Μοριοδότηση επαγγελματιών οπλιτών (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Ρε παιδια ειμαι εφ. Αξιωματικος περνω παραπανω μορια ;
Anonymous

Εχω τελειωσει αει οικονομικα. Εχω εσντλ. Αυτα ειναι μορια επιλπεον; Αξιζει αραγε; Υπαρχει καποιος να μας δωσει λεπτομερειες;
Anonymous

ηρα έγραψε:Εχω τελειωσει αει οικονομικα. Εχω εσντλ. Αυτα ειναι μορια επιλπεον; Αξιζει αραγε; Υπαρχει καποιος να μας δωσει λεπτομερειες;

το εσντλ αν παρατηρησεις δε γραφει πουθενα οτι μετραει. Οσο για το αει μετραει μονο αμα υπαρχει βεβαιωση απο τη σχολη που να γραφει οτι παρακολουθησες με επιτυχια 4 μαθηματα που ειχαν σχεση με υπολογιστες αλλιως ουτε το πτυχιο μετραει
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από D.Y.K »

ηρα έγραψε:Εχω τελειωσει αει οικονομικα. Εχω εσντλ. Αυτα ειναι μορια επιλπεον; Αξιζει αραγε; Υπαρχει καποιος να μας δωσει λεπτομερειες;
Το άν αξίζει ή όχι θα το κρίνεις εσύ. Δεν χάνεις ποτέ τίποτα να προσπαθείς και ποτέ δεν ξέρεις!

Anonymous

Καταρχην η προκ δεν ακυρωνετε! Επειδη ρωταω γενικα ατομα και ο καθενας λεει το κοντο του και το μακρυ του ξερει κανεις αν σε ειδικοτητες που λεει απολ. Λυκειου μπανει μονο απολ λυκειου ή ο καθενας βαζει οτι εχει; Αει, τει, ιεκ;
επισης λεει
Ια. Όσοι υπηρέτησαν ή υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις:
Σύνολο μηνών θητείας γενικά (με στρογγυλοποίηση στον αμέσως προηγούμενο ή επόμενο
ακέραιο, όταν οι ημέρες θητείας είναι λιγότερες των δεκαπέντε ή περισσότερες και ίσες αντίστοι-
χα) Χ συντελεστή 5.
Δηλαδη οσοι καναμε 12μηνο παιρνουμε 12χ5=60μορια;
Anonymous

Ναι και γω περνω 90 απο 18μηνο! Χαχα

Anonymous

Μπορουμε να κανουμε τα χαρτια για καποια ειδικοτητα (οπως πχ αμυνας αεροδρομιου) που θελει απολυτηριο λυκειου ή γυμνασιου και να καταθεσουμε πτυχιο ΤΕΙ για να παρουμε τα 450 μορια; Ή τα 450 μπορεις να τα παρεις μονο για ειδικοτητα που αντιστοιχει στο πτυχιο σου;

Anonymous

Δ. Υ. Κ έγραψε:Ναι τα παιρνεις εαν εχεις ολοκληρωσει τουλαχιστον το πρωτο ετος των σπουδων σου.
Δηλ. Αν εχεις πτυχιο ΤΕΙ αλλα οχι σε ειδικοτητα ζητουμενη και Κανεις για ειδικοτητα με απολυτηριο γυμνασιου ή λυκείου, Τοτε τα παιρνεις τα 450 μόρια απο το πτυχιο του ΤΕΙ ή όχι και παιρνεις αυτα του απολυτηριου;

ευχαριστω εκ των προτερων

rikothegeneral
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από rikothegeneral »

Καλησπέρα παιδια, έχω μια απορία. Ενδιαφέρομαι για την ειδικότητα ΠΡΑ- Προγραμματιστη Αναλυτή Η/Υ και ζητάνε πτυχίο ΤΕΙ Πληροφορικής. Εγώ είμαι στο 5ο έτος ενος ΤΕΙ Πληροφορικής Πέρνω 350 μόρια, ηθελα να ρωτήσω αν υπάρχει περίπτωση να παρω Και τα 40 απο το Πτυχιο Προγραμματιστή απο την στιγμη που έχω περάσει ολα τα μαθήματα σχετικα με τον προγραμματισμο και τις βάσεις δεδομενων.
Anonymous

rikothegeneral έγραψε:Καλησπέρα παιδια, έχω μια απορία. Ενδιαφέρομαι για την ειδικότητα ΠΡΑ- Προγραμματιστη Αναλυτή Η/Υ και ζητάνε πτυχίο ΤΕΙ Πληροφορικής. Εγώ είμαι στο 5ο έτος ενος ΤΕΙ Πληροφορικής Πέρνω 350 μόρια, ηθελα να ρωτήσω αν υπάρχει περίπτωση να παρω Και τα 40 απο το Πτυχιο Προγραμματιστή απο την στιγμη που έχω περάσει ολα τα μαθήματα σχετικα με τον προγραμματισμο και τις βάσεις δεδομενων.

τοσο καλη σχολη ρε φιλε και θα πας να γινεις εποπ;
insomniacgr
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από insomniacgr »

σακης έγραψε:τοσο καλη σχολη ρε φιλε και θα πας να γινεις εποπ;

Μάλλον δε γνωρίζεις τις ώρες εργασίας ενός προγραμματιστή στον ιδιωτικό τομέα, την πίεση, τα τρελά deadlines και το άγχος για μικρό αντάλλαγμα (μέτριες αμοιβές).

Που την είδες την καλή σχολή; Σαν καλλιέργεια δεν διαφωνώ - αλλά για επαγγελματιικη αποκατάσταση... Άστο καλύτερα. Το πιο χρήσιμο με μια τέτοια σχολή είναι ότι ίσως σε βάλει στο δημόσιο με κάποιο διαγωνισμό (καλή ώρα τώρα) Εδώ μιλάμε για θέσεις στο στρατό πολύ καλύτερες από αυτές που θα βρεις έξω.

Δεν είναι τυχαίο το ενδιαφέρον.
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από illy »

Και εγω συμφωνω με την παρατηρηση του Σακη! Ο ασεπ σου δινει απειρες πιθανοτητες να μπεις σε διαφορυς τομεις στην ειδικοτητα σου εφοσον πλεον ολο το δημοσιο ή μαλοον τα παντα Λειτουργουν με υπολογιστες οποτε ειναι απαραιτητος κ ενας τεχνικος διαχειριστης!
Dum spiro spero
insomniacgr
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από insomniacgr »

illy έγραψε:Και εγω συμφωνω με την παρατηρηση του Σακη! Ο ασεπ σου δινει απειρες πιθανοτητες να μπεις σε διαφορυς τομεις στην ειδικοτητα σου εφοσον πλεον ολο το δημοσιο ή μαλοον τα παντα Λειτουργουν με υπολογιστες οποτε ειναι απαραιτητος κ ενας τεχνικος διαχειριστης!

Υπό άλλες συνθήκες δε θα διαφωνούσα. Ωστόσο:

1) είναι δραστική η μείωση των διαγωνισμών του δημοσίου καθώς και των διαθέσιμων θέσεων ειδικοτήτων πληροφορικής πλέον

2) ακόμη και για καθηγητής μέσης εκπαίδευσης να ενδιαφέρεται κάποιος δε θα βρει θέσεις. Στο μεγάλο διαγωνισμό του 2008 δεν υπήρχαν ΚΑΘΟΛΟΥ θέσεις καθηγητών πληροφορικής (λες και καλύφθηκαν όλα τα κενά στα σχολεία).

3) θέσεις όπως αυτές του στρατολογικού σώματος θα τις χαρακτήριζα φιλέτα για κάποιον με σπουδές πληροφορικής που θέλει δουλειά γραφείου με την ασφάλεια και τις συνθήκες (στο μείζον κομμάτι) του δημοσίου.
thrakiotis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από thrakiotis »

Τι λετε ρε παιδια εδω μπαινουνε ατομα σε αυτες τις θεσεις που δεν γνωριζουν τα βασικα του υπολογιστη γιαυτο και οταν κολαει το συστημα σε δημοσιες υπηρεσειες γινεται πανικος για μερες, δεν λεω μπορει να δινει πολλες ευκαιριες το ασεπ αλλα ποιοι τις αρπαζουν αραγε;

illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από illy »

Πραγματικα εγω λυπαμαι που δεν εχω τετοιο πτυχιο στα χερια μου διοτι δινει παρα πολλες ευκαιριες για δουλεια... Δηλαδη θα προτιμουσα να ημουν σε καποιο αλλο τομεα μονιμη υπαλληλος παρα στον στρατο! Τωρα απο κει κ περα ειναι δικη σου αποφαση! Σου ξαναλεω, μακαρι να ειχα τετοιο χαρτι στα χερια μου...
Dum spiro spero
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης