Βασιλης Κρητη έγραψε:Εμενα μου βγηκε η μεταθεση πριν λιγες μερες, ηταν να φυγω δηλαδη και μου την παγωσαν επειδη δεν εχει η μοναδα ατομα. Δεν γνωριζω για ποσο. Ετυχε σε κανεναν το ιδιο;355
Είσαι νησί ή Έβρο; Καλού κακού πάρτε κάνα τηλέφωνο στο ΓΕΣ. Ήθελαν και στη δικιά μας μονάδα τα λαμόγια να μας κρατήσουν μία εβδομάδα παραπάνω για να γλιτώσουν υπηρεσίες οι ΕΠΟΠ και όταν πήρε ένα παιδί το ΓΕΣ να ρωτήσει του είπαν ότι σε καμία μονάδα στον Έβρο δεν δόθηκε έγκριση να πάνε πίσω οι μεταθέσεις. Μας έβαλαν 2 το μεσημέρι της Παρασκευής να ξεχρεώσουμε, έφαγαν δηλαδή και υπερωρία στο κεφάλι, θα φάνε κι ένα μήνα υπηρεσία σύννεφο.
Παιδιά σε όσους πάγωσαν την μετάθεση είναι μόνο για δύο εβδομάδες. Σε μένα στην Ρόδο είχαν παγώσει επίσης επειδή δεν υπήρχαν άτομα σε όλες τις μονάδες για δύο εβδομάδες μέχρι η 357 να τελειώσει τα σπεν δηλαδή και μετά θα έφευγαν Στην αρχή έλεγαν για όλους μέχρι τότε αλλά κατέληξε να έχουν όριο μέχρι και δύο άτομα να κρατήσουν
George έγραψε:Παιδιά είμαι 355 σειρά παραμεθόριο ήρθε στην μονάδα μου σε αρκετά άτομα μεταθεση αλλά σε εμένα και σε έναν φίλο μου δεν έχει έρθει.. Μήπως δεν πάρουμε η περιμένουμε και τις επόμενες μερες.
Ίσως έρθουν και σήμερα Δευτέρα μεταθέσεις. Μην στεναχωριέστε ☺️😑
Στη Λεσβο υπηρετω. Τωρα δεν ξερω πως εγινε η ολη φαση. Λογικα η μοναδα το ζητησε. Ηθελα απλα να δω αν εγινε σε κανεναν αλλο και κατα ποσο επιτρεπεται απο την στιγμη που εχει υπογραφει η μεταθεση.
Μάγκες είμαι 356 σειρά!! Με πήγαν Ειδικές Δυνάμεις! Χωρίς να το θέλω, και έχω δηλώσει να φύγω εδώ και καιρό!! Έχει 2 μήνες περιμένω μετάθεση για μονάδα πεζικού. Με είπαν ότι θα έρθει 15-20 Αυγούστου αλλά βλέπω να αργεί και άλλο!! Ξέρεις κάνεις τίποτα παραπάνω το παίζει;
Καλησπέρα παιδιά. Μπήκα το Μάρτιο σε μονάδα του Έβρου. Όταν έγιναν οι δηλώσεις για τις μεταθεμετα έβαλα μόνο Αθήνα (απ' όπου καταγομαι). Πριν λίγες μέρες συμπλήρωσα 5μηνο και προς μεγάλη μου έκπληξη μου ήρθε μετάθεση για Θεσσαλονίκη. Προσπαθησα να την κόψω αλλά δεν τα κατάφερα. Υπάρχει περίπτωση με τις μεταθέσεις της 356 να με κατεβάσουν Αθήνα εφόσον έρθει κάποιος Θεσσαλονικιος στη θεση μου; η
GD77 έγραψε:Καλησπέρα παιδιά. Μπήκα το Μάρτιο σε μονάδα του Έβρου. Όταν έγιναν οι δηλώσεις για τις μεταθεμετα έβαλα μόνο Αθήνα (απ' όπου καταγομαι). Πριν λίγες μέρες συμπλήρωσα 5μηνο και προς μεγάλη μου έκπληξη μου ήρθε μετάθεση για Θεσσαλονίκη. Προσπαθησα να την κόψω αλλά δεν τα κατάφερα. Υπάρχει περίπτωση με τις μεταθέσεις της 356 να με κατεβάσουν Αθήνα εφόσον έρθει κάποιος Θεσσαλονικιος στη θεση μου; Η
Δυστυχώς όχι... Την πάτησες όπως πολλοί... Δεν είχες βύσμα. Ούτε και τύχη. Κουράγιο. Μπορεί να είσαι καλύτερα Σαλόνικα. Μην ξεχνάς πολλές μονάδες στην Αθήνα είναι κατάμαυρες.