Giorgio έγραψε:Καλησπέρα φίλε πανό. Ευχαριστώ πολύ ελπίζω απλά να μην μου πετύχει περίεργος σαν το παιδί από πάνω και μου πει τέτοιες αρλουμπες σαν και σε αυτόν. Άμα πάω 7.30 το πρωί, θα βρω πολύ κόσμο η να πάω πιο μετά;
Καλησπέρα φίλε, όσο πιο νωρίς τόσο το καλύτερο. Εγώ πρωί πήγα και όλα καλά.
Στρατοπεδο οταν παρουσιαστω για αναβολη μπορω να εχω πραγματα μαζι μου; Π. Χ. Νερο, Φαγητο, αγωγη που παιρνω;
Εχω διαβασει οτι παιρνουν κινητα, οποτε αναρωτιεμαι αν μας αφηνουν να εχουμε μαζι μας κατι.
Ευχαριστω.
Καλησπέρα φίλε, τίποτα δεν παίρνουν. Σε εμένα προσωπικά που πήγα για αναβολή, κανονικά τα είχα όλα μαζί μου και δεν μου είπε κανείς κάτι. Τι θα σου πουν γιατί έχεις φαγητό, νερό και τα φάρμακα σου; Και το κινητό κανονικά περνάει.
Καλημερα παιδια Καλεσα τους αριθμους που αναγραφονται στο παραπεμπτικο για να περασω επιτροπη απαλλαγης και ο κυριος ο οποιος μιλησα μου ειπε να ερθω μια βδομαδα περιπου πριν την ληξη της προθεσμιας που αναγραφετε στο παραπεμπτικο απο τις 8:30 εως 13:30 χωρις ραντεβου γιατι λεει σε εκεινους αργει να ερθει ο φακελος. Ρωταω επειδη περυσι δεν πειρε τοσο πολυ.
Ας πω και εγώ την εμπειρία μου από σήμερα... Μπήκα για αναβολή φρουραρχείο, αν και είχε κόσμο μέσα σε 2 ώρες ξεμπερδεψα καθαρά χαρτουρα ήταν μόνο. Ένα μόνο με μπέρδεψε... Μου είπε ο ψυχίατρος, γιατί ήταν ψυχολόγου το χαρτί; Εγώ σου γράφω λέει για κρίσεις πανικού και 6 μήνες για να πάρεις. Υπαρχει περίπτωση να μην πάρω την αναβολή; Μήπως να πάω σε ψυχίατρο να βγάλω χαρτί, για να με βοηθήσει πριν μπω στο 401?
Jimmy έγραψε:Καλημερα παιδια Καλεσα τους αριθμους που αναγραφονται στο παραπεμπτικο για να περασω επιτροπη απαλλαγης και ο κυριος ο οποιος μιλησα μου ειπε να ερθω μια βδομαδα περιπου πριν την ληξη της προθεσμιας που αναγραφετε στο παραπεμπτικο απο τις 8:30 εως 13:30 χωρις ραντεβου γιατι λεει σε εκεινους αργει να ερθει ο φακελος. Ρωταω επειδη περυσι δεν πειρε τοσο πολυ.
Καλησπέρα φίλε, ναι καλύτερο να πας προς το τέλος της προθεσμίας. Εγώ πήγα 1 μέρα πριν φαντάσου.
Όντως μπορεί να μην έχει πάει ο φάκελος, έτυχε σε πολλά παιδιά όταν ήμου εκεί. Οπότε πήγαινε τελευταία εβδομάδα, μην σου πω τελευταία μέρα κιόλας. Να πας πρωί πρωί πάντως να τελειώνεις.
Giorgio έγραψε:Ας πω και εγώ την εμπειρία μου από σήμερα... Μπήκα για αναβολή φρουραρχείο, αν και είχε κόσμο μέσα σε 2 ώρες ξεμπερδεψα καθαρά χαρτουρα ήταν μόνο. Ένα μόνο με μπέρδεψε... Μου είπε ο ψυχίατρος, γιατί ήταν ψυχολόγου το χαρτί; Εγώ σου γράφω λέει για κρίσεις πανικού και 6 μήνες για να πάρεις. Υπαρχει περίπτωση να μην πάρω την αναβολή; Μήπως να πάω σε ψυχίατρο να βγάλω χαρτί, για να με βοηθήσει πριν μπω στο 401;
Καλησπέρα, καλύτερα από Ψυχίατρο φίλε. Βασικά οπωσδήποτε από Ψυχίατρο, γιατί από Ψυχολόγο δεν μετράνε τόσο για αυτά τα θέματα. Πάλι καλά που σου έγραψε και 6μηνη. Θα μπορούσες να πάρεις παραπάνω. Οπότε πάρε χαρτί από Ψυχίατρο σίγουρα.
Δηλαδή, υπάρχει περίπτωση να μην μου την δώσουνε από 401; Προλαβαίνω να πάρω ένα από ψυχίατρο, μέχρι να με καλέσουν, η έχουνε αποθηκευμένο κάπου ότι είναι του συγκεκριμένου ψυχολόγου που έχω πάει, φίλε Πανό?
Giorgio έγραψε:Δηλαδή, υπάρχει περίπτωση να μην μου την δώσουνε από 401; Προλαβαίνω να πάρω ένα από ψυχίατρο, μέχρι να με καλέσουν, η έχουνε αποθηκευμένο κάπου ότι είναι του συγκεκριμένου ψυχολόγου που έχω πάει, φίλε Πανό;
Καλησπέρα φίλε μου, κατα πάσα πιθανοτητα η επιτροπη θα σου δωσει την αναβολη (6μηνη). Θα σου προτεινα να μην τα μπλεξεις. Αν θελεις πηγαινε σε εναν ψυχιατρο να παρεις το χαρτι αλλα να συμβαδιζει με αυτα που σου ειπε ο γιατρος απο το φρουραρχειο και να το δειξεις στην περιπτωση που δεν σου δωσουν αναβολη. Και ναι κρατανε αντιγραφο της γνωματευσης του ψυχολογου που πηγες γιαυτο και περιμενουν τον φακελο σου για να πας. Οποτε πηγαινε με τα ιδια χαρτια εχε και ενα χαρτι απο ψυχιατρο σαν μπακ απ αλλα μην το δειξεις με το καλησπερα. Την επομενη φορα σιγουρα να πας απο την αρχη της διαδικασιας με χαρτι ψυχιατρου του ψυχολογου δεν κανει. Μπορει ας πουμε να σε παρακολουθει ψυχολογος και να κανεις ψυχοθεραπειες αλλα για να παρεις καποια αγωγη πχ χρειαζεται η γνωμετευση ψυχιατρου.
Ευχαριστώ πολύ αδερφέ, απλά, μια αναβολή θέλω 6μηνη, γιατί δεν πρόκειται να την παλέψω πάλι εκεί μέσα. Προσπαθησα δύο φορές, μια ένα μήνα και την επόμενη 2, έφτασα σε σημείο να κοντεψω να μαχαιρωθω για να με αφήσουν να φύγω... Στην επόμενη φοβάμαι θα είναι η τελευταία μου, αν με αναγκάσουν... Δηλαδή είναι τόσο δύσκολο να πάρεις; Ο... Ψυχίατρος, τι ήταν τέλος πάντων έγραψε κρίσεις πανικού και γ εξάμηνη αναβολή, δηλαδή τρίτη... Άρα ελπίζω...
Giorgio έγραψε:Δηλαδή, υπάρχει περίπτωση να μην μου την δώσουνε από 401; Προλαβαίνω να πάρω ένα από ψυχίατρο, μέχρι να με καλέσουν, η έχουνε αποθηκευμένο κάπου ότι είναι του συγκεκριμένου ψυχολόγου που έχω πάει, φίλε Πανό;
Συμφωνώ με τον Παύλο φίλε, όπως στα είπε. Πάρτο να το έχεις αν σου είναι εύκολο τώρα και να το δείξεις εφόσον χρειαστεί και δεν σου δίνουν την αναβολή. Αλλά γενικά όταν ξαναπάς να το έχεις από την αρχή, γιατί μετράει πολύ παραπάνω από του Ψυχολόγου. Ναι έχουν αντίγραφο οπότε θα το δουν ότι ειναι διαφορετικό, απλά όπως είπαμε πάρε και δείξε το μόνο σε περίπτωση ανάγκης.
Ας μοιραστώ κι εγώ μαζί σας την εμπειρία μου από το ΚΕΤΧ της Πάτρας.Πήγα πρωί, κατά τις 9.00, για να κάνω την διαδικασία μέσω του φρουραρχείου. Έδωσα τα χαρτιά, και ο γιατρός δεν ήταν εκεί, οπότε έπρεπε να περιμένω 3 ώρες. Κατά τις 12 ήρθε ο γιατρός, μας φώναξε έναν έναν. Με είδε 1 λεπτό, ρώτησε αν παίρνω φάρμακα, απάντησα ναι, και με έστειλε στη στρατολογία για να συμπληρώσω την υπεύθυνη δήλωση. Τελείωσα, και έφυγα.
Περιμένω τώρα το παραπεμπτικό για Τρίπολη. Δεν ήξερε η γραμματέας πότε θα έρθει, οπότε αναμένω.
Γνωρίζετε πόσο καιρό κάνει να έρθει το χαρτί για την επιτροπή;
xristoforos9119 έγραψε:Ας μοιραστώ κι εγώ μαζί σας την εμπειρία μου από το ΚΕΤΧ της Πάτρας.Πήγα πρωί, κατά τις 9.00, για να κάνω την διαδικασία μέσω του φρουραρχείου. Έδωσα τα χαρτιά, και ο γιατρός δεν ήταν εκεί, οπότε έπρεπε να περιμένω 3 ώρες. Κατά τις 12 ήρθε ο γιατρός, μας φώναξε έναν έναν. Με είδε 1 λεπτό, ρώτησε αν παίρνω φάρμακα, απάντησα ναι, και με έστειλε στη στρατολογία για να συμπληρώσω την υπεύθυνη δήλωση. Τελείωσα, και έφυγα.
Περιμένω τώρα το παραπεμπτικό για Τρίπολη. Δεν ήξερε η γραμματέας πότε θα έρθει, οπότε αναμένω.
Γνωρίζετε πόσο καιρό κάνει να έρθει το χαρτί για την επιτροπή;
Καλησπέρα φίλε,email θα σου έρθει. Μέχρι Δευτέρα θα σου έχει έρθει πιστεύω. Μετά έχεις 1 μήνα περιθώριο να πας στην επιτροπή.
Καλησπέρα, εγώ κατέθεσα για αναβολή την Δευτέρα, και μου είπαν μέσα σε 10 με 12 μέρες, θα μου έρθει μύνημα για την αναβολή μου να πάω 401. Γνωρίζει κάποιος αν όντως θα μου έρθει σε 10 με 12 μέρες; Η παραπάνω η λιγότερο; Και όταν ερθει, πόσες μέρες περιθώριο έχω να πρέπει να πάω 401?
panos7 έγραψε:Καλησπέρα φίλε,email θα σου έρθει. Μέχρι Δευτέρα θα σου έχει έρθει πιστεύω. Μετά έχεις 1 μήνα περιθώριο να πας στην επιτροπή.
Η γραμματέας της στρατολογίας μας είπε ότι θα έρθει συστημένος φάκελος από το ταχυδρομείο. Δε ξέρω αν στην Αθήνα γίνεται ηλεκτρονικά, αλλά Πάτρα έτσι μας είπανε. Τώρα τι να σου πω.
Ελέγχω και τα δύο και αναμένω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Σεπ 17, 2021 11:43 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
panos7 έγραψε:Καλησπέρα φίλε,email θα σου έρθει. Μέχρι Δευτέρα θα σου έχει έρθει πιστεύω. Μετά έχεις 1 μήνα περιθώριο να πας στην επιτροπή.
Η γραμματέας της στρατολογίας μας είπε ότι θα έρθει συστημένος φάκελος από το ταχυδρομείο. Δε ξέρω αν στην Αθήνα γίνεται ηλεκτρονικά, αλλά Πάτρα έτσι μας είπανε. Τώρα τι να σου πω.
Ελέγχω και τα δύο και αναμένω.
Καλησπέρα φίλε και πάλι, σε εμάς με email είναι μέσα σε 3 μέρες, τώρα Πάτρα δεν ξέρω. Να έχεις το νου σου εσύ για όλα. Πάντως μόλις έρθει μέτα θα έχεις 1 μήνα για να πας επιτροπή.