Πρόσληψη Εποχικών Πυροσβεστών (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Firefighter

Δημοσίευση από Firefighter »

Η κούριερ
Dimitris

Δημοσίευση από Dimitris »

Εχω διλωμα κατηγοριας γ και δ αλλα εχει ληξει. ανανεωση δεν γινεται μεχρι τελος απριλιου λογω κορονοιου. μπορω να παρω καποια βεβαιωση η απλα να παω στη κατηγορια α;
iceman2
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 90

Δημοσίευση από iceman2 »

Δεν μπορεις, αρα πας για Α κατηγορια καθως τα διπλωματα εχουν ληξει. Η βεβαιωση που προσκομιζεις ειναι μονο σε περιπτωση που τα εχεις περασει ολα αλλα δεν εχεις το διπλωμα ακομα στα χερια σου (αλλα και αυτο εχει καποιες δεσμευσεις).Διαβαστε τη προκηρυξη, λεει ξεκαθαρα αυτο που ρωτας

Φωτοαντίγραφο επαγγελματικής άδειας οδήγησης αυτοκινήτου κατηγορίας Γ΄ και άνω, στο οποίο να εμφαίνεται ευκρινώς η ημερομηνία έκδοσης και λήξης της καθώς και η εκδούσα Αρχή. Άδειες οδήγησης, που έχουν εκδοθεί σε άλλη χώρα, πρέπει να είναι μεταφρασμένες, να ισχύουν στην Ελλάδα και να προκύπτει από την αρμόδια Υπηρεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών η αντιστοιχία τους με τις ισχύουσες ελληνικές άδειες οδήγησης.Οι υποψήφιοι που έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς την απαιτούμενη διαδικασία για έκδοση άδειας οδήγησης, μπορούν να προσκομίσουν βεβαίωση του αρμόδιου φορέα για την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας (θεωρητική και πρακτική εξέταση) με υπεύθυνη δήλωση στην οποία να αναφέρουν την αιτία της μη υποβολής της, με την επισήμανση ότι οφείλουν να την προσκομίσουν όταν εκλείψει η αιτία της καθυστέρησης, όχι όμως πέραν της ημερομηνίας υπογραφής της σύμβασης.

Dimitris

Δημοσίευση από Dimitris »

Εφοσον εχω το διπλωμα αποδεικνυει οτι εχω δωσει εξετασεις και το εχω παρει απλα λογω εκτακτων μετρων δεν γινονται ανανεωσεις.
iceman2

Δημοσίευση από iceman2 »

Αγορινα λεει "να εμφαίνεται ευκρινώς η ημερομηνία έκδοσης και λήξης της καθώς και η εκδούσα Αρχή".Αμα δεν τους ενοιαζε το οτι ειναι ληγμενο δεν θα το ανεφερε η προκηρυξη καθολου το θεμα λήξης . Και αυτο που συζηταμε ειναι αυτονοητο, το ληγμενο δεν μπορουν να το δεχτουν, επισης αν συμμετασχεις ετσι δηλωνεις ψευδη στοιχεια καθως με υπευθυνη δηλωση του ν.1599/1986 δηλωνεις οτι: "α) έχουν τις προϋποθέσεις και τα απαιτούμενα προσόντα, β) τα αναφερόμενα στην αίτησή τους στοιχεία είναι αληθή".

Οσο για το οτι ειναι κλειστα αυτο ισχυει και για αλλα χαρτια ακομα και για τη photo... Υπαρχουν και αυτα sorry οι καιροι ειναι περιεργοι!

Εγω ειπα τι ισχυει η επιλογη δικη σου

Firefighter

Δημοσίευση από Firefighter »

Δημήτρη νομίζω σου απάντησε ο iceman2, Τώρα εσυ από κει και πέρα καντα όπου νομίζεις! Είναι διαφορετικό το να έχουν λήξει τα διπλώματα σου, από το να μην έχεις προλάβει να το παραλάβεις αφού είσαι επιτυχών και τα διπλώματα σου θα είναι ουτως η αλλωσ σε ισχύ. Φιλικά
ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ »

Ευχαριστω για της απαντησεις. μονο με προεδρικη φρουρα ιστευεις εχω πιθανοτητες;
iceman2

Δημοσίευση από iceman2 »

Ολα ειναι ρευστα, σιγουρα τα 5000 ειναι καλα μορια και το θετικο ειναι οτι παιρνει τους διπλασιους μαχιμους απο περσι.Πιστευω εχεις πιθανοτητες...

Επισης στις ισοβαθμιες θα προηγεισαι των αλλων λογω Προεδρικης Φρουρας και αν εχεις καλο βαθμο απολυτηριου θα εισαι απο τους πρωτους στα 5000 μορια

2 Μαλ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από 2 Μαλ »

Τελείωσα την εκπαιδευση σαν εθελοντης πυροσβεστης τον Φεβρουάριο. Μόρια γνωρίζω ότι παίρνει καποιος μολις συμπληρώσει το ένα έτος. Στην δήλωση όμως αναφέρει σε ξεχωριστό κουτί το εάν κάποιος είναι εθελοντής πυροσβέστης ή όχι. Αν συμπληρώσω στο κουτί ότι είμαι εθελοντής αλλά δεν συμπληρώσω τα έτη ειναι σωστό ; Έχει νόημα να βάλω μόνο το ότι είμαι εθελοντής ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων

iceman2

Δημοσίευση από iceman2 »

Οχι δεν εχει καποιο νοημα και μορια δεν περνεις. Επισης για το επισημο της υποθεσης δεν θεωρεισαι εθελοντης για το σωμα προς το παρον αφου ταυτοτητα δεν εχεις παρει ακομα. Οποτε βαζεις "0"

ΔΕΑ 340
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από ΔΕΑ 340 »

Καλησπέρα μάγκες και καλή επιτυχία σ όσους έχουν καταθέσει.

Πόσο πιστεύετε θα είναι η βάση στους οδηγούς για Αθήνα;

iceman2

Δημοσίευση από iceman2 »

Προσωπικη μου αποψη με βαση αυτα που βλεπω και ακουω η βαση των οδηγων θα ειναι τραγικα υψηλοτερη απο περσι (για αττικη μιλαω). Γιατι ειναι οι μισες θεσεις σε σχεση με περσι και παραλληλα αποτι φαινεται θα εχουμε τετραπλασιο αριθμο αιτησεων φετος... Θα γινει σφαγη στους οδηγους.
ΔΕΑ 340
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από ΔΕΑ 340 »

Για Δ. Αττική?
Sorority89

Δημοσίευση από Sorority89 »

Ειμαι 1,63 ύψος μπορώ να κανω αίτηση ; Εχω παει αλεξίπτωτα. Κάποιος ξέρει;
iceman2

Δημοσίευση από iceman2 »

Για ΠΕΠΥΔ αττικης μιλαω γενικα αρα και η Δ. Αττική ειναι μεσα... Και εκει ισως υπαρξει μεγαλυτερη "ζημια" καθως περσι επαιρνε 70 οδηγους ενω φετος 30 ενω το κεντρο περσι επαιρνε 38 και φετος 24
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης