Επιτυχόντες / Επιλαχόντες Αξιωματικοί Ειδικών Καθηκόντων Πυροσβεστικής (2021)
Re: Επιτυχόντες / Επιλαχόντες Αξιωματικοί Ειδικών Καθηκόντων Πυροσβεστικής (2021)
Ο υπουργός είπε ότι διπλασιάζει τη δύναμη στη διεύθυνση έρευνας εγκλημάτων εμπρησμού η οποία απαρτίζεται με νομικούς ειδικών καθηκόντων. Αυτό σημαίνει ότι θα απορροφηθούν οι νομικοί; Ή ότι θα στείλει όλους τους νομικούς που υπηρετούν εκεί;
Re: Επιτυχόντες / Επιλαχόντες Αξιωματικοί Ειδικών Καθηκόντων Πυροσβεστικής (2021)
Η λογική λέει από το υπάρχον προσωπικό.
Ήταν που δε μας χρειάζονταν κατά τα άλλα. Δεν έχουμε μάθει τίποτα συνάδελφοι άρα πάμε για λήξη πινάκων. Και οι προκηρύξεις που βλέπω να βγαίνουν αντί να είναι για το ΠΣ είναι για στρατό αστυνομία. Καλή συνέχεια σε όλους.
Δεν νομίζω ότι σημαίνει κάτι αυτή η απόφαση. Οι θέσεις των νομικών στην Αττική ήταν 6. Δεν ξέρω αν οι εισακτέοι της επαρχίας έχουν τοποθετηθεί στις θέσεις του ή τους έχουν ακόμα στο Αρχηγείο. Μεθαύριο λήγουν οι πίνακες και δεν υπάρχει ούτε πδ τροποποίησης ούτε νομοθετική διάταξη. Δυστυχώς, ακόμα κι αν ήθελαν, δεν προλαβαίνουν να κάνουν τίποτα αν δεν το έχουν προαποφασίσει από καιρό. Εκτός αν γίνει αυτό που είπατε με την επαναφορά των πινάκων μετά τη λήξη 1-2 μήνες μετά, όπως στους ειρηνοδίκες, λόγω των έκτακτων συνθηκών. Αλλά όπως είπαν και οι συνάδελφοι, αυτό είναι δύσκολο έως απίθανο. Το πιο πιθανό λοιπόν να λήξει εδώ το θέμα.
Από τα τηλέφωνα που έχετε πάρει να ρωτήσετε, έχετε καταφέρει να πάρετε ξεκάθαρη απάντηση τι θα γίνει;
Εγώ όχι. Δε ξέρω οι υπόλοιποι.
Όχι φυσικά. Δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλεις άκρη έτσι.
Πάμε για λήξη πινάκων συνάδελφοι, δυστυχώς.
Ναι, έτσι φαίνεται. Πιστεύετε ότι το νήμα πρέπει να κλειδώσει την Πέμπτη και να σταματήσουμε να το παρακολουθούμε γιατί δεν θα υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι ή το θεωρείτε σκόπιμο να κρατήσει μέχρι Σεπτέμβριο; Εγώ πραγματικά δεν ξέρω.
Δεν ασχολήθηκε κανείς με το θέμα μας, δεν άλλαξε η πολιτική βούληση, δεν προχώρησε τίποτε ούτε ζητήθηκε κάτι τόσο καιρό και φτάσαμε στη λήξη. Δε νομίζω ότι έχει κάποιο νόημα να παραμείνει ανοιχτό.
Και εγώ προσωπικά δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποιο νόημα. Από την άλλη δεν με απασχολεί να μείνει ανοιχτό για όποιον θέλει. Δεν νομίζω να υπάρχει πολύ ενδιαφέρον και σιγά σιγά θα σβήσει από μόνο του.
Είμαι της άποψης να διατηρηθεί μέχρι Σεπτέμβριο, εκτός κι αν κάποιος ενημερωθεί επίσημα και με βεβαιότητα πιο πριν και το πει ή βγει καινούργια προκήρυξη. Όποιος πιστεύει ότι δε θα είναι καλό για την ψυχολογία του, κατανοητό. Δεν θα το ανοίγει.
Ενημερώνω ότι το νήμα θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι το τέλος του έτους, ήτοι μέχρι τις 31/12/2023.
Σ' ευχαριστούμε D.Y.K και για τη φιλοξενία και για τη συνολική συνεισφορά του forum. Κι ας ελπίσουμε να βγει κάτι θετικό και για εμάς.D.Y.K έγραψε: Τρί Ιούλ 25, 2023 4:57 pm Ενημερώνω ότι το νήμα θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι το τέλος του έτους, ήτοι μέχρι τις 31/12/2023.
Μπαίνεις στο site βλέπεις το σήμα και για λίγο η καρδιά φεύγει. Τίποτα και σήμερα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες