Προκηρύξεις για ΕΠΟΠ (2006 και 2007)
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 10
Στην αεροπορία πάντως εγώ έκανα τα χαρτιά μου Ιούνιο (περιπου) του 05 και μπήκα Τρίπολη Δεκέμβριο του 05.
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 7
1. Απ' ότι ξέρω η Κρήτη θεωρείται παραμεθόριος, οπότε μάλλον είναι εφικτό.ναύτης έγραψε:εννοώ σε τοποθεσία!! Είμαι απο Κρήτη και θα θελα τους πρώτουσ μήνεσ να υπηρετήσω εκεί!! Αλλά γίνεται; Και γιατί αργούν τόσο πολύ ρε παιδιά τ αποτελέσματα;
Γιατί, ο ΕΠ. ΟΠ. το πρώτο καιρό είναι υποχρεωμένος να υπηρετήσει σε παραμεθόριο περιοχή.
2. Ποιά αποτελέσματα;
LIN@ έγραψε:Α ωραία!! Δηλαδή τέλη Σεπτέμβρη με αρχές Οκτώβ. παρουσιάζονται οι επιτυχόντες!!! Πάλι καλά.. είπα και εγώ..6 μήνες!!!Jesus πια!!!
καποια παρανοηση υπαρχει. οι επ. οπ. μπαινουν περιπου ενα 6μηνο μετα τη δημοσιευση της προκηρυξης. ετυχε η προηγουμενη να βγει μαρτιο και μπηκαν οκτωβριο. αν βγει ιουλιο θα μπουνε περιπου δεκεμβριο. αργουνε στις διαδικασιες επειδη ειναι πολλοι οι υποψηφιοι. ενα παραδειγμα ας πουμε, οι προηγουμενοι τα αθληματα τα δωσαν τον αυγουστο ενω η προκηρυξη ηταν απο τον μαρτιο. γραφειοκρατικα θεματα.
batraxi27 έγραψε:ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ 6 ΜΗΝΕΣ!! ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΣΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ.1 ΜΕ 1ΜΙΣΗ ΜΗΝΑ ΤΟ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ. ΜΟΛΙΣ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΣΟΥ, ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ΨΥΧΟΤΕΧΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΡΑΤΑΝΕ 20-25 ΜΕΡΕΣ.. ΜΕΤΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ Τ'ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Κ ΣΕ ΚΑΛΟΥΝΕ. ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΟ ΠΟΛΥ 3 ΜΗΝΑΚΙΑ.. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Σ'ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ... ΠΑΝΤΩΣ ΙΣΧΥΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑΥΤΙΚΟ!!!
στο πεζικο οι προηγουμενοι περιμεναν ενα 6μηνο μεχρι να τελειωσουν ολη τη διαδικασια και να βγουν τα αποτελεσματα. οι δυσπιστοι μπορουν να κατευασουν την προηγουμενη προκηρυξη απο τη σελιδα της στρατολογιας και να δουν τις ημερομηνιες εκει και ποσο κραταει η αναμονη. προφανως εχουν διαφορα τα σωματα.
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 18
ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΣΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΠΕΡΙΣΥ!zzzzzz έγραψε:
στο πεζικο οι προηγουμενοι περιμεναν ενα 6μηνο μεχρι να τελειωσουν ολη τη διαδικασια και να βγουν τα αποτελεσματα. οι δυσπιστοι μπορουν να κατευασουν την προηγουμενη προκηρυξη απο τη σελιδα της στρατολογιας και να δουν τις ημερομηνιες εκει και ποσο κραταει η αναμονη. προφανως εχουν διαφορα τα σωματα.
σελιδα 6 της προκηρυξης 2007: ημερομηνιες συνεντευξης
σελιδα 8 της προκηρυξης 2007: ημερομηνιες ψυχοτεχνικων και αθληματα
σελιδα 10 της προκηρυξης 2007: ημερομηνια καταταξης
αυτα ειναι τα περσινα δεδομενα. μακαρι φετος να επισπευσουν καπως τις διαδικασιες.
σελιδα 8 της προκηρυξης 2007: ημερομηνιες ψυχοτεχνικων και αθληματα
σελιδα 10 της προκηρυξης 2007: ημερομηνια καταταξης
αυτα ειναι τα περσινα δεδομενα. μακαρι φετος να επισπευσουν καπως τις διαδικασιες.
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
ΜΠΑ! ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ!zzzzzz έγραψε: σελιδα 6 της προκηρυξης 2007: ημερομηνιες συνεντευξηςσελιδα 8 της προκηρυξης 2007: ημερομηνιες ψυχοτεχνικων και αθληματασελιδα 10 της προκηρυξης 2007: ημερομηνια καταταξηςαυτα ειναι τα περσινα δεδομενα. μακαρι φετος να επισπευσουν καπως τις διαδικασιες.
το ξερω αυτο. παιδια μη κανετε οτι πεφτετε απο τα συννεφα. οποιον και να ρτησετε για πεζικο τοσο περιμενε. αλλωστε οποιος το εχει ψαξει λιγο βρισκει την ακρη στη ιδια την προκηρυξη. ριξτε μια ματια και γεμιστε μπαταριες με υπομονη.
ειναι πολυ ψυχοφθορα η διαδικασια και η αναμονη και το γεγονος οτι εισαι στον αερα και δεν ξερεις. και αν σου τυχει και μια ευκαιρια το σκεφτεσαι και λες να την αρπαξω ή να περιμενω τα αποτελεσματα; αλλα ολα ειναι ενα ρισκο. μη χαλιεστε λοιπον για ολους εχει ο θεος.
Καλημερα παιδια, λοιπον εγω εδωσα περυσι κ προπερσι, αλλα η διαδικασια κραταει οντως 6αμηνο... Εγω περυσι εδωσα αθληματα τον αυγουστο...
... και του επιτυχοντες τους καλεσαν τον οκτωμβρη κ τους επιλαχοντες "οπου ημουνα κ εγω
" τελη Νοεμβρη...
Γι'αυτο υπομονη...
... και του επιτυχοντες τους καλεσαν τον οκτωμβρη κ τους επιλαχοντες "οπου ημουνα κ εγω

Γι'αυτο υπομονη...
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
ΔΥΟ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑ ΟΤΑΝ ΕΔΙΝΑ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΕΠΙΛΑΧΟΥΣΕΣ... ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ! ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΑΝ ΔΕ ΔΩ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΟΜΑΙ. ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΞΙΖΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΜΟΝΗ ΚΑΙ Η ΑΓΩΝΙΑ;grecia έγραψε: Καλημερα παιδια, λοιπον εγω εδωσα περυσι κ προπερσι, αλλα η διαδικασια κραταει οντως 6αμηνο... Εγω περυσι εδωσα αθληματα τον αυγουστο...
... και του επιτυχοντες τους καλεσαν τον οκτωμβρη κ τους επιλαχοντες "οπου ημουνα κ εγω" τελη Νοεμβρη...
Γι'αυτο υπομονη...
καλημερα παιδια εγω ακουσα οτι θα βγει 20 αυγουστου.. αυτο που καταλαβα ειναι οτι ο καθε ενας λεει το μακρυ του και το κοντο του..
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 2
20 αυγουστου για πιο σωμα μιλας...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης