Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Leop
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 75

Δημοσίευση από Leop »

Αν κάνω λάθος διορθώσετε με. Δεν μπαίνουν κάποιες σφραγίδες η υπογραφές ότι ο υποψήφιος πέρασε τις αθλητικές δοκιμασίες; Έτσι όπως το λες έχεις σίγουρα δίκιο χρειάζονται αποδείξεις
Άβαταρ μέλους
Buddha
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 60
Επάγγελμα: Vodafone

Δημοσίευση από Buddha »

Εγώ νομίζω πως δύο τρία άτομα έχουν ξεφύγει λίγο στην συμπεριφορά και στον τρόπο που μιλάνε μεταξύ τους και καλό θα ήταν ένας admin να πάρει λίγο θέση. Αν θέλετε υπάρχουν και προσωπικά μηνύματα. Φτάνει με τους κοπριτες τους τσογλανους και τους μπαχαλακιδες εδώ μέσα. Δηλαδή έλεος σε κάποια φάση ρε παιδιά. Φτιάξτε ένα νήμα και μπείτε και ξεδωστε. Υποτίθεται λέγεται το νήμα αποτελέσματα ΕΠΟΠ 2021. Και μαλώνετε για το αν θα βγουν πότε θα βγουν και γιατί πιο γρήγορα η πιο αργά. Και εσείς τώρα θέλετε να μπείτε στρατό και να αναλάβετε ευθύνες και τις ζωές των άλλων στα χέρια σας. Ο ένας ***** πιο πολύ από τον άλλον και έχει πιο πολύ δίκιο από τον τρίτο. Ελεεινοί τρισαθλιοι είστε. Και πριν κάποιος από εσάς θέλει να με βρησει και να με κράξει θέλω να το σκεφτεί πολύ καλά. Η συμπεριφορά μου είναι άριστη τόσο καιρό στο Forum χωρίς να δώσω το παραμικρό δικαίωμα. Για μια φορά στη ζωή σας καταλάβετε το και βουλωστε το μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα. Αλλιώς όπως προείπα καλό θα ήταν οι admins να λάβουν τα μέτρα τους
Stavran
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από Stavran »

Buddha έγραψε:Εγώ νομίζω πως δύο τρία άτομα έχουν ξεφύγει λίγο στην συμπεριφορά και στον τρόπο που μιλάνε μεταξύ τους και καλό θα ήταν ένας admin να πάρει λίγο θέση. Αν θέλετε υπάρχουν και προσωπικά μηνύματα. Φτάνει με τους κοπριτες τους τσογλανους και τους μπαχαλακιδες εδώ μέσα. Δηλαδή έλεος σε κάποια φάση ρε παιδιά. Φτιάξτε ένα νήμα και μπείτε και ξεδωστε. Υποτίθεται λέγεται το νήμα αποτελέσματα ΕΠΟΠ 2021. Και μαλώνετε για το αν θα βγουν πότε θα βγουν και γιατί πιο γρήγορα η πιο αργά. Και εσείς τώρα θέλετε να μπείτε στρατό και να αναλάβετε ευθύνες και τις ζωές των άλλων στα χέρια σας. Ο ένας ***** πιο πολύ από τον άλλον και έχει πιο πολύ δίκιο από τον τρίτο. Ελεεινοί τρισαθλιοι είστε. Και πριν κάποιος από εσάς θέλει να με βρησει και να με κράξει θέλω να το σκεφτεί πολύ καλά. Η συμπεριφορά μου είναι άριστη τόσο καιρό στο Forum χωρίς να δώσω το παραμικρό δικαίωμα. Για μια φορά στη ζωή σας καταλάβετε το και βουλωστε το μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα. Αλλιώς όπως προείπα καλό θα ήταν οι admins να λάβουν τα μέτρα τους
Επειδή συμμετείχα και εγώ σε όλο αυτό, έχω να πω πως έχεις απόλυτο δίκιο. Ξέφυγα καθώς ασχολήθηκα διότι Με ενόχλησε η συμπεριφορά ενός ατόμου που κακοπροαίρετα σχολίασε κάτι για άλλη μία φορά που είπανε κάποια παιδιά, που είτε είδαν με τα μάτια τους οι άκουσαν (ένας από αυτούς και εγώ) και έφτασε στο σημείο να κράζει μέχρι και να λέει ότι θα πρέπει να ζητήσουμε, δημόσια συγνώμη επειδή το αναφέραμε σε ένα forum. Όπως και να χει έδωσα τόπο στην οργή άσχετα που σχολίασα αρκετά πιο πριν και σταμάτησα όχι διότι συμφωνώ με τον τρόπο που φέρεται ούτε επειδή φοβάμαι να βγω από την σπηλιά μου αλλά όπως και εσύ ειπεσ Πολύ σωστά το νήμα έχει να κάνει με τα αποτελέσματα της προκήρυξης για αυτό όχι μόνο δεν θα ξανα μπω στη διαδικασία να διαπληκτιστω με οποιονδήποτε εδώ μέσα αλλά ακόμα και αν γνωρίζω κάτι δεν θα το αναφέρω γιατί πολύ απλά όχι μόνο δεν εκτιμάται αλλά γίνεται και πηγή κακοπροαίρετων Σχολίων. Καλή επιτυχια σε όλα τα παιδιά και είτε βγουν τα αποτελέσματα σε 10-20 η 30 μέρες εύχομαι αυτοί που το αξίζουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ να περάσουν.

Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 270

Δημοσίευση από re pate kala re »

Buddha έγραψε:Εγώ νομίζω πως δύο τρία άτομα έχουν ξεφύγει λίγο στην συμπεριφορά και στον τρόπο που μιλάνε μεταξύ τους και καλό θα ήταν ένας admin να πάρει λίγο θέση. Αν θέλετε υπάρχουν και προσωπικά μηνύματα. Φτάνει με τους κοπριτες τους τσογλανους και τους μπαχαλακιδες εδώ μέσα. Δηλαδή έλεος σε κάποια φάση ρε παιδιά. Φτιάξτε ένα νήμα και μπείτε και ξεδωστε. Υποτίθεται λέγεται το νήμα αποτελέσματα ΕΠΟΠ 2021. Και μαλώνετε για το αν θα βγουν πότε θα βγουν και γιατί πιο γρήγορα η πιο αργά. Και εσείς τώρα θέλετε να μπείτε στρατό και να αναλάβετε ευθύνες και τις ζωές των άλλων στα χέρια σας. Ο ένας ***** πιο πολύ από τον άλλον και έχει πιο πολύ δίκιο από τον τρίτο. Ελεεινοί τρισαθλιοι είστε. Και πριν κάποιος από εσάς θέλει να με βρησει και να με κράξει θέλω να το σκεφτεί πολύ καλά. Η συμπεριφορά μου είναι άριστη τόσο καιρό στο Forum χωρίς να δώσω το παραμικρό δικαίωμα. Για μια φορά στη ζωή σας καταλάβετε το και βουλωστε το μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα. Αλλιώς όπως προείπα καλό θα ήταν οι admins να λάβουν τα μέτρα τους

Και που σε ακόμα μετά τους Πίνακες περίμενε να δεις τι θα γίνει

Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από Gpap95 »

XristosMP έγραψε:Βρε Ι6 καταλαβαινεις σε ποιον τα γραφω; Στο κομπλεξικο αγορακι που σου μοιαζει τον Sefis πηγαινουν ολα αυτα.Αυτο το ρεμαλι που εμπαινε εδω μεσα και πουλουσε τρελα και ειρωνια στα υπολοιπα παιδια.

Τζαμπα ο κοπος σου τοση ωρα. Εψαχνες για το τιποτα.

Σε προκαλω να δειξεις σε ποιον πηγαιναν ολα αυτα τα μηνυματα. Κοπριτη.

Εγώ δεν είπα ποτέ ότι πήγαιναν σε εμένα. Είπα απλά πως μιλούσες. Και χαλάρωσε λιγο με τις προσβολές γιατί πολλά είπες.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Μάιος 06, 2021 6:27 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 98

Δημοσίευση από XristosMP »

Τοτε γιατι με πηρες μονοτερμα ρε κουμπαρε και με λες τρομπετα και κομπλεξικο; Επειδη ειπα τη γνωμη μου σχετικα με τον αριθμο των αιτησεων; Τι περιμενες να ακουσεις δηλαδη; Να σου πω ευχαριστω;

Βουδα πριν βγαλεις τα συμπερασματα σου και γραφεις τις εκθεσεις σου, θα διαβαζεις τα προηγουμενα μηνυματα.

Βουδα αν σε ελεγα τρομπετα-κομπλεξικο και δεν ξερω κι εγω τι αλλο χωρις λογο επειδη ετυχε και ειπες την αποψη για κατι, θα ηθελα πολυ να δω πως θα απαντουσες.

Καλα αποτελεσματα σε ολους. Δεν αξιζει να συμμετεχει κανεις πλεον εδω μεσα.

Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Gpap95 »

XristosMP έγραψε:Τοτε γιατι με πηρες μονοτερμα ρε κουμπαρε και με λες τρομπετα και κομπλεξικο; Επειδη ειπα τη γνωμη μου σχετικα με τον αριθμο των αιτησεων;Τι περιμενες να ακουσεις δηλαδη; Να σου πω ευχαριστω;

Βουδα πριν βγαλεις τα συμπερασματα σου και γραφεις τις εκθεσεις σου, θα διαβαζεις τα προηγουμενα μηνυματα.

Βουδα αν σε ελεγα τρομπετα-κομπλεξικο και δεν ξερω κι εγω τι αλλο χωρις λογο επειδη ετυχε και ειπες την αποψη για κατι, θα ηθελα πολυ να δω πως θα απαντουσες.

Καλα αποτελεσματα σε ολους. Δεν αξιζει να συμμετεχει κανεις πλεον εδω μεσα.

Θυμάμαι απλά ότι υπήρχε μια αρνητικότητα από μεριάς σου σχετικά με την προκήρυξη των οππι. Αν έκανα λάθος και μπερδεύομαι τόσο πολύ, ζητώ συγγνώμη! Ξέρω ότι δε μίλησα ωραία αλλά επειδή συνεχώς διαβάζω αρνητικά πράγματα έκανα ένα μικρό ξέσπασμα. Και πάλι λάθος μου αν δε θυμάμαι σωστά.

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 81

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Ο Χρηστος ειναι καλο παλικαρι και εχει προσφερει με τις οποιες γνωσεις εχει στο φορουμ, οσο καιρο ειναι.

Σε καμια περιπτωση δεν εκανε επιθεση σε κανεναν, απλα ειπε οτι εγιναν πολλες αιτησεις και ειναι σωστο.

Στον Σ. Ξ εγιναν 20κ
Στην Π. Α εγιναν κοντα στις 18κ.
Στο Π. Ν κοντα στις 5κ (πανω κατω).

Οποτε οι αιτησεις σε ολους τους κλαδους ειναι καμια 45κ πανω κατω (σιγουρα υπαρχουν διπλες, λογω πολλαπλης συμμετοχης και στους 3 κλαδους απο το ιδιο ατομο) .

Δεν χρειαζονται κοντρες αγορια μου, ολοι για τον ιδιο σκοπο ειμαστε εδω μεσα και μπορει αυριο μεθαυριο να ειμαστε συναδελφοι, δωστε τα χερια σας και παμε παρακατω.

Λιγο το αγχος, λιγο η ανωνυμια, λιγο η ελευθερια του λογου και η ευκολη παρεξηγηση, σιγουρα δημιουργουν ευκολα στρατοπεδα και εντασεις, οποτε ριξτε λιγο νερο στο κρασι σας.Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lefteris 2αμαλ την Πέμ Μάιος 06, 2021 12:32 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Gpap95 έγραψε:Θυμάμαι απλά ότι υπήρχε μια αρνητικότητα από μεριάς σου σχετικά με την προκήρυξη των οππι. Αν έκανα λάθος και μπερδεύομαι τόσο πολύ, ζητώ συγγνώμη! Ξέρω ότι δε μίλησα ωραία αλλά επειδή συνεχώς διαβάζω αρνητικά πράγματα έκανα ένα μικρό ξέσπασμα. Και πάλι λάθος μου αν δε θυμάμαι σωστά.
Κανενας αρνητισμος δεν υπηρχε στην ΟΠΠΙ γιατι απλα δεν με ενδιαφερει ο θεσμος αυτος. Διαβασε αν θες ξανα τα μηνυματα μου (πλην του ***** Σεφη) για να σιγουρευτεις.

Στην τελικη δεν θα απολογηθω κιολας σε ενα ανωνυμο φορουμ και ποσο μαλλον για κατι που δεν εκανα-εφταιξα.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Μάιος 06, 2021 6:27 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Gpap95 »

Εντάξει παιδιά, και πάλι λάθος μου. Από ότι φαίνεται εγώ μπερδεύτηκα με άλλον και νιώθω 2 φορές άσχημα για ότι είπα σε λάθος άνθρωπο. Καλημέρα και καλά αποτελέσματα εύχομαι!
Άβαταρ μέλους
Evan
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Evan »

Ξερετε ποσα μορια πιανει το ecdl;
ΕΜ
XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Evan έγραψε:Ξερετε ποσα μορια πιανει το ecdl;
0 μορια.

Απλα ειναι προαπαιτουμενο σε καποιες ειδικοτητες.

geopap97
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 187

Δημοσίευση από geopap97 »

Και σε ειδικότητες της ΠΑ μόνο μου φαίνεται. Οχι του ΣΞ
Άβαταρ μέλους
ΕΛΔΥΚ 16
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 97

Δημοσίευση από ΕΛΔΥΚ 16 »

Καλησπέρα χρόνια πολλά Χριστός Ανέστη φτάνει η ώρα παιδιά όλα καλά θα πάνε
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 270

Δημοσίευση από re pate kala re »

geopap97 έγραψε:Και σε ειδικότητες της ΠΑ μόνο μου φαίνεται. Οχι του ΣΞ

Η απαραίτητη γνώση αγγλικών σε επίπεδο Β2 σε έναν Νατοϊκό στρατό θα έπρεπε να είναι αυτονόητο, γνώση χειρισμού Η/Υ θα έπρεπε να είναι υποχρεωτική σε όσες ειδικότητες γίνετε χρήση τέτοιον μέσω, η κατοχή διπλώματος οδήγησης Β κατηγόριας απαραίτητη σε όσες ειδικότητες υπάρχει στο καθηκοντολόγιο η οδήγηση οχήματος, η κατοχή διπλωμάτων Γ ή Δ ή Ε να είναι υποχρεωτική στους οδηγούς, σε όσους Η ειδικότητα έχει καθήκοντα μεταφοράς Καυσίμων υποχρεωτικά ADR και στους οδηγούς ρυμουλκών και αρματοφορέων υποχρεωτικά δίπλωμα Ε

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Πέμ Μάιος 06, 2021 5:32 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης