Καλησπέρα, είμαι ΕΠΟΠ όπου τον Ιούλιο τοποθετηθηκα στην μονάδα μου στον Έβρο, έχει πάει Οκτώβριος και βλέπω από το φύλλο μισθοδοσίας ότι ακόμα δεν έχει μπει το επιδομα... Γνωρίζει κανένας πόσο καιρό κάνει να μπει;
Kostis22 έγραψε: Τετ Οκτ 23, 2024 1:45 pm
Σημαντική ερώτηση. Πόσα είναι τα καθαρά χρήματα που λαμβάνει ένας ΕΠΟΠ. Επίσης λαμβάνει δώρο Πάσχα και Χριστουγέννων;
Άμα δεν είμαι λάθος,816 τον μηνα που με την πορεία του καιρού αυξάνονται ενώ για τα "δώρα" δεν υπάρχουν, κύριος επειδή είναι Δημόσιος τομέας.
Επίσης νομίζω πληρώνονται και κάποια νυχτερινά από τις βάρδιες που το ανώτερο είναι 80€ για όποιον κάνει πάνω από 5 βάρδιες τον μήνα (όλοι οι νέοι ΕΠΟΠ δηλαδή) άρα πας στα 900€
Kostis22 έγραψε: Τετ Οκτ 23, 2024 1:45 pm
Σημαντική ερώτηση. Πόσα είναι τα καθαρά χρήματα που λαμβάνει ένας ΕΠΟΠ. Επίσης λαμβάνει δώρο Πάσχα και Χριστουγέννων;
Άμα δεν είμαι λάθος,816 τον μηνα που με την πορεία του καιρού αυξάνονται ενώ για τα "δώρα" δεν υπάρχουν, κύριος επειδή είναι Δημόσιος τομέας.
Οι εποπ παιρνουν επιδομα καθε μηνα για το ενοικιο και συγκεκριμενα στο ΠΝ;
επισης δεδομενου πως το μονο εισοδημα που εχεις ειναι τα λευτα του μισθου ποσο παει το μεριδιο που σου καλυπτει; Δεν νομιζω ολο εξαλλου.
πχ απο τα 400 ποσα σου δινει το κρατος
dimios έγραψε: Τετ Οκτ 30, 2024 9:22 pm
Οι εποπ παιρνουν επιδομα καθε μηνα για το ενοικιο και συγκεκριμενα στο ΠΝ;
επισης δεδομενου πως το μονο εισοδημα που εχεις ειναι τα λευτα του μισθου ποσο παει το μεριδιο που σου καλυπτει; Δεν νομιζω ολο εξαλλου.
πχ απο τα 400 ποσα σου δινει το κρατος
Δεν σου δίνουν επίδομα ενοικίου από το Π. Ν φίλε μου.
Αναγνωρίζεται η επικινδυνότητα των υπηρεσιών που προσφέρουν οι 150.000 ένστολοι, άνδρες και γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, του Λιμενικού και των Ενόπλων Δυνάμεων.
Η ρύθμιση για τους ενστόλους θα ισχύσει από το 2026. Το επίδομα ιδιαίτερων συνθηκών θα γίνει ιστορικών συνθηκών και επικινδυνότητας, που σημαίνει μια αύξηση κοντά στα 500-600 ευρώ τον χρόνο, σύμφωνα με κυβερνητική πηγή.
Παιδιά Μια σοβαρή ερώτηση ας απαντήσει κάποιος σας παρακαλώ τα 1009€ που παίρνεις για αρχή δεν είναι καθαρός μισθός υπάρχουν και κρατήσεις ακόμα και σε αυτά
Καλημέρα. Ξέρουμε πόσα θα βγαίνει καθαρά ο πρώτος μισθός ενός νέου ΕΠΟΠ μετά τη θέσπιση του επιδόματος και μαζί με τα νυχτερινά από της βάρδιες ;
(χωρίς το επίδομα παραμεθορίου)
Fepfep έγραψε: Πέμ Μαρ 13, 2025 12:14 am
Παιδιά Μια σοβαρή ερώτηση ας απαντήσει κάποιος σας παρακαλώ τα 1009€ που παίρνεις για αρχή δεν είναι καθαρός μισθός υπάρχουν και κρατήσεις ακόμα και σε αυτά
Οι καθαρές σου αποδοχές, θα αγγίζουν τα 912 ευρώ, συμπεριλαμβανομένης και της αύξησης των 100 ευρώ (μικτά), που θα δοθεί από 1.7.2025, στο επίδομα ιδιαιτέρων συνθηκών εργασίας. Πέραν αυτού του ποσού, προστίθενται 130 ευρώ μικτά ως επίδομα παραμεθορίου για όσους υπηρετούν Έβρο και νησιά, η όποια αποζημίωση για τις υπηρεσίες που θα κάνεις (αφορά όλους), και το επίδομα οικογενειακής παροχής, εφόσον έχεις παιδί.
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Μαρ 13, 2025 8:44 am
Καλημέρα. Ξέρουμε πόσα θα βγαίνει καθαρά ο πρώτος μισθός ενός νέου ΕΠΟΠ μετά τη θέσπιση του επιδόματος και μαζί με τα νυχτερινά από της βάρδιες ;
(χωρίς το επίδομα παραμεθορίου)
Kαλημερα απο 01/07/25, μαζι με 5 υπηρεσιες (που σαν εποπ στρ ολοι τοσες θα κανουν) και χωρις το επιδομα παραμεθωριου (130 ευρω μικτα) ο μισθος καθαρα ειναι στα 1000 ευρω για εναν εποπ στρ.