Οχι δεν μου ανεφερε για αλλη προκυρηξη. Για ατομα απο αυτη τη προκυρηξη εννοουσε αλλα γενικα δεν ξερουν ουτε οι ιδιοι παιδια, ενα μπαχαλο και μισοΕπισκέπτης έγραψε: Παρ Μάιος 31, 2024 4:05 pmΤι εννοείς με αλλα άτομα ; Άλλη προκήρυξη δηλαδή ; Αυτό κανονικά δεν γίνεται είναι παράνομο για αυτό υπάρχουν οι αναπληρωματικοί όπως κάθε άλλη προκήρυξηΕπισκέπτης έγραψε: Παρ Μάιος 31, 2024 12:50 pm Παιδια μολις μιλησα κι εγω με το υπουργειο. Γνωριζουν λεει οτι υπαρχουν αρκετα κενα πανω στη Κομοτηνη αλλα δεν εχουν λεει καμια ενημερωση για επιλαχοντες και ποτε... Ακουγεται οτι θα καλυφθουν με αλλα ατομα αλλα δεν ειναι τιποτα επισημο οποτε μη σπατε το κεφαλι σας προχωρηστε τη ζωη σας και ο, τι γινει. Ενα ρδελομπου σκετο η προκυρηξη αυτη απο την αρχη μεχρι και σημερα.
Οριστικά δικαστικής αστυνομίας-υγειονομικά, αθλήματα, ψυχοτεχνικά 2024
Re: Οριστικά δικαστικής αστυνομίας-υγειονομικά, αθλήματα, ψυχοτεχνικά 2024
Εβγαλε ανακοίνωση ο Χρυσοχοιδης για 300 ειδικούς φρουρούς σε λίγες μέρες και εδω ακομα δεν έχει καλέσει τους επιλαχοντες, βγαλε ακρη
Κατι πηρε το ματι μου στο φεκ οτι καλεσε 10 ατομα ε να το τσεκαρω
Ναι στις 3/6/2024 αριθμος φυλλου 1597 φεκ καλεσε 10 ατομα μονο
Θα ενημερωθούμε τουλάχιστον αν είμαστε στους διορισταίους η θα πρέπει να κοιτάμε κάθε μέρα τα ΦΕΚ; Από ότι είδα από το υπουργείο δεν βγήκε καμία ανακοίνωση ακόμα.
Οχι στο υπουργειο δεν το αναφερουν και εγω σου λεω κατα τυχη το ειδα οτι ναναι
Τι θα γίνει με τους επιλαχόντες ρε παιδιά καμία ενημέρωση; Μας πάτησε το τρένο;
Ποιους επιλαχόντες ρε φίλε; Τραβάτε να βρείτε καμιά δουλειά.
Είσαι τόσο χαζός που δεν ξέρεις ότι απ' τη σχολή πάνω για διάφορους λόγους πρέπει να καλυφθούν γύρω στις 70-80 θέσεις από επιλαχόντες είτε για κώλυμα διορισμού, είτε επειδή έφυγαν, είτε δεν ξέρω και εγώ τι. Ενημερωσου πρώτα και μετά σχολιασε. Δεν μιλάω για έξτρα ατόμα περα των 500, μιλάω για κενά αυτών.
Να κανω μια ερωτηση οποιος γνωριζει γιατι εχω μπερδευτει λιγο.
Αν εγω ειμαι στους επικουρικους θεση 500 και εχω δηλωσει πρωτη επιλογη πχ Καλαματα και ενας αλλος ειναι θεση 200 και εχει δηλωσει την Καλαματα (για παραδειγμα) δεκατη επιλογη του, ποιος προηγειται εγω η αυτος, αν προκυψει κενο εκει?
Αν εγω ειμαι στους επικουρικους θεση 500 και εχω δηλωσει πρωτη επιλογη πχ Καλαματα και ενας αλλος ειναι θεση 200 και εχει δηλωσει την Καλαματα (για παραδειγμα) δεκατη επιλογη του, ποιος προηγειται εγω η αυτος, αν προκυψει κενο εκει?
Αυτός που έχει περισσότερα μόρια μεταξύ σας για την συγκεκριμένη επιλογή.soldier2 έγραψε: Παρ Ιουν 07, 2024 12:56 pm Να κανω μια ερωτηση οποιος γνωριζει γιατι εχω μπερδευτει λιγο.
Αν εγω ειμαι στους επικουρικους θεση 500 και εχω δηλωσει πρωτη επιλογη πχ Καλαματα και ενας αλλος ειναι θεση 200 και εχει δηλωσει την Καλαματα (για παραδειγμα) δεκατη επιλογη του, ποιος προηγειται εγω η αυτος, αν προκυψει κενο εκει;
Συγγνωμη αν δεν το καταλαβα εγω. Αν αυτος εχει πχ δηλωμενη τη θεση αυτη δεκατη επιλογη κ ειναι πιο πανω στη λιστα με περισσοτερα μορια απο εμενα, αλλα εγω την εχω δηλωσει πρωτη επιλογη κι εχω λιγοτερα μορια. Ποιος απ τους 2 μπαινει αυτος με τα περισσοτερα μορια η αυτος που την εχει 1η του επιλογη; Αυτο δεν εχω καταλαβειΕπισκέπτης έγραψε: Παρ Ιουν 07, 2024 1:26 pmΑυτός που έχει περισσότερα μόρια μεταξύ σας για την συγκεκριμένη επιλογή.soldier2 έγραψε: Παρ Ιουν 07, 2024 12:56 pm Να κανω μια ερωτηση οποιος γνωριζει γιατι εχω μπερδευτει λιγο.
Αν εγω ειμαι στους επικουρικους θεση 500 και εχω δηλωσει πρωτη επιλογη πχ Καλαματα και ενας αλλος ειναι θεση 200 και εχει δηλωσει την Καλαματα (για παραδειγμα) δεκατη επιλογη του, ποιος προηγειται εγω η αυτος, αν προκυψει κενο εκει;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 9
Αυτός που έχει περισσότερα μόρια υπερτερεί
Αν ισχύει αυτό τι σημασία έχει τότε πώς δηλώνουμε τις περιοχές σε κάθε προκυρηξη και τις βάζουμε με σειρά ;
Αν δεν μπει ο συνυποψήφιός σου σε μια από τις θέσεις που δήλωσε πρώτα και συμπέσει σε μια θέση που δήλωσε 20η μαζί με εσένα που τη δήλωσες πρώτη, παίρνει αυτός τη θέση. Η δήλωση προτίμησης έχει να κάνει με τις πιθανότητες να πιάσουν οι άλλοι που έχουν περισσότερα μόρια κάποια από τις πρώτες τους επιλογές ή να αποποιηθούν τη συγκεκριμένη θέση αν τους δοθεί, επειδή δεν ήταν στις πρώτες τους επιλογές.Venom94 έγραψε: Παρ Ιουν 07, 2024 5:22 pm Αν ισχύει αυτό τι σημασία έχει τότε πώς δηλώνουμε τις περιοχές σε κάθε προκυρηξη και τις βάζουμε με σειρά ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες