Αποτελέσματα Εποχικών Πυροσβεστών (2020)
Αν έχω καταλάβει καλά (Θα μας βοηθήσει και ο pyr αν επιθυμει) ισοβαθμία θεωρείται όταν εχεις τα ίδια μόρια, για τον ίδιο λόγο και το ίδιο απολυτήριο λυκείου. Εκεί θα πρέπει να γίνει κληρώσεις ώστε αν έχει και κάποιος άλλος 16,6 απολυτήριο να δούμε πιο θα είμαι πχ στην θέση 16 και την θέση 17
Eγω κατέβηκα δύο θεσεις
- GreekMarines11
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 13
Ναι φίλε μου και εγώ αυτό καταλαβαίνω γιατί αλλιώς δεν θα είχανε βάλει καν τον βαθμό ως προσόν
Aρα τώρα περιμένουμε να μας καλέσουν για τις καρτέλες; ή θα πάει την άλλη βδομάδα που ανοίγουν οι νόμοι;
Αρχικά περιμένουμε την Τρίτη να βγουν τα οριστικά αποτελεσματα. Τώρα η παραλαβή δεν ξέρω πότε θα γινει
Απο βδομαδα (Τριτη λογικα) παμε για καρτελες...
GreekMarines11 έγραψε:Καλημέρα παιδιά! Να ρωτησω κάτι θέλω. Εγώ ισοβαθμο με κάποιους στα 5.000 μόρια αλλά είμαι στους επιτυχόντες με βαθμό απολυτηρίου 16.6! Δεν ισοβαθμο στον βαθμό απολυτηρίου όμως με κανέναν από τους επιτυχόντες! Θα γίνει κλήρωση για μένα η όχι ;
Αν είσαι στους επιτυχόντες και δεν έχεις ίδιο νούμερο με άλλον στο πίνακα που βγήκε σήμερα δε έχεις καμια ανάμιξη με την κλήρωση.( Π. χ. μπροστά από το όνομα έχει ένα νούμερο π. χ. είσαι νούμερο 10 αν έχει κ άλλος το ίδιο νούμερο δηλαδή το 10 όπως εσύ τότε πας σε κλήρωση.) (Αν έχεις μοναδικό νούμερο δηλαδή το 10 κ δε το έχει άλλος καμία ανάμιξη με τη κλήρωση τότε.)
ydneas έγραψε:Aρα τώρα περιμένουμε να μας καλέσουν για τις καρτέλες; ή θα πάει την άλλη βδομάδα που ανοίγουν οι νόμοι;
Τετάρτη Πέμπτη θα υπάρξει διαταγή για την ημέρα κ ώρα που θα πρέπει να πάρουν οι επιτυχόντες τα δελτία υγειονομικής εξέτασης.
- GreekMarines11
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 13
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε είσαι πολύ εξυπηρετικός!
Καλησπέρα σε όλους. Μια διευκρίνιση, καρτέλα παίρνουν ισοποσοι επιλαχόντες ή μόνον οι επιτυχόντες;
ESA έγραψε:Καλησπέρα σε όλους. Μια διευκρίνιση, καρτέλα παίρνουν ισοποσοι επιλαχόντες ή μόνον οι επιτυχόντες;
Οι επιτυχόντες μόνο.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 16
Pyr πιστευεις οτι μεσα στη βδομαδα θα παρουμε καρτελες;
Maradonito έγραψε:Pyr πιστευεις οτι μεσα στη βδομαδα θα παρουμε καρτελες;
Η εκτίμηση μου είναι ότι έως Παρασκευή θα δοθούν οι καρτέλες.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 16
Ποσες μερες δινουν περιπου να περασεις γιατρους;
Καλημερααα παιδιαααα ποτε θα ξερουμε σε ποια πολη του νομου περασαμε; Μετα τα αθληματα;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες