Βάσεις - μόρια Ειδικοί Φρουροί (2014)
Στο δημοσιο ιεκ που ημουν λεγανε πιανεται για ασεπ και στη δευτερουαθμια τα ιδια μου ειπαν... Δε καταλαβαινω... Ας με βοηθησει καποιος... :(:' (
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 62
Είναι κάτι που εφαρμόστηκε πρόσφατα αλλά δεν νομίζω να πιάνεται, η προκηρύξη αναφέρει τι πτυχία και απολύτηρια κάνει δεκτά, τώρα τι λέει ο καθένας είναι δικό του θέμα.
Το αν αναγνωρίζεται από τον ΑΣΕΠ και το δημόσιο δεν έχει σχέση με την προκήρυξη, η κάθε προκήρυξη ορίζει τα δικαιολογητικά που θέλει.
Το αν αναγνωρίζεται από τον ΑΣΕΠ και το δημόσιο δεν έχει σχέση με την προκήρυξη, η κάθε προκήρυξη ορίζει τα δικαιολογητικά που θέλει.
Οχι ρε παιδια με απογοιτευσατε.3χρ χαμενα; Τσαμπα διαβασμα;19,8 εβγαλα... :(φιλε μου γενικε επιθεωριτη στρατου που ειναι το σωματειο να ρωτησω ;
-
- Στρατηγός
Μπορω να καλεσω και τωρα φιλε μου η μονο ωρες γραφειου κλπ?
-
- Στρατηγός
Δεν γνωρίζω, έχουνε και email.
Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω οι ξένες γλώσσες πώς αξιολογούνται για την μοριοδότηση; Δηλαδή ποιο πτυχίο αντιστοιχεί στην άριστη γνώση της αγγλικής και ποιο στην καλή γνώση αγγλικών;
Λοουερ 100 καλη αντβανς 200 πολυ καλη
προφισιενσι 300 αριστη
προφισιενσι 300 αριστη
Ευχαριστώ πολύ. Να κάνω και άλλη μια ερώτηση; Διαβάζω συνεχώς για βάσεις (πχ γυρω στα 2500 μόρια). Σε κάτι πίνακες όμως που βρήκα επιτυχόντων είδα ότι πέρασαν και άτομα με 2000 και 1800 μόρια... Αυτοί τι είναι; Έχει να κάνει με τις σειρές; Και ποια η διαφορά αν περάσεις Α ή Β σειρά πχ;
-
- Στρατηγός
Κανείς δεν έχει περάσει τα τελευταία χρόνια με 1800 και 2000 μόρια, απλά είναι στους πίνακες επιτυχόντων διότι τα δικαιολογητικά τους ήτανε σωστά, η κάθε προκηρύξη αναφέρει πόσα άτομα παίρνει από κάθε κατηγορία.
Αν στην Α ζητάει πχ 600 άτομα τότε η βάση είναι τα μόρια που έχει ο 600ος.
Α και Β είναι οι κατηγορίες, στην Α ανήκουν άλλα απολυτήρια και στην Β άλλα.
Διάβασε μια προκήρυξη για να καταλάβεις, τα αποτελέσματα της προκήρυξης του 2011 μπορείς να τα βρεις εδώ , επίσης υπάρχουν αντίστοιχα θέματα για τους επιτυχόντες και τους επιλαχόντες, αν ανατρέξεις σε παλαιότερες σελίδες της ενότητα θα τα βρεις.
Αν στην Α ζητάει πχ 600 άτομα τότε η βάση είναι τα μόρια που έχει ο 600ος.
Α και Β είναι οι κατηγορίες, στην Α ανήκουν άλλα απολυτήρια και στην Β άλλα.
Διάβασε μια προκήρυξη για να καταλάβεις, τα αποτελέσματα της προκήρυξης του 2011 μπορείς να τα βρεις εδώ , επίσης υπάρχουν αντίστοιχα θέματα για τους επιτυχόντες και τους επιλαχόντες, αν ανατρέξεις σε παλαιότερες σελίδες της ενότητα θα τα βρεις.
Έχετε ακούσει τίποτα για το πότε θα είναι η επόμενη προκύρηξη; Εγώ προσωπικά αν και παιδί 3κνης οικογένειας βγάζω ανεπαρκή όρια. Θέλω να έρθει πρώτα ο Νοέμβρης να πάρω Proficiency και μετά σκέφτομαι για επαγγελματικό αυτοκίνητο και μοτοσυκλέτα. Επειδή οπως καταλαβαίνετε τα λεφτά είναι πολλά για όλα αυτά θα ήθελα να ρωτήσω εν συνεχεία το εξής.2780 θα είναι τα μόρια μου αν πάρω όλα αυτά. Είναι αρκετά;
- 317ρης
- Λοχαγός
- Posts in topic: 22
Τα μορια σου ειναι πολυ καλα αν σκεφτεις οτι στις προηγουμενες προκηρυξεις εφτανε max τα 2200-2300... οποτε παρει οσα περισσοτερα πτυχια μπορεις. Αχρειαστα δεν θα ειναι.
-
- Στρατηγός
VickyP έγραψε:Έχετε ακούσει τίποτα για το πότε θα είναι η επόμενη προκύρηξη; Εγώ προσωπικά αν και παιδί 3κνης οικογένειας βγάζω ανεπαρκή όρια. Θέλω να έρθει πρώτα ο Νοέμβρης να πάρω Proficiency και μετά σκέφτομαι για επαγγελματικό αυτοκίνητο και μοτοσυκλέτα. Επειδή οπως καταλαβαίνετε τα λεφτά είναι πολλά για όλα αυτά θα ήθελα να ρωτήσω εν συνεχεία το εξής.2780 θα είναι τα μόρια μου αν πάρω όλα αυτά. Είναι αρκετά;
Για την προκήρυξη υπάρχει ξεχωριστό θέμα, για τα μόρια υπάρχει εκτίμηση που έχει γίνει σε προηγούμενες σελίδες.
Παίδες, για τα 300 μόρια μοτοσικλέτα τι κατηγορία διπλώματος πρέπει να έχουμε; Α1 ή Α2 (μικρή μοτοσικλέτα) ή Α (μοτοσικλέτα μεγάλη) ; Ή δεν παίζει ρόλο και απλά οποιαδήποτε μοτοσικλέτα (ξέχωρα απο μοτοποδήλατο) παίρνει 300 μόρια;
- 317ρης
- Λοχαγός
- Posts in topic: 22
A κατηγορια (δηλαδη απεριοριστο)
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 16 επισκέπτες