Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2014)
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 38
Στο φόρουμ έχουμε αρκετά θέματα από την προκήρυξη του 2011, όποιος θέλει να είναι προετοιμασμένος και να γνωρίζει αν έχει ή όχι ελπίδες ας ρίξει μια ματιά.
electrolisa έγραψε:Το 11 ο τελευταιος μπηκε με 11.900, οποτε ολοι παιζουν μπαλα στην κατηγορια των ειδικων δυναμεων!God bless αυτη την κατηγορια!
God bless είναι οι κατηγορίες των μουσικών, των ΕΜΘ / ΕΠΟΠ και των ΟΥΚάδων για όσους είναι τυχεροί και ανήκουν σε κάποια από αυτές.
Οι συγκεκριμένες κάθε φορά ή μένουν κενές ή άντε να παίρνουν το πολύ άτομα στα δάχτυλα του ενός χεριού λόγω έλλειψης υποψηφίων.
Η κατηγορία των ΕΔ πάντως παραδοσιακά δίνει περισσότερες ελπίδες στους υποψήφιους αν και πλέον εκεί που έχει φτάσει το πράγμα δεν ξέρουμε τι μέλει γενέσθαι.
Τα αθλήματα είναι διαφορετικά για αυτούς που θα δηλώσουν ΕΔ, η κάνω λάθος;
310LELE έγραψε:Τα αθλήματα είναι διαφορετικά για αυτούς που θα δηλώσουν ΕΔ, η κάνω λάθος;
Ναι.
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 26
D.Y.K έγραψε:electrolisa έγραψε:Το 11 ο τελευταιος μπηκε με 11.900, οποτε ολοι παιζουν μπαλα στην κατηγορια των ειδικων δυναμεων!God bless αυτη την κατηγορια!
God bless είναι οι κατηγορίες των μουσικών, των ΕΜΘ / ΕΠΟΠ και των ΟΥΚάδων για όσους είναι τυχεροί και ανήκουν σε κάποια από αυτές.
Οι συγκεκριμένες κάθε φορά ή μένουν κενές ή άντε να παίρνουν το πολύ άτομα στα δάχτυλα του ενός χεριού λόγω έλλειψης υποψηφίων.
Η κατηγορία των ΕΔ πάντως παραδοσιακά δίνει περισσότερες ελπίδες στους υποψήφιους αν και πλέον εκεί που έχει φτάσει το πράγμα δεν ξέρουμε τι μέλει γενέσθαι.
God bless και σε αυτες, επειδη τα κενα τους συνηθως πανε στην κατηγορια των Ε. Δ. Δηλαδη το 11 παλι, ειχανε προκηρυχθει αν θυμαμαι καλα 40 θεσεις και πηρε 60 κατι. Στο μεταξυ οι μουσικοι-Ο. Υ. Κ. Κλπ κλπ οπως ευστοχα ειπες, δεν ειχαν συμπληρωσει τις θεσεις. Οποτε εγινε περισσοτερος κοσμος χαρουμενος απο την 401!
τεσπα, θα δουμε τι θα γινει...
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
Μεσον να εχεις και ολα τα υπολοιπα βαθμοι και Ε. Δ... δεν μου λενε τιποτα... ετσι ειναι... στην Ελλαδα ειμαστε.. μην ξεγελιομαστε... επισης ακομα δεν εχει βγει... και αρχισατε να ρωτατε για το αν ειναι ναλα το 17 18 19.. υπομονη λοιπον..
Είσαι σίγουρος ότι συμπληρώθηκαν από την 401 electrolisa?
Παιδια να κανω μια ερωτηση στους γνωστες των θεματων λιμενικου...
Για ποιο λογο την καθυστερουν οι παπαρες και την πανε για 15;
Τοσο καιρο μας λεγαν οτι εχουν τρεχαματα με τις προκ. Των υπαξ και σημαιοφορων.
Τωρα που τελειωσαν αυτες, ποια ειναι η δικαιολογια τους;
Για ποιο λογο την καθυστερουν οι παπαρες και την πανε για 15;
Τοσο καιρο μας λεγαν οτι εχουν τρεχαματα με τις προκ. Των υπαξ και σημαιοφορων.
Τωρα που τελειωσαν αυτες, ποια ειναι η δικαιολογια τους;
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
D.Y.K έγραψε:Είσαι σίγουρος ότι συμπληρώθηκαν από την 401 electrolisa;
οχι δεν ειμαι σιγουρος Επειδη δεν τα εχω βαλει πλαι-πλαι να τα μετρησω. Το στηριζω μονο σε αυτο που ειπα οτι ηταν να παρει 40 και πηρε 60+
η κατηγορια των ο. Υ. Κ. Που μπορει να προσκολληθηκε ομως; Δεν μου φαινεται λογικο να πηγε στη γενικη. Τεσπα, δεν εχει σημασια μεγαλη. Αυτο που μετραει ειναι οτι ο τελευταιος μπηκε με 11.900 και πως συνολο απο τις χιλιαδες που καναν τα χαρτια τους τοτε, η 401 ειναι ειχε. Αν θυμαμαι καλα 401 υποψηφιους (δεν μπορω να το βρω τωρα), αυτο απο μονο του λεει πολλα για τις ελπιδες του καθενος.
electrolisa έγραψε:D.Y.K έγραψε:Είσαι σίγουρος ότι συμπληρώθηκαν από την 401 electrolisa;
οχι δεν ειμαι σιγουρος Επειδη δεν τα εχω βαλει πλαι-πλαι να τα μετρησω. Το στηριζω μονο σε αυτο που ειπα οτι ηταν να παρει 40 και πηρε 60+
η κατηγορια των ο. Υ. Κ. Που μπορει να προσκολληθηκε ομως; Δεν μου φαινεται λογικο να πηγε στη γενικη. Τεσπα, δεν εχει σημασια μεγαλη. Αυτο που μετραει ειναι οτι ο τελευταιος μπηκε με 11.900 και πως συνολο απο τις χιλιαδες που καναν τα χαρτια τους τοτε, η 401 ειναι ειχε. Αν θυμαμαι καλα 401 υποψηφιους (δεν μπορω να το βρω τωρα), αυτο απο μονο του λεει πολλα για τις ελπιδες του καθενος.
οντως, η των ο. Υ. Κ πηγε στην 401. Απ'οτι θυμαμαι ηταν 400 κ κατι οι υποψηφιοι αλλά ειχαν καλεσει τους πρωτους 200 στην αρχη. Επισης δεν συμπληρωθηκε κ η κατηγορια λοιπων ειδικοτητων του στρατου και τις μοιρασαν τις θεσεις
Update της τελευταίας στιγμής πριν φύγω για προπόνηση:Μόλις με πήρε τηλέφωνο μία φίλη μου που ενδιαφέρεται για τον επικείμενο διαγωνισμό των ΛΦ και μου είπε ότι τηλεφώνησε στο Υπουργείο και της είπαν ότι η προκήρυξη θα βγει τον Νοέμβριο ή τον Δεκέμβριο το πολύ. Τους ρώτησε αν είναι βέβαιο και της είπαν ναι.
Κάτι άλλο δεν γνωρίζω εγώ προσωπικά αλλά μία πληροφορία που είχα για τον Δεκέμβριο την είχα μοιραστεί σε προηγούμενες σελίδες σε αυτό το νήμα.
Αν ισχύουν τα παραπάνω τότε οι 88άρηδες μπορείτε να αρχίσετε να χαμογελάτε και πάλι
Κάτι άλλο δεν γνωρίζω εγώ προσωπικά αλλά μία πληροφορία που είχα για τον Δεκέμβριο την είχα μοιραστεί σε προηγούμενες σελίδες σε αυτό το νήμα.
Αν ισχύουν τα παραπάνω τότε οι 88άρηδες μπορείτε να αρχίσετε να χαμογελάτε και πάλι

- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
D.Y.K έγραψε:Update της τελευταίας στιγμής πριν φύγω για προπόνηση:Μόλις με πήρε τηλέφωνο μία φίλη μου που ενδιαφέρεται για τον επικείμενο διαγωνισμό των ΛΦ και μου είπε ότι τηλεφώνησε στο Υπουργείο και της είπαν ότι η προκήρυξη θα βγει τον Νοέμβριο ή τον Δεκέμβριο το πολύ. Τους ρώτησε αν είναι βέβαιο και της είπαν ναι.
Ευχαριστουμε Δ. Υ. Κ.
(το ξερα μεσα μου ρε γμτ)

Ολα καλα θα πανε παιδια, θα βγει ειναι θεμα χρονου. Υ. Γ:DYK μηπως κανετε BJJ;
Αντε μακαριD.Y.K έγραψε:Update της τελευταίας στιγμής πριν φύγω για προπόνηση:Μόλις με πήρε τηλέφωνο μία φίλη μου που ενδιαφέρεται για τον επικείμενο διαγωνισμό των ΛΦ και μου είπε ότι τηλεφώνησε στο Υπουργείο και της είπαν ότι η προκήρυξη θα βγει τον Νοέμβριο ή τον Δεκέμβριο το πολύ. Τους ρώτησε αν είναι βέβαιο και της είπαν ναι.

έχω lower άλλα είναι υποχρεωτικό κριτήριο για να κάνεις τα χαρτιά σου. Ναι το διάβασα αυτό άλλα λέει μεσώ πανελλήνιων εξετάσεων δεν ανέφερε κάτι για προκηρύξεις τώρα βεβαία τίποτα δεν είναι σίγουροD.Y.K έγραψε:Γιωργος έγραψε:Παιδιά δηλαδή με 15,3 απολυτήριο, Ε. Δ και πολύτεκνος δεν έχω ελπίδα;
Στην κατηγορία των ΕΔ έχεις ελπίδες ναι αν και πάλι ψιλό δύσκολα. Βασικά ένα θετικό με την περίπτωση σου είναι η πολυτεκνία αν και με την επικύρωση της απόφασης περί αντισυνταγματικότητας στην εισαγωγή των πολυτέκνων σε ΕΔ / ΣΑ δεν ξέρω τι θα ισχύσει.
Ξένη / ξένες γλώσσες έχεις;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες