Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2019)
έχω μια απορία αν 2 άτομα ενας άντρας και μια γυναίκα έχουν τα ίδια μόρια αλλά ο άντρας έχει πάει στρατό όχι εδ ποιον θα παρουν?
Ναι θα την απορρίψουν από την αρχή, γιατί και η καλή μιας ξένης γλώσσας ήταν απαραίτητη προϋπόθεση γα να μπορεί να συμμετάσχει κάποιος όπως και αυτά που σου ανέφερα πιο πάνω.(Συν να έχουν πάει στρατό οι άνδρες υποψήφιοι)Φάνης έγραψε:mysterio έγραψε:Ναι μπορεί, στις προκηρύξεις για Λιμενοφύλακες χρειάζεται το απολυτήριο Λυκείου σαν βασικό προσόν συμμετοχής,ECDL και επίπεδο Β2 σε μία ξένη γλώσσα.Φάνης έγραψε:έχω μια γνωστή που θα ήθελε να δοκιμάσει για λιμενοφυλακων αλλά αυτή σπουδάζει είναι στο 3ετος μπορεί να πάρει μέρος;
απολυτήριο φυσικά και έχει μιας και σπουδάζει, πτυχίο αγγλικών δεν έχει βγάλει ακόμα
λόγω το ότι φοιτοι θα υπάρξει κάποιο κώλυμα;
Κουράγιο παίδες... όλοι μαζί μπορούμε... και κάτι θα γίνει...
Νομίζω ότι σε περίπτωση ισοβαθμίας ανεξαρτήτως φύλου, θα μετρήσει ο μεγαλύτερος βαθμός απολυτηρίου χωρίς να είμαι 100% σίγουρος. Δεν παίζει ρόλο αυτό όπως το θέτεις απλά για τους άνδρες υποψήφιους πρέπει να έχουν παει ΚΑΙ στρατό. Διάβασε καμία προηγούμενη προκήρυξη να δεις, γράφουν αναλυτικά τι γίνεται σε περιπτώσεις ισοβαθμίας όμως αυτά θεωρώ πως είναι ψιλά γράμματα για να τα ρωτάτε για την ώρα.Φάνης έγραψε:έχω μια απορία αν 2 άτομα ενας άντρας και μια γυναίκα έχουν τα ίδια μόρια αλλά ο άντρας έχει πάει στρατό όχι εδ ποιον θα παρουν;
Κουράγιο παίδες... όλοι μαζί μπορούμε... και κάτι θα γίνει...
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 128
Grendy έγραψε:Για τους λ/φ θα ειναι μονο με μορια; ή θα έχει και εξετασεις γραπτες σε καποια μαθήματα; Επισης αξίζει να βγαλω διπλωμα γι ταχυπλοο; Δίνει πολλα μόρια;
Λογικά δε θα έχει γραπτά, για να προλάβουν να μπουν ως τον Σεπτέμβριο.
Το ταχύπλοο δίνει, αν δεν κάνω λάθος,100 μορια.
Για τους άλλους που ρωτήσατε. Το όριο ηλικίας και για ΛΦ και για αξιωματικους είναι 29.
Οποίος δεν έχει πτυχίο ξένης γλώσσας επιπέδου lower και ecdl, απορρίπτεται.
Για την δαπάνη μισθοδοσίας των ΛΦ 1,9 μύρια δε ξέρω πως το υπολογίζουν (αν μετράνε και επιδόματα αργίες βραδυνα κλπ) . Πιστεύω η προκήρυξη θα είναι μεταξύ 160 και 200 ατόμων.
Διασώστη, είδες εαν για τους αξιωματικούς ζητάνε να έχεις πάει στρατό?
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 76
Για ολα αυτα που λες, εχει βγει κατι επισημο; πιο πολυ για το οριο ηλικιαςΔιασωστης31 έγραψε:Grendy έγραψε:Για τους λ/φ θα ειναι μονο με μορια; ή θα έχει και εξετασεις γραπτες σε καποια μαθήματα; Επισης αξίζει να βγαλω διπλωμα γι ταχυπλοο; Δίνει πολλα μόρια;
Λογικά δε θα έχει γραπτά, για να προλάβουν να μπουν ως τον Σεπτέμβριο.
Το ταχύπλοο δίνει, αν δεν κάνω λάθος,100 μορια.
Για τους άλλους που ρωτήσατε. Το όριο ηλικίας και για ΛΦ και για αξιωματικους είναι 29.
Οποίος δεν έχει πτυχίο ξένης γλώσσας επιπέδου lower και ecdl, απορρίπτεται.
Για την δαπάνη μισθοδοσίας των ΛΦ 1,9 μύρια δε ξέρω πως το υπολογίζουν (αν μετράνε και επιδόματα αργίες βραδυνα κλπ) . Πιστεύω η προκήρυξη θα είναι μεταξύ 160 και 200 ατόμων.
alex
ρε παιδια αυτο με τα αγγλικα ειναι στανταρ; αν δεν εχεις κοβεσαι;
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 128
Δε γράφει για εκπλήρωση θητείας στους αξιωματικους.Το όριο ηλικίας το αναφέρει στα αρχεία του νομοσχεδίου (άρθρα 24 25)
Από επαλ πληροφορικής μετράει σαν ισότιμος τίτλος ecdl ή σε απορρίπτουν;
mysterio έγραψε:Νομίζω ότι σε περίπτωση ισοβαθμίας ανεξαρτήτως φύλου, θα μετρήσει ο μεγαλύτερος βαθμός απολυτηρίου χωρίς να είμαι 100% σίγουρος. Δεν παίζει ρόλο αυτό όπως το θέτεις απλά για τους άνδρες υποψήφιους πρέπει να έχουν παει ΚΑΙ στρατό. Διάβασε καμία προηγούμενη προκήρυξη να δεις, γράφουν αναλυτικά τι γίνεται σε περιπτώσεις ισοβαθμίας όμως αυτά θεωρώ πως είναι ψιλά γράμματα για να τα ρωτάτε για την ώρα.Φάνης έγραψε:έχω μια απορία αν 2 άτομα ενας άντρας και μια γυναίκα έχουν τα ίδια μόρια αλλά ο άντρας έχει πάει στρατό όχι εδ ποιον θα παρουν;
σε περίπτωση ισοβαθμίας μετράνε το μάθημα νεοελληνικής γλώσσας(έκθεση) νομίζω
γιατί τα αγγλικά το έχουν στα απαραίτητα?
αναφέρει να έχουν πάει στρατό ή να έχουν νόμιμα απαλλαγή αυτό δεν είναι άδικο;
ARN έγραψε:Από επαλ πληροφορικής μετράει σαν ισότιμος τίτλος ecdl ή σε απορρίπτουν;
μετράει κανονικά
https://workenter.gr/dimosio/eidiseis/asep-erhetai-i-prokiryxi-toy-limenikoy-somatos
Αν μπει το ΙΕΚ ω κύριο προσον μη σας φανεί περίεργο...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 13 επισκέπτες