Προκηρύξεις για ΕΠΟΠ (2006 και 2007)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
NickTheGreek
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από NickTheGreek »

Στην αεροπορία πάντως εγώ έκανα τα χαρτιά μου Ιούνιο (περιπου) του 05 και μπήκα Τρίπολη Δεκέμβριο του 05.
Ιφικράτης
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Ιφικράτης »

ναύτης έγραψε:εννοώ σε τοποθεσία!! Είμαι απο Κρήτη και θα θελα τους πρώτουσ μήνεσ να υπηρετήσω εκεί!! Αλλά γίνεται; Και γιατί αργούν τόσο πολύ ρε παιδιά τ αποτελέσματα;
1. Απ' ότι ξέρω η Κρήτη θεωρείται παραμεθόριος, οπότε μάλλον είναι εφικτό.

Γιατί, ο ΕΠ. ΟΠ. το πρώτο καιρό είναι υποχρεωμένος να υπηρετήσει σε παραμεθόριο περιοχή.

2. Ποιά αποτελέσματα;

Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

LIN@ έγραψε:Α ωραία!! Δηλαδή τέλη Σεπτέμβρη με αρχές Οκτώβ. παρουσιάζονται οι επιτυχόντες!!! Πάλι καλά.. είπα και εγώ..6 μήνες!!!Jesus πια!!!

καποια παρανοηση υπαρχει. οι επ. οπ. μπαινουν περιπου ενα 6μηνο μετα τη δημοσιευση της προκηρυξης. ετυχε η προηγουμενη να βγει μαρτιο και μπηκαν οκτωβριο. αν βγει ιουλιο θα μπουνε περιπου δεκεμβριο. αργουνε στις διαδικασιες επειδη ειναι πολλοι οι υποψηφιοι. ενα παραδειγμα ας πουμε, οι προηγουμενοι τα αθληματα τα δωσαν τον αυγουστο ενω η προκηρυξη ηταν απο τον μαρτιο. γραφειοκρατικα θεματα.
Anonymous

batraxi27 έγραψε:ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ 6 ΜΗΝΕΣ!! ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΣΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ.1 ΜΕ 1ΜΙΣΗ ΜΗΝΑ ΤΟ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ. ΜΟΛΙΣ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΣΟΥ, ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ΨΥΧΟΤΕΧΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΡΑΤΑΝΕ 20-25 ΜΕΡΕΣ.. ΜΕΤΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ Τ'ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Κ ΣΕ ΚΑΛΟΥΝΕ. ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΟ ΠΟΛΥ 3 ΜΗΝΑΚΙΑ.. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Σ'ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ... ΠΑΝΤΩΣ ΙΣΧΥΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑΥΤΙΚΟ!!!

στο πεζικο οι προηγουμενοι περιμεναν ενα 6μηνο μεχρι να τελειωσουν ολη τη διαδικασια και να βγουν τα αποτελεσματα. οι δυσπιστοι μπορουν να κατευασουν την προηγουμενη προκηρυξη απο τη σελιδα της στρατολογιας και να δουν τις ημερομηνιες εκει και ποσο κραταει η αναμονη. προφανως εχουν διαφορα τα σωματα.
ΙΩΑΝΝΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

zzzzzz έγραψε:

στο πεζικο οι προηγουμενοι περιμεναν ενα 6μηνο μεχρι να τελειωσουν ολη τη διαδικασια και να βγουν τα αποτελεσματα. οι δυσπιστοι μπορουν να κατευασουν την προηγουμενη προκηρυξη απο τη σελιδα της στρατολογιας και να δουν τις ημερομηνιες εκει και ποσο κραταει η αναμονη. προφανως εχουν διαφορα τα σωματα.
ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΣΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΠΕΡΙΣΥ!
zzzzzz

Δημοσίευση από zzzzzz »

σελιδα 6 της προκηρυξης 2007: ημερομηνιες συνεντευξης
σελιδα 8 της προκηρυξης 2007: ημερομηνιες ψυχοτεχνικων και αθληματα
σελιδα 10 της προκηρυξης 2007: ημερομηνια καταταξης

αυτα ειναι τα περσινα δεδομενα. μακαρι φετος να επισπευσουν καπως τις διαδικασιες.
ΙΩΑΝΝΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

zzzzzz έγραψε: σελιδα 6 της προκηρυξης 2007: ημερομηνιες συνεντευξηςσελιδα 8 της προκηρυξης 2007: ημερομηνιες ψυχοτεχνικων και αθληματασελιδα 10 της προκηρυξης 2007: ημερομηνια καταταξηςαυτα ειναι τα περσινα δεδομενα. μακαρι φετος να επισπευσουν καπως τις διαδικασιες.

ΜΠΑ! ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ!
zzzzzz

Δημοσίευση από zzzzzz »

το ξερω αυτο. παιδια μη κανετε οτι πεφτετε απο τα συννεφα. οποιον και να ρτησετε για πεζικο τοσο περιμενε. αλλωστε οποιος το εχει ψαξει λιγο βρισκει την ακρη στη ιδια την προκηρυξη. ριξτε μια ματια και γεμιστε μπαταριες με υπομονη.
Anonymous

ειναι πολυ ψυχοφθορα η διαδικασια και η αναμονη και το γεγονος οτι εισαι στον αερα και δεν ξερεις. και αν σου τυχει και μια ευκαιρια το σκεφτεσαι και λες να την αρπαξω ή να περιμενω τα αποτελεσματα; αλλα ολα ειναι ενα ρισκο. μη χαλιεστε λοιπον για ολους εχει ο θεος.
grecia

Δημοσίευση από grecia »

Καλημερα παιδια, λοιπον εγω εδωσα περυσι κ προπερσι, αλλα η διαδικασια κραταει οντως 6αμηνο... Εγω περυσι εδωσα αθληματα τον αυγουστο...

... και του επιτυχοντες τους καλεσαν τον οκτωμβρη κ τους επιλαχοντες "οπου ημουνα κ εγω Εικόνα" τελη Νοεμβρη...

Γι'αυτο υπομονη...

ΙΩΑΝΝΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

grecia έγραψε: Καλημερα παιδια, λοιπον εγω εδωσα περυσι κ προπερσι, αλλα η διαδικασια κραταει οντως 6αμηνο... Εγω περυσι εδωσα αθληματα τον αυγουστο...

... και του επιτυχοντες τους καλεσαν τον οκτωμβρη κ τους επιλαχοντες "οπου ημουνα κ εγω Εικόνα" τελη Νοεμβρη...

Γι'αυτο υπομονη...

ΔΥΟ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑ ΟΤΑΝ ΕΔΙΝΑ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΕΠΙΛΑΧΟΥΣΕΣ... ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ! ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΑΝ ΔΕ ΔΩ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΟΜΑΙ. ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΞΙΖΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΜΟΝΗ ΚΑΙ Η ΑΓΩΝΙΑ;
rea86

Δημοσίευση από rea86 »

καλημερα παιδια εγω ακουσα οτι θα βγει 20 αυγουστου.. αυτο που καταλαβα ειναι οτι ο καθε ενας λεει το μακρυ του και το κοντο του..
batraxi27
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από batraxi27 »

20 αυγουστου για πιο σωμα μιλας...

rea86

Δημοσίευση από rea86 »

κ για τα 3 σωματα
nadia