε...
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
johny.xmarks έγραψε:Παίδες, το Νοέμβρη Πεύκο! Δήλωσα σήμερα... Να ρωτήσω κάτι, πως θα ξέρω επισήμως πως θα πάω Πεύκο για να παρουσιαστώ; Μου είπαν ότι θα μου στείλουν το Οκτώβρη ένα χαρτί, για ποιο λόγο δε ξέρω... Πάντως και για την ενημέρωση του forum και επιβεβαίωση, είμαι πρώτος απο τρία παιδιά (αγόρια) και δικαιούμαι 8μηνο και με δέχονται όπως όλα φαίνονται. Επίσης, με τις εξόδους τί γίνεται; Πολύ λίγες;
Δεν μπορεις να ξερεις που θα παρουσιαστεις ξερεις ακομα. Τι εννοεις πως θα ξερεις που θα παρουσιαστεις; Το χαρτι στο σπιτι σου γιατι ερχεται; Ή δε το εχεις ακουσει οτι σου στελνουν χαρτι στο σπιτι που λεει αναλυτικα τα στοιχεια σου και το που και ποτε παρουσιαζεσαι; Τελη Οκτωμβρη δλδ περιπου 15 μερες πριν να μπεις θα ερθει χαρτι στο σπιτι σου που θα λεει τα παραπανω που σου ειπα. Και με τις εξοδους πιστεψε με θα ειναι λιγοτερες απ οτι ειναι τωρα που εισαι πολιτης. Καλη σου θητεια φιλε.
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
Δηλαδη για να καταλαβω... Ενα μηνα στο κεντρο θα κατσω κανονικα μεχρι να ορκιστουμε... Δηλαδη θα κατσω ενα μηνα ολοκληρο και μετα θα με στειλουν σε καποια μοναδα πεζικου η τεθωρακισμενων;
Nikos_1988 έγραψε:Δηλαδη για να καταλαβω... Ενα μηνα στο κεντρο θα κατσω κανονικα μεχρι να ορκιστουμε... Δηλαδη θα κατσω ενα μηνα ολοκληρο και μετα θα με στειλουν σε καποια μοναδα πεζικου η τεθωρακισμενων;
Eτσι... Εκτος και εχουν αλλαξει απο οταν πηγα