Η ημερομηνία, δεν παίζει κανένα ρόλο, ακόμη δεν γνωρίζει κανείς για επιτυχόντες - επιλαχόντες, πρέπει πρώτα να ολοκληρωθούν οι ΠΚΕ. Τώρα για το Τατόι, δεν ξέρω τι έχεις ακούσει, στο Τατόι δώσαμε αθλήματα πέρυσι, δεν έγινε κάτι άκυρο στην ομάδα. Κόπηκαν άτομα, που έπρεπε να κοπούν, αλλά δεν μπορώ να πω ότι ήταν και τέρμα αυστηροί. Μη μασάτε!
Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στην Πολεμική Αεροπορία (2023)
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στην Πολεμική Αεροπορία (2023)
Styga
Εννοώ αυτοί που έχουν περισσότερα μόρια μήπως δίνουν πρώτοι ή δεν παίζει ρόλο;Eleonora έγραψε: Δευ Οκτ 23, 2023 5:49 pmΗ ημερομηνία, δεν παίζει κανένα ρόλο, ακόμη δεν γνωρίζει κανείς για επιτυχόντες - επιλαχόντες, πρέπει πρώτα να ολοκληρωθούν οι ΠΚΕ. Τώρα για το Τατόι, δεν ξέρω τι έχεις ακούσει, στο Τατόι δώσαμε αθλήματα πέρυσι, δεν έγινε κάτι άκυρο στην ομάδα. Κόπηκαν άτομα, που έπρεπε να κοπούν, αλλά δεν μπορώ να πω ότι ήταν και τέρμα αυστηροί. Μη μασάτε!
Δεν παίζει κανένα ρόλο.Επισκέπτης έγραψε: Δευ Οκτ 23, 2023 6:01 pmΕννοώ αυτοί που έχουν περισσότερα μόρια μήπως δίνουν πρώτοι ή δεν παίζει ρόλο;Eleonora έγραψε: Δευ Οκτ 23, 2023 5:49 pmΗ ημερομηνία, δεν παίζει κανένα ρόλο, ακόμη δεν γνωρίζει κανείς για επιτυχόντες - επιλαχόντες, πρέπει πρώτα να ολοκληρωθούν οι ΠΚΕ. Τώρα για το Τατόι, δεν ξέρω τι έχεις ακούσει, στο Τατόι δώσαμε αθλήματα πέρυσι, δεν έγινε κάτι άκυρο στην ομάδα. Κόπηκαν άτομα, που έπρεπε να κοπούν, αλλά δεν μπορώ να πω ότι ήταν και τέρμα αυστηροί. Μη μασάτε!
Styga
Ρε παιδιά πόσες μέρες διαρκούν αυτά... Με φώναξαν για 8 Νοεμβρίου Τετάρτη... Θα προλάβω να έχω τελειώσει μέχρι τέλος εκείνης της βδομάδας ή θα παω και από Δευτέρα της επόμενης γτινθελω να κλείσω ξενοδοχείο
Όλους μας κάλεσαν ρε παιδιά τι γίνεται;
Αμύνης αεροδρομίων ειδικών επιχειρήσεων 730 μόρια παιδιά τι λέτε;
gepapage
Βοηθός φαρμακείου είναι κανείς;
Να χαρω ολους εσας με τα 1000 μορια (και τις ανασφαλειες σας) καθως εαν τα διαθετατε δεν υπηρχε καν λογος να ρωτατε μορια αλλων. Τα πιστευετε κι οι ιδιοι η μονο στους αλλους τα λετε; 

23 Οκτ 2023 16:25
Παιδιά άμυνας αεροδρομίων ειδικών επιχειρήσεων έχω 730 μόρια γνωρίζει κανείς περσινά μόρια για τη συγκεκριμένη ειδικότητα; Ευχαριστώ
Παιδιά άμυνας αεροδρομίων ειδικών επιχειρήσεων έχω 730 μόρια γνωρίζει κανείς περσινά μόρια για τη συγκεκριμένη ειδικότητα; Ευχαριστώ
gepapage
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες