Αποτελέσματα Ειδικών Φρουρών (2019)
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 14
Θα μπορούσαν πολλά να είναι διαφορετικά, τα έχουμε ξανά πει. Πχ 300 πολύτεκνοι ,200 τριτεκνοι ,100 διτεκνοι Δίπλωμα μηχανής 300 το Α και μετά να πέφτει σιγά σιγά και όχι απλά διαχωρισμός του μοτοποδήλατου.. Και διάφορα άλλα που έχουν επισημάνει ανά διαστήματα τα παιδιά εδώ μέσα.. Τα απολυτήρια και τα πτυχία που έχουν όλοι είναι με την αξία τους; Για να μπεις δόκιμος ή ειδικές δυνάμεις πέρασες όλα αθλήματα με το εκατοστό και το δευτερόλεπτο; Πως παίρνεις αυτά τα μόρια ; Αλλά εφόσον αυτή είναι η προκήρυξη, συμφώνησες με αυτήν και συμμετείχες σε αυτήν με ότι έλεγε αναλυτικότατα... Δεν μπορείς να βγαίνεις και να λες τώρα για τριτεκνους κτλπ Δεν αναφέρομαι σε κανέναν συγκεκριμένα, αλλά γενικά σε αυτά που ακούγονται..
- Αλεξανδρος Κ.
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 68
- Επάγγελμα: ΔΕΑ Ε.Δ 575 ΠΖΝ
OMADADIASPOWER έγραψε:Καλησπέρα Κάποιοι θα με θυμάστε όταν είχα πει την βάση πριν καμία βδομάδα και με κράζετε σχεδόν όλοι μετά Τώρα τι έχετε να πείτε ; Μάλλον δεν είμαι τρολλ τελικά γιαιτι είμαι ο μόνος που είχα πει την ακριβής βάση Θέλω να σχολιάσουνε τώρα οι ψευτόμαγκες που είχανε σίγουρες πληροφοριες για τη βάση και τώρα το βούλωσαν Ένας από αυτούς είναι ο ΤΙΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΙΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΣΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕΣ Δεν στα έλεγε καλά ο στρατηγός σου ; Δεν έγραφα τίποτα τόσο καιρό για να μην ξαναφάω κράξιμο και περίμενα τα αποτελέσματα Εγώ το μόνο που ήθελα και τότε ήταν να βοηθήσω αλλά μάλλον δεν σας άρεσε η τόσο υψηλή βάση και ρίχνατε κράξιμο Εμφανιστείτε σιγά σιγά εσείς που κραζΑτε μην κρύβεστε ΤελοσΠάντων Θα χαρώ να γνωριστώ στη σχολή με πολλα παιδιά άπ εδώ μέσα !!!
Η αλήθεια είναι ότι πολλοί λέγανε πως δεν ισχύει τόσο ψηλή βάση και τέτοια κ ήμουν κ γ από αυτούς Π έβλεπε το φόρουμ τόσο καιρό και δεν μίλαγα.. Είναι όντως όμως Αλήθεια. Οσοι δν είστε μέσα φροντίστε ν βγάλετε ότι άλλο μπορείτε απο χαρτια εφόσον σας παίρνει ηλικιακά !
Άρης έγραψε:ξέρουμε πόσο κατέβηκε τελικά ή βPAPAXITOS έγραψε:Εμεις στην β δεν εχουμε ισοβαθμιες; Ολοι καθαροι ειμαιστε μαλον, τι να πω, απίστευτο που διαφαίνεται, πιο κατω η βαση της β απ την α. Σκοτωμος εγινε σην Α τελικα.
απο το 2540 που ανέφερε ο wolver καμια ενημέρωση.
Παρακολουθω τα νηματα αρκετο καιρο και γενικα φαινονται αυτοι που μιλανε σοβαρα και αυτοι που μιλανε ασοβαρα ενα εχω να πω, προφανως και οι περισσοτεροι δεν θα δωσουνε σημασια απλα γραφω περισσοτερο ως απογοητευση και για μενα. Βγαλανε μια προκυρηξη οτι να ναι σε πολλα σημεια τελειως ελλιπεστατη βαλανε τριτεκνια-πολυτεκνια μορια χωρις να τους εμποδιζει καποιο οριο ηλικιας και δεν σκεφτηκανε τις οικογενειες με γονεις που εχουνε αναπηρια η μονογονεικες οικογενειες λες και καποιοι αλλοι ειναι παιδια κατωτερου θεου. Απο δω και περα μαλλον θα κραταμε φαναρι στους γονεις μας και δν θα πηγαινουμε και στρατο και τπτ χαχαχα αστειο πραγματικα !
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 22
Spyros D. έγραψε:Ε. Κ. Α. Μ 1 έγραψε:Γτ βγάζετε τώρα μίσος για τους τριτεκνους; Ναι είμαι κι εγώ από αυτούς. Στην αρχή όταν βγήκε η προκήρυξη συμφωνησες με αυτά που σου έλεγε και πηγές να τα κανεις. Δεν διαμαρτυρήθηκε κάνεις δημόσια να πει πχ δεν είναι δίκαιο. Και καλώς μέτρησε η τριτεκνια έτσι όπως και στις πανελλαδικές. Αλλά αν ήσασταν σε αυτή τη θέση θα λέγατε άλλα. Κάποιος με ***** θα βγει και θα πει ότι οκ χάσαμε δίκαια. Είχαν περισσότερα μόρια. Δεν θα κάθεται να κλαίγεται πίσω από μια οθόνη με πέντε νοματεους που συμφωνούν με αυτά. Ωριμαστε ! Και κάντε την προσπάθεια σας αν σας αρέσει πολύ το κομμάτι των σωμάτων ασφαλείας όταν βγει εποπ ή οβα. Δεν τελειώνει η ζωή σε μια προκήρυξη.
Ε για κάποιους που είναι ξέρω γω του 91-92, τελειώνει.
Και οκ μη λέμε ανοησίες, αν αυτές ήταν οι βάσεις σε διαγωνισμό για 1500 άτομα, λιμενικά, και εποπ που θα πάρουν καμιά 100-150άρα... Ούτε με κιάλια, ούτε με τηλεσκόπιο μη σου πω.
Και πάλι δεν πρέπει να τους παίρνει από κάτω και να μην έχουν το όριο ηλικίας. Είμαι ένας άνθρωπος που έδωσα τρεις φορές πανελλαδικές για να περάσω αστυφυλάκων η σμυ γτ το γουστάρω. Δεν πέρασα γτ δεν μπόρεσα να γράψω καλά και τις τρεις φορές. Τρεις φορές την ίδια ψυχοφθόρα διαδικασία. Δεν το σταμάτησα όμως έφυγα κατευθείαν αλεξίπτωτα και μάζεψα ότι ήταν να μαζέψω. Έκανα τον σταυρό μου και συνέχισα. Το ηθικό δίδαγμα είναι να μην το βάζετε κάτω ποτέ!!! Ότι κι αν σας έρθει στην ζωή !!!
ευχαριστώ για ότι νεότερο μπορείς να ενημερώνεις?PAPAXITOS έγραψε:Άρης έγραψε:ξέρουμε πόσο κατέβηκε τελικά ή βPAPAXITOS έγραψε:Εμεις στην β δεν εχουμε ισοβαθμιες; Ολοι καθαροι ειμαιστε μαλον, τι να πω, απίστευτο που διαφαίνεται, πιο κατω η βαση της β απ την α. Σκοτωμος εγινε σην Α τελικα.
απο το 2540 που ανέφερε ο wolver καμια ενημέρωση.
-
- Επιλοχίας
Και αναφέρομαι στις πανελλαδικές γτ έχω νιώσει στο πετσί μου την απογοήτευση και νιώθω τα παιδιά που δυστυχώς έμειναν εκτός. Που ακόμα παίζονται πολλά όπως είπα θα πέσει τσεκούρι στα πκε
Ποσο τσεκουρι να πεσει ρε Εκαμιτη... εγω με 2500 πρεπει να ειμαι 1900 σειρα περιπου... σιγα μη κοπουν 700 ατομα... και γω 2 φορες πανελληνιες εχω δωσει!
πολυς κοσμος εμεινε εξω παιδια που δεν το αξιζει.. πολυ ψηλη η βαση και δεν μου βγαινουν τα νουμερα.
-
- Επιλοχίας
Player7 έγραψε:Ποσο τσεκουρι να πεσει ρε Εκαμιτη... εγω με 2500 πρεπει να ειμαι 1900 σειρα περιπου... σιγα μη κοπουν 700 ατομα... και γω 2 φορες πανελληνιες εχω δωσει!
Αδερφέ μου συμμερίζομαι να ξέρεις πολύ τα συναισθήματα σου αυτή τη στιγμή αλήθεια στο λέω από καρδιάς , ποτε δεν ξέρεις και επίσης δεν ξέρεις τι σειρά είσαι και πόσους έχεις από πάνω σου. Έχε πίστη στο Θεό φίλε μου !
1510εχει φιλος 1810θεση
-
- Επιλοχίας
Θανος2468 έγραψε:1510εχει φιλος 1810θεση
Είναι τόσο ;
Φαγαμε.2'χρονια στο ιεκ.. αλλα οχι ο αλλος ειναι πιο αξιος που ειναι τριτεκνος... αντε γαμηθειτε σιχαθηκα ***** κρατος! Με 2500 ουτε επιλαχων, δε. ξαναγιναν τετοια πραγματα.
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 3
Πρέπει να κοπούν πολλές γυναίκες. Να γίνει αυστηρός έλεγχος στο ύψος και στα τατουάζ! Μιλάμε για απίστευτα υψηλό το νούμερο της βάσης!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες