Προκήρυξη για εποχικούς πυροσβέστες (2024)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για εποχικούς πυροσβέστες (2024)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

djtzou έγραψε: Πέμ Μαρ 07, 2024 9:27 am Ελπιζω να το χαρηκες. Μπορει να εισαι κανας βολεμενος γιατι τετοια εξυπναδα κατι τετοιοι βολεψακηδες βγαζουν
Πολίτης είμαι που περιμένει προκήρυξη για εποχικούς και εγώ. Απλά γνώριζα εξ αρχής εκ των έσω τι θα γίνει.
Merc
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Merc »

Κοίταξε να δεις κάνεις μας δεν μπορούσε να γνωρίζει τί ακριβώς θα γινόταν αλλά σαν εποχικός που πάω Πέμπτη αντιπυρικη υποψιαζομουν αυτά ότι θα ερχόντουσαν δυστυχώς δεν έχει ψωμί η δουλειά κρίμα για όλους που το αγαπούν και θέλουν να το κάνουν. Υπομονή για τούς ποίο μικρούς (26 και κάτω) για αυτούς υπάρχει ελπίδα
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 193

Δημοσίευση από niasimas »

Παιδιά, τελείωσε η υπόθεση. Αναμονή για ένα χρόνο ακόμη, δεν παίζει. Και με τι όρια και τι μόρια και πάλι από την αρχή! Κρίμα. Πάμε δημοτική, τώρα και ότι βγει. Και αν δεν κάτσει και αυτό, Ουκρανία, με 3500 δολάρια, το μήνα, πρώτη γραμμή!:lol:lol: Πρώτο τραπέζι πίστα, που λένε! Που έτσι όπως πάει με τις προκηρύξεις, θα τελειώσει και ο πόλεμος!
EricHalland

Δημοσίευση από EricHalland »

Αδερφέ κάνε πάλι για ΕΠΟΠ μέχρι τέλη του μηνός θα έχει βγεί ακούγεται και ότι γίνει. Φέτος θα τη τρέξουν και θα γίνει αρχές Αυγούστου η κατάταξη γιατί επηρεάζουν οι ευρωεκλογές όπως οι εθνικές πέρσι.
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Politis1994 »

Η ανάγκη με κάνει να σας πω Κ γω εν τάχει ότι ΕΠΟΠ ήθελα να γίνω ο ΔΥΚ και παλιά μέλη του φόρουμ με θυμούνται. Η αδικία στα όρια ηλικίας όμως και η γενιά μου 1994 γεννήθης παιδιά της κρίσης... Το 2021 ήταν η πρώτη μου αλλά και η τελευταία ευκαιρία μου κι όμως έφτασα κοντά και οβα Κ ΕΠΟΠ.
Μετά το 2022 και το 2023 που οι θέσεις δεν συμπληρώνονται εγώ κοιτάω αμέτοχος από μακριά.
Όμως θέλω να ελπίζω ότι αν βγει η προκήρυξη το 2025 έστω Κ 31 χρονών θα μπορώ να δηλώσω με 5 χρόνια εθελοντής η όχι ;
Επίσης οι εποχικοί θέλω να πιστεύω ότι δεν θα πεταχτούν στο δρόμο. Ίσως και να μην τελείωσαν ολα
Rad.
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Rad. »

Κίνηση ΜΑΤ από το υπουργείο, απάντηση στο ρεκορ καμένων εκτάσεων για το 2023.
Κάνεις 650 εποχικούς ΕΜΟΔΕ και λύνεις το πρόβλημα.
Kasbou

Δημοσίευση από Kasbou »

Καλησπερα και από εμένα. Δυστυχώς άλλη μια χρόνια μένουμε άναυδοι από τον υπουργό μας και τις αποφάσεις του ! Τα φετινά κενά πως θα καλυφθούν ΟΕΟ ; Οι λίστες σε πολλές περιοχές έχουν εξαντληθεί. Πολλοί μπήκαν ΕΜΟΔΕ και ποιος ξέρει πόσοι δεν θα ανανεώσουν φέτος με όλα αυτά που βλέπουν από ηλικιακή άποψη ! Εθελοντής είμαι και περιμένω κάτι αλλά να λέμε την αλήθεια αν τα σωματεία φέτος δεν κάνουν κάτι σοβαρό θα χαθεί η εποχικότητα για παρά πολύ κόσμο ! Αυτό είναι το ευχαριστώ μετά το χτύπημα στη πλάτη κάθε αντιπυρική ; Η ανεργία και η επιβεβαίωση ότι πλέον δε θέλουν κόσμο στο σώμα ; Ντροπή μόνο. Αν δεν γίνει κάτι άμεσα είμαστε χαμένοι όλοι δυστυχώς
Tsolias

Δημοσίευση από Tsolias »

Ρε παιδιά όλοι αυτοί που μπήκαν εμοδε δεν ήταν σε σταθμούς; Θέλω να πω η εμοδέ δεν έχει καμιά σχέση με σταθμούς. Δεν θα έχουν άπειρα κενά; Κάτι θα γίνει... Δεν γίνεται.
Επισκέπτης

Tsolias έγραψε: Πέμ Μαρ 07, 2024 3:35 pm Ρε παιδιά όλοι αυτοί που μπήκαν εμοδε δεν ήταν σε σταθμούς; Θέλω να πω η εμοδέ δεν έχει καμιά σχέση με σταθμούς. Δεν θα έχουν άπειρα κενά; Κάτι θα γίνει... Δεν γίνεται.
Τα κένα που θα δημιουργηθούν στους σταθμούς θα καλυφθούν από τα πεζοπόρα τα οποία θα διαλυθούν και θα μοιραστούν σε σταθμούς. Επίσης τα αερομεταφερόμενα θα συστεγάζονται με την εμοδε! Λύθηκε το πρόβλημα. Επίσης εποχικοί μν τρελενεστε. Μια ανακοίνωση έκανε ο Τουρνάς ούτε ότι δεν θα επαναπροσλαβει τους υπάρχοντες ούτε για όρια ηλικίας είπε. Τρομοκρατούν το κόσμο σπέρνουν φόβο και αβεβαιότητα και ένα ωραίο πρωί θα σου πουν τα κανονίσαμε... Στους εργατοπατερες αναφέρομαι
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από D.Y.K »

Με τον Τουρνά το ίδιο σχολείο βγάλαμε. Και οι δύο της θεωρητικής. Σκράπες στα μαθηματικά. Μας έβαζε η δασκάλα να διαβάσουμε κάποιους αριθμούς, το 2500 για παράδειγμα και εμείς το διαβάζαμε ανάποδα.0052.
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Politis1994 »

Οι εθελοντές πρέπει να ηρεμήσουμε λιγάκι και να κάνουμε ότι λέει ο νόμος ούτε ώρα παραπάνω το τζαμπε πρέπει να πεθάνει αλλιώς φως δεν θα υπάρξει.
Επίσης σκέφτομαι μήπως βγάλει πρόσκληση πανελλαδική για κάλυψη κενών αν δήλωνα έτσι.
Λέτε να βγει ;
Επίσης σαν μάχιμος 31 μπορώ να δηλώσω;
Tsolias

Δημοσίευση από Tsolias »

Γιατί ρε πολίτης όταν βγάζει πανελλαδική πρόσκληση δεν είναι μόνο γι αυτούς που έκαναν χαρτιά το 2020; Είναι και για πολίτες;
Επισκέπτης

D.Y.K έγραψε: Πέμ Μαρ 07, 2024 4:42 pm Με τον Τουρνά το ίδιο σχολείο βγάλαμε. Και οι δύο της θεωρητικής. Σκράπες στα μαθηματικά. Μας έβαζε η δασκάλα να διαβάσουμε κάποιους αριθμούς, το 2500 για παράδειγμα και εμείς το διαβάζαμε ανάποδα.0052.
Τα ειπες ολα σε μια προταση. Τραγωδια DYK.
Επισκέπτης

Όταν κάνει πανελλαδική πρόσκληση είναι για αυτούς π εχουν κάνει ήδη χαρτιά σουτ 20 και είναι αποκλειστικά για την κατηγορία που ζητάει από τα άτομα π έκαναν σε αυτή την κατηγορία
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 193

Δημοσίευση από niasimas »

Μην το πολυκουράζουμε. Θα βγαίνει το υπουργείο, τώρα και θα λέει δεν εννούσαμε αυτό και δεν θα χαθούν οι εποχικοί και θα ξεκινήσει το γαιτανάκι της ηλικίας, όπως με εμοδε! Στο ίδιο έργο θεατές! Κοροιδία στο μεγαλείο της! Κρίμα για μας, πολύ περισσότερο για τους ήδη εποχικούς, που θα χάσουν τις δουλειές τους. Ή κάποιοι θα τις χάσουν, μάλλον οι μεγαλύτεροι. Αυτός ήταν ο στόχος, από την αρχή. Τα υπόλοιπα, είναι αέρας! Φίλε Eric, έχω κάνει δύο φορές για ΕΠΟΠ και δεν έχει κάτσει. Πλέον δεν με παίρνει ηλικιακά. Άλλη ιστορία εκεί! Αν είσαι 27, καλός, αν είσαι 28, γέρος! Απλά, μπουρδέλο!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες