Πόσα μόρια συγκεντρώνουμε για την προκήρυξη της Πυροσβεστικής (ΕΜΟΔΕ - 2023)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Anonumos95
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 34

Re: Πόσα μόρια συγκεντρώνουμε για την προκήρυξη της Πυροσβεστικής (ΕΜΟΔΕ - 2023)

Δημοσίευση από Anonumos95 »

Και γ πιστευω οτι δασολογοι με ειδικες και φορτηγο υπαρχουν αρκετοι ακομα. Ειδικες ισως οχι τοσο γτ οι πιο πολλοι μπηκανε αλλα φορτηγο τρεξανε να βγαλουν.
Kostasgioyri

Re: Πόσα μόρια συγκεντρώνουμε για την προκήρυξη της Πυροσβεστικής (ΕΜΟΔΕ - 2023)

Δημοσίευση από Kostasgioyri »

Εγώ λέω επιστημονικο προσωπικό 1000-1100.kostis250350 περίμενε φίλε μου εδώ να εισαι συντονισμένος να δεις πιος λέει αρλουμπες και πιος λέει αλήθειες
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από Pyr »

Prk έγραψε: Σάβ Ιαν 13, 2024 11:35 am Φίλε μου δεν έχω σπουδάσει οικονομολόγος ούτε στατιστική. Δασολογος σπούδασα. Τα 7-8 άτομα minimum θα περάσουν την βάση των 1800 μορίων. Οποτε η δεκάδα χονδρικά έφυγε. Μενουν αλλά 20 άτομα αν εσυ θεωρείς δύσκολο να βρεθούν 5-6-7 Καινούργιοι δασολόγοι με ειδικές και (πολυτεκνια η επαγγελματικό) και άλλοι 15 παλιοί με
Ειδικές δίπλωμα η δασεργάτες δίπλωμα η (τρίτεκνια η πολυτεκνία) είναι σεβαστό
σαφώς και είναι εφικτό να γίνει πραγματικότητα το σενάριο που λές, την ανάλυση σου ήθελα απλά...
απλά να σημειώσω οτι στη κατηγορία αυτή σχεδόν δεν θα υπάρχουν καθόλου ισοβαθμίες που σημαίνει οτι απο σειρά σε σειρά τα μόρια ίσως να διαφέρουν πολύ μεταξύ τους... Σε αντίθεση με την κατηγορία του τεχνικού προσωπικού που θα υπάρχουν παρα πολλές ισοβαθμίες ειδικά στα 23 και 21 μόρια.
Prk
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από Prk »

Χωρίς να το λέω εριστικα από τουλάχιστον ακραίο το σενάριο μου των 1250-1350 μορίων τώρα έγινε σαφώς εφικτό. Το αναφέρω αυτό για να τονίσω ότι όλοι κάνουμε υποθέσεις αλλά δυστυχώς παιδιά θεωρώ ότι πάμε από 1200-1300 και πάνω σε ένα πιθανό καλό σενάριο. Κανεναν δεν συμφέρει αυτό αλλά μάλλον έτσι είναι
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

Prk έγραψε: Σάβ Ιαν 13, 2024 12:02 pm Χωρίς να το λέω εριστικα από τουλάχιστον ακραίο το σενάριο μου των 1250-1350 μορίων τώρα έγινε σαφώς εφικτό. Το αναφέρω αυτό για να τονίσω ότι όλοι κάνουμε υποθέσεις αλλά δυστυχώς παιδιά θεωρώ ότι πάμε από 1200-1300 και πάνω σε ένα πιθανό καλό σενάριο. Κανεναν δεν συμφέρει αυτό αλλά μάλλον έτσι είναι
ναι σαφώς απλά μη ξεχνάμε στη κατηγορία αυτη όπως προανέφερα κάθε σειρά θα εχει κ τα δικά της μόρια κ ίσως με μεγάλες διαφορές στα μόρια...
μη ξεχνάμε οτι το 2022 η βάση στα προσωρινά ηταν 1021 (σειρά 60) και ο τελευταίος που πέρασε στα τελικά ήταν 845 μόρια (σειρά 88)
Prk
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από Prk »

Μακάρι να είχαμε κάποια πληροφορια και για την βάση του επιστημονικού όπως μας είπες ο φίλος για το τεχνικό να τελείωνε εν μέρη και η δίκη μας αγωνία για εμάς του επιστημονικού.
Arna

Δημοσίευση από Arna »

Pyr γνωρίζεις στο τεχνικό προσωπικό ο τελευταίος τι σειρά είχε ;
Plc88

Δημοσίευση από Plc88 »

Σήμερα έμαθα γ το τεχνικό προσωπικό ότι γύρω στα 300 με 350 άτομα έχουν πάνω από 2000 μόρια. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει απλά ήθελα να σας το αναφέρω.
Plc88

Δημοσίευση από Plc88 »

Αν βγει αληθινός ο φίλος θα φανεί την δευτερα
Kostis250

Δημοσίευση από Kostis250 »

Ρε αγορι μ Kostasgiuri δεν εχω κανενα συμφερον να μη γινει στα βιλια η εκπαιδευση ισα ισα που με βολευει γιατι ειναι κοντα μου,(αν μπω) απλα σου εξηγω οτι εχω επισκεφτει τις εγκαταστασεις και δε χωρανε πανω απο 150 ατομα με το ζορι, γιατι εισαι τοσο βλακας ρε αγορινα; Που θα μενουν οι 350 που λες; Στην ταρατσα;
Η μονη λυση ειναι να γινει τμηματικα η εκπαιδευση να μη πανε ολοι μαζι αυτο μπορει, το αλλο με τ 350 ατομα π ειπες ταυτοχρονα στα βιλια ξεγραψε το απ το μυαλο σου γιατι δεν ειναι εφικτο, και επειδη δεν ειναι εφικτο μη το λες και παραπληροφορεις κοσμο, τι βιτσιο ειναι αυτο που εχετε μετρικοι; Κ@υλωνετε να λετε ψεματα;
Δηλαδη μολις ειστε με γκομενα τις λετε ιστοριες με τον Στεφανακη; Δε μπορω να σας καταλαβω αληθεια
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

Arna έγραψε: Σάβ Ιαν 13, 2024 2:18 pm Pyr γνωρίζεις στο τεχνικό προσωπικό ο τελευταίος τι σειρά είχε ;
487 σειρά είχε ο τελευταίος του πίνακα που διορίστηκε το 2022 απο το τεχνικό πυροσβεστικό προσωπικό δηλαδή 47 θέσεις κάτω απο τις 440 πρώτες.
Plc88

Δημοσίευση από Plc88 »

Πήρε κανενός το αυτί ότι πήρε το σωματείο τηλ το αρχηγείο κ τους είπαν ότι η βάση γ το τεχνικό είναι τα 2000 μόρια; Γνωρίζει κανείς κάτι τέτοιο?
Kostis250

Δημοσίευση από Kostis250 »

Ο αλλος σκεφτηκε κατι που τον βολευει με το μυαλο του και ρωταει μηπως το ειδε και αλλος στον υπνο του και του κανει τη χαρη🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Με ποια λογικη να καθεται το αρχηγειο να απανταει σε οποιον παιρνει τηλ για τη βαση; Αφου γι αυτο θα αναρτησει πινακες για να μαθουν ολοι; Για ποιο λογο να καθεται να δινει αναφορα στον καθε χαζο π παιρνει τηλ; Μη περιμενετε βαση κατω απο 2500 (για το τεχνικο προσωπικο)
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες