Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
guestfromavillage

Re: Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)

Δημοσίευση από guestfromavillage »

Καλημερα
ξερουμε τι μισθο εχει? για Ελ βενιζελος θα δηλωνα. ειναι μισθ. κλιμακιο Δ, παιρνει καποιο επιδομα ή κατι απο υπηρεσιες? τα καθαρα με ενδιαφερουν. μην πεθανουμε κ της πεινας. 
επισης η τοποθετηση στο ελ βενιζελος, ειναι αποκλειστικα εκει ή και σε αλλα σημεια; Διαβασα στην προκυρηξη οτι πανε κ αλλου, οχι στο αεροδρομιο.
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Από Σάμο βλέπω παίρνουμε τα μύδια μας
Άβαταρ μέλους
panos1923
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από panos1923 »

guestfromavillage έγραψε: Δευ Νοέμ 24, 2025 1:08 pm Καλημερα
ξερουμε τι μισθο εχει? για Ελ βενιζελος θα δηλωνα. ειναι μισθ. κλιμακιο Δ, παιρνει καποιο επιδομα ή κατι απο υπηρεσιες? τα καθαρα με ενδιαφερουν. μην πεθανουμε κ της πεινας. 
επισης η τοποθετηση στο ελ βενιζελος, ειναι αποκλειστικα εκει ή και σε αλλα σημεια; Διαβασα στην προκυρηξη οτι πανε κ αλλου, οχι στο αεροδρομιο.

Τι διάβασες δλδ?
guestfromavillage

Δημοσίευση από guestfromavillage »

panos1923 έγραψε: Δευ Νοέμ 24, 2025 2:01 pm
guestfromavillage έγραψε: Δευ Νοέμ 24, 2025 1:08 pm Καλημερα

Τι διάβασες δλδ?

"Μετά την ολοκλήρωση της ως άνω εκπαίδευσης, θα τοποθετηθούν σε Υπηρεσίες Συνοριακής Φύλαξης, Διαχείρισης Μετανάστευσης ή Προαναχωρησιακά Κέντρα Κράτησης Αλλοδαπών ή Υπηρεσίες φύλαξης θεσμοθετημένων σημείων εισόδου – εξόδου της Επικράτειας. Μετάταξη των Συνοριακών Φυλάκων Ορισμένου Χρόνου σε άλλη κατηγορία προσωπικού ή απόσπασή τους σε Υπηρεσία, πέραν των προαναφερόμενων, δεν επιτρέπεται."

Άβαταρ μέλους
panos1923
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από panos1923 »

Παίδες διάβασα στα γρήγορα την προκήρυξη γτ δεν εχω χρονο τώρα. Δεν διάβασα πουθενά για εκπαίδευση. Ξέρουμε ποσο καιρό θα κρατήσει?

Επισκέπτης

D.Y.K έγραψε: Δευ Νοέμ 24, 2025 12:30 pm Στον κύριο πίνακα της Π.Ε. Ανατολικής Αττικής (Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος»)  υπάγεται όλη η περιφέρεια Αττικής, όπως πολύ σωστά έγραψε ένας φίλος παραπάνω. Στον επικουρικό πίνακα όλες οι υπόλοιπες περιφέρειες της χώρας. Τα μόρια όμως της εντοπιότητας (για να το θέσω έτσι), θα τα πάρουν όμως μόνο όσοι είναι διαμένοντες σε περιοχές που υπάγονται στην Π.Ε Ανατολικής Αττικής. 

Διαβάστε την σελίδα 13, παράγραφος 1α της προκήρυξης. Τα αναφέρει όλα αναλυτικά ρε παιδιά. 

Ευχαριστούμε ΔΥΚ. Αυτά να τα βλέπουν αυτοί πού βριζανε πριν και λέγανε το αντίθετο για απώτερους σκοπούς. Καλή επιτυχία σε όλους!!!!

Επισκέπτης

Καλησπέρα μια διευκρίνιση. Η προκήρυξη δημοσιεύτηκε σήμερα και οι αιτήσεις ξεκινούν στις 26. Οποιοδήποτε δικαιολογητικό πρέπει να έχει ημερομηνία από σήμερα και μετά η από 26 για να είναι έγκυρο 
chief32

Δημοσίευση από chief32 »

όριο ηλικιας τα 28... μάλιστα.... εμεις πουμα στε 30 χρονών δηλαδή είμαστε ανίκανοι... κρίμα, καλη επιτυχία σε όλα τα παιδιά 
episkeptis1

Δημοσίευση από episkeptis1 »

chief32 έγραψε: Δευ Νοέμ 24, 2025 3:51 pm όριο ηλικιας τα 28... μάλιστα.... εμεις πουμα στε 30 χρονών δηλαδή είμαστε ανίκανοι... κρίμα, καλη επιτυχία σε όλα τα παιδιά 

στην πυροσβεστική στην τελευταία προκήρυξη είχε τα 30 όριο..150 άτομα με θητεία 7 χρόνια νομίζω 
chief32

Δημοσίευση από chief32 »

episkeptis1 έγραψε: Δευ Νοέμ 24, 2025 3:57 pm
chief32 έγραψε: Δευ Νοέμ 24, 2025 3:51 pm όριο ηλικιας τα 28... μάλιστα.... εμεις πουμα στε 30 χρονών δηλαδή είμαστε ανίκανοι... κρίμα, καλη επιτυχία σε όλα τα παιδιά 

στην πυροσβεστική στην τελευταία προκήρυξη είχε τα 30 όριο..150 άτομα με θητεία 7 χρόνια νομίζω 

το αστείο ειναι οτι του 20 ο διαγωνισμός των συνοριοφυλάκων είχε όριο ηλικίας τα 35 αν δε με γελαει η μνήμη μου, τελοσπαντων 

Επισκέπτης

chief32 έγραψε: Δευ Νοέμ 24, 2025 4:08 pm

το αστείο ειναι οτι του 20 ο διαγωνισμός των συνοριοφυλάκων είχε όριο ηλικίας τα 35 αν δε με γελαει η μνήμη μου, τελοσπαντων 

Όχι φίλε μου 28 ήταν.

Επισκέπτης

Όσοι δεν είστε από τις προκηρύσσομενες περιοχές απίθανο να μπειτε

chief32

Δημοσίευση από chief32 »

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Νοέμ 24, 2025 4:19 pm

Όχι φίλε μου 28 ήταν.

έχεις δίκιο όντως, το επαληθευσα και εγω τωρα που το εψαξα , για κάποιο λογο νόμιζα οτι ηταν μεχρι 35
Episkeptis1

Δημοσίευση από Episkeptis1 »

chief32 έγραψε: Δευ Νοέμ 24, 2025 4:25 pm
Επισκέπτης έγραψε: Δευ Νοέμ 24, 2025 4:19 pm

Όχι φίλε μου 28 ήταν.

έχεις δίκιο όντως, το επαληθευσα και εγω τωρα που το εψαξα , για κάποιο λογο νόμιζα οτι ηταν μεχρι 35

Τόσο ήταν η δικαστική 

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Νοέμ 24, 2025 11:06 am Αυτοί δε μονιμοποιούνται ποτέ έτσι ;

Όχι αφού το γράφει και στην προκήρυξη άμα δεις στις γενικές διατάξεις ότι ισχύουν οι διατάξεις με εξαίρεση περί μονιμοποίησης και ένταξης στο αστυνομικό προσωπικό.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες