Επιτυχόντες / Επιλαχόντες Αξιωματικοί Ειδικών Καθηκόντων Πυροσβεστικής (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Επιτυχόντες / Επιλαχόντες Αξιωματικοί Ειδικών Καθηκόντων Πυροσβεστικής (2021)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Ο υπουργός είπε ότι διπλασιάζει τη δύναμη στη διεύθυνση έρευνας εγκλημάτων εμπρησμού η οποία απαρτίζεται με νομικούς ειδικών καθηκόντων. Αυτό σημαίνει ότι θα απορροφηθούν οι νομικοί; Ή ότι θα στείλει όλους τους νομικούς που υπηρετούν εκεί;
Επισκέπτης

Re: Επιτυχόντες / Επιλαχόντες Αξιωματικοί Ειδικών Καθηκόντων Πυροσβεστικής (2021)

Η λογική λέει από το υπάρχον προσωπικό.
Επισκέπτης

Ήταν που δε μας χρειάζονταν κατά τα άλλα. Δεν έχουμε μάθει τίποτα συνάδελφοι άρα πάμε για λήξη πινάκων. Και οι προκηρύξεις που βλέπω να βγαίνουν αντί να είναι για το ΠΣ είναι για στρατό αστυνομία. Καλή συνέχεια σε όλους.
Επισκέπτης

Δεν νομίζω ότι σημαίνει κάτι αυτή η απόφαση. Οι θέσεις των νομικών στην Αττική ήταν 6. Δεν ξέρω αν οι εισακτέοι της επαρχίας έχουν τοποθετηθεί στις θέσεις του ή τους έχουν ακόμα στο Αρχηγείο. Μεθαύριο λήγουν οι πίνακες και δεν υπάρχει ούτε πδ τροποποίησης ούτε νομοθετική διάταξη. Δυστυχώς, ακόμα κι αν ήθελαν, δεν προλαβαίνουν να κάνουν τίποτα αν δεν το έχουν προαποφασίσει από καιρό. Εκτός αν γίνει αυτό που είπατε με την επαναφορά των πινάκων μετά τη λήξη 1-2 μήνες μετά, όπως στους ειρηνοδίκες, λόγω των έκτακτων συνθηκών. Αλλά όπως είπαν και οι συνάδελφοι, αυτό είναι δύσκολο έως απίθανο. Το πιο πιθανό λοιπόν να λήξει εδώ το θέμα.
Επισκέπτης

Από τα τηλέφωνα που έχετε πάρει να ρωτήσετε, έχετε καταφέρει να πάρετε ξεκάθαρη απάντηση τι θα γίνει;
Επισκέπτης

Εγώ όχι. Δε ξέρω οι υπόλοιποι.
Epilaxonek

Δημοσίευση από Epilaxonek »

Όχι φυσικά. Δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλεις άκρη έτσι.
Επισκέπτης

Πάμε για λήξη πινάκων συνάδελφοι, δυστυχώς.
MESS

Δημοσίευση από MESS »

Ναι, έτσι φαίνεται. Πιστεύετε ότι το νήμα πρέπει να κλειδώσει την Πέμπτη και να σταματήσουμε να το παρακολουθούμε γιατί δεν θα υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι ή το θεωρείτε σκόπιμο να κρατήσει μέχρι Σεπτέμβριο; Εγώ πραγματικά δεν ξέρω.
Επισκέπτης

Δεν ασχολήθηκε κανείς με το θέμα μας, δεν άλλαξε η πολιτική βούληση, δεν προχώρησε τίποτε ούτε ζητήθηκε κάτι τόσο καιρό και φτάσαμε στη λήξη. Δε νομίζω ότι έχει κάποιο νόημα να παραμείνει ανοιχτό.
Επισκέπτης

Και εγώ προσωπικά δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποιο νόημα. Από την άλλη δεν με απασχολεί να μείνει ανοιχτό για όποιον θέλει. Δεν νομίζω να υπάρχει πολύ ενδιαφέρον και σιγά σιγά θα σβήσει από μόνο του.
Firedoc
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από Firedoc »

Είμαι της άποψης να διατηρηθεί μέχρι Σεπτέμβριο, εκτός κι αν κάποιος ενημερωθεί επίσημα και με βεβαιότητα πιο πριν και το πει ή βγει καινούργια προκήρυξη. Όποιος πιστεύει ότι δε θα είναι καλό για την ψυχολογία του, κατανοητό. Δεν θα το ανοίγει.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από D.Y.K »

Ενημερώνω ότι το νήμα θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι το τέλος του έτους, ήτοι μέχρι τις 31/12/2023.
Firedoc
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από Firedoc »

D.Y.K έγραψε: Τρί Ιούλ 25, 2023 4:57 pm Ενημερώνω ότι το νήμα θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι το τέλος του έτους, ήτοι μέχρι τις 31/12/2023.
Σ' ευχαριστούμε D.Y.K και για τη φιλοξενία και για τη συνολική συνεισφορά του forum. Κι ας ελπίσουμε να βγει κάτι θετικό και για εμάς.
Επισκέπτης

Μπαίνεις στο site βλέπεις το σήμα και για λίγο η καρδιά φεύγει. Τίποτα και σήμερα
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες