Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
greenalexyo
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 18

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Δημοσίευση από greenalexyo »

Fanis K. έγραψε: Όλα θα φανούν από βδομάδα που θα ψηφίσουν νομοσχέδια και να δούμε τι θα κάνουν με το άρθρο των ΟΒΑ. Αν θα το προχωρήσουν ή το απορρίψουν.
Που ξες ότι θα ψηφίσουν νομοσχέδια;

Άβαταρ μέλους
δημητρης98
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 13

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Δημοσίευση από δημητρης98 »

Fanis K. έγραψε:
δημητρης98 έγραψε:Παντως παδια το αρθρο δεν λεει κατι για προσληψεις ουτε για οβα ουτε εποπ

https://www.armyvoice.gr/2019/07/kyriakos-mitsotakis-ti-allages-ferni-stin-ethniki-amyna/

Όλα θα φανούν από βδομάδα που θα ψηφίσουν νομοσχέδια και να δούμε τι θα κάνουν με το άρθρο των ΟΒΑ. Αν θα το προχωρήσουν ή το απορρίψουν.

και στην περιπτωση που το απορριψουν, τι κανουμε;

Fanis K.
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 198

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Δημοσίευση από Fanis K. »

greenalexyo έγραψε:
Fanis K. έγραψε: Όλα θα φανούν από βδομάδα που θα ψηφίσουν νομοσχέδια και να δούμε τι θα κάνουν με το άρθρο των ΟΒΑ. Αν θα το προχωρήσουν ή το απορρίψουν.
Που ξες ότι θα ψηφίσουν νομοσχέδια;

19 με 21 Ιουλίου θα γίνει ψήφος εμπιστοσύνης στη Βουλή και από βδομάδα ψηφίζουν νομοσχέδια.
Το έχουν πει γενικά.

Fanis K.
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

δημητρης98 έγραψε:και στην περιπτωση που το απορριψουν, τι κανουμε;

Αν το απορρίψουν το πιο πιθανό είναι να προχωρήσουν για ΕΠΟΠ.
Δεν ξέρουμε και τι σχέδια έχει ακριβώς η νέα κυβέρνηση.
Πάντως για ΕΠΟΠ ακόμα και να βγάλει μέσα στο καλοκαίρι θα πάρει πολύ καιρό. Έχει μεγάλη διαδικασία (κανα 6μηνο και βάλε) και υποτίθεται ο στρατός θέλει τουλάχιστον για αυτό το διάστημα να καλύψει κάποια κενά.
Για μένα το πιο πιθανό είναι την προκήρυξη των ΟΒΑ να την προχωρήσουν ως έχει.

Θα δείξει.
Άβαταρ μέλους
δημητρης98
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 13

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Δημοσίευση από δημητρης98 »

Fanis K. έγραψε:Αν το απορρίψουν το πιο πιθανό είναι να προχωρήσουν για ΕΠΟΠ.
Δεν ξέρουμε και τι σχέδια έχει ακριβώς η νέα κυβέρνηση.
Πάντως για ΕΠΟΠ ακόμα και να βγάλει μέσα στο καλοκαίρι θα πάρει πολύ καιρό. Έχει μεγάλη διαδικασία (κανα 6μηνο και βάλε) και υποτίθεται ο στρατός θέλει τουλάχιστον για αυτό το διάστημα να καλύψει κάποια κενά.
Για μένα το πιο πιθανό είναι την προκήρυξη των ΟΒΑ να την προχωρήσουν ως έχει.

Θα δείξει.

μακαρι να την προχωρησει για οβα ωστε να μαζεψουμε καποια μορια γιατι θα πεσει σφαγη απο οτι φαινεται αν βγαλει για εποπ

Νικήτας.Κ

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Δημοσίευση από Νικήτας.Κ »

https://www.asei-assy.mil.gr./ Γεια σας και παλη συναδελφοι, αυτη η ιστοσελιδα που ανεβασα εδω στο μηνυμα μου ειναι η προκυρηξη; Δεν βλεπω πουθενα να ανεφερει για ΟΒΑ (αμα κλικαρετε να δειτε την αιτηση, αναφερει μονο σχολες που ειδαλως μπαινεις με πανελληνιες εξετασεις: Στρ Ξηρας, Αεροπορια, Ναυτικου αναφερει και την Αστυνομια για καποιο λογο... ) επεισης ειμαι μονο αποφοιτος Γενικου Λυκειου και δεν εχω δωσει ποτε Πανελληνιες εξετασεις, μπαινεις σημερα ως ΕΠ. ΟΠ με προκυρηξη (την φετινη του 2019) χωρις γραπτες εξετασεις;(Πανελληνιες δλδ)

Ευχαριστω εκ τον προτερον, καλη σας Ημερα!Εικόνα

Fanis K.
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Νικήτας. Κ έγραψε:https://www.asei-assy.mil.gr./ Γεια σας και παλη συναδελφοι, αυτη η ιστοσελιδα που ανεβασα εδω στο μηνυμα μου ειναι η προκυρηξη; Δεν βλεπω πουθενα να ανεφερει για ΟΒΑ (αμα κλικαρετε να δειτε την αιτηση, αναφερει μονο σχολες που ειδαλως μπαινεις με πανελληνιες εξετασεις: Στρ Ξηρας, Αεροπορια, Ναυτικου αναφερει και την Αστυνομια για καποιο λογο... ) επεισης ειμαι μονο αποφοιτος Γενικου Λυκειου και δεν εχω δωσει ποτε Πανελληνιες εξετασεις, μπαινεις σημερα ως ΕΠ. ΟΠ με προκυρηξη (την φετινη του 2019) χωρις γραπτες εξετασεις;(Πανελληνιες δλδ)

Ευχαριστω εκ τον προτερον, καλη σας Ημερα!Εικόνα

Καλησπέρα φίλε.
Όταν βγει προκήρυξη ΕΠΟΠ ή ΟΒΑ θα την βρεις στο www.army.gr. Είναι η ιστοσελίδα του ΓΕΣ.

οβα3η σειρα

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Δημοσίευση από οβα3η σειρα »

Ειμαι οβα ειδικών δυναμεων στην προκήρυξη για ειδικούς φρουρούς μπορώ να πάρω μέρος;
Fanis K.
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

οβα3η σειρα έγραψε:Ειμαι οβα ειδικών δυναμεων στην προκήρυξη για ειδικούς φρουρούς μπορώ να πάρω μέρος;

Μπορείς να πάρεις μέρος, αλλά δεν γνωρίζω αν μπορείς να τα κάνεις τα χαρτιά σου ενώ είσαι ακόμα ΟΒΑ ή πρέπει να παραιτηθείς για να μπορέσεις να πάρεις μέρος.

Σου προτείνω όταν βγει η προκήρυξη ή και τώρα να πας στο κοντινό σου αστυνομικό τμήμα και να ρωτήσεις.

Alex

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Δημοσίευση από Alex »

Οβα αεροπορια αξίζει;
Big Gun

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Δημοσίευση από Big Gun »

Πιο ζωάρα πεθαίνεις...
Fanis K.
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Alex έγραψε:Οβα αεροπορια αξίζει;

Σκέψου μόνο στην τελευταία προκήρυξη ΟΒΑ του 2017 οι θέσεις στην αεροπορία συμπληρώθηκαν κατευθείαν ενώ στα άλλα σώματα χρειάστηκαν και συμπληρωματική προκήρυξη.

Alex

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Δημοσίευση από Alex »

Λετε να βρει τουλάχιστον μεχρι το 2020;
οβα3η σειρα

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Δημοσίευση από οβα3η σειρα »

Ναι αυτό εννοούσα αν μπορώ ενώ είμαι ΟΒΑ.. γιατί αν παραιτηθεις δεν είναι σίγουρο ότι θα μπεις στους ειδικούς φρουρούς. Θα ρωτήσω σε κάποιο Α. Τ
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 1

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Δημοσίευση από Dea pz »

οβα3η σειρα έγραψε: Ειμαι οβα ειδικών δυναμεων στην προκήρυξη για ειδικούς φρουρούς μπορώ να πάρω μέρος;
Πρέπει να έχεις τελειώσει την θητεία σ σαν όβα.. δεν γίνετε ταυτόχρονος ειδάλλως δεν παίρνεις τα μόρια..
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες