Αποτελέσματα Πυροσβεστικής (2012)
- jali
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 20
Ωραια πραγματα! Μας εφτιαξες φιλε. Και τωρα τι κανουμε?300 αν παρουν και αφησουν τους αλλους ετσι, μπορειτε να φανταστειτε τι θα γινει; Εκτος και αν συμβυβαστει ενα συνολο 425 ατομων οτι θα παρουνε 300 ατομα που ειχανε 10,20,50 μορια περισσοτερα και οτι αυτοι θα μπουν καποια στιγμη σε βαθος χρονου. Πρεπει να το πιεσουμε το θεμα. Μας εχουν τοσο καιρο στο περιμενε και τωρα λενε ειναι θεμα της τροικας... ; Και οτι ειναι δυσκολο να προχωρησει?
Παιδια πρεπει να το παλεψουμε με νυχια και με δοντια δε γινεται να μας το κανουν αυτο, δε γινεται να μας καταστρεψουν τελευταια στιγμη, γιατι να γινονται σε μας ολα αυτα ρε ***** το γιατι; Ποτε θα μπουμε σε καμια δουλια; Ποτε; αν ισχυει αυτο που λεει το αρθρο θα πρεπει να τους κυνηγησουμε και να προσφυγουμε στην δικαιοσυνη ολοι μαζι. Και γιατι το αρχηγειο δεν μας ενημερωσε για αυτα; Εγω που πηρα τηλ στο αρχηγειο συνεχιζεται κανονικα μου ειπαν και οτι εχουν φυγει απ το ασεπ οι πινακες και ειναι στο αρχηγειο και αμεσα θα Τους αναρτησουν ετσι μου ειπαν
Εγω παντος δεν τους πιστευω τους σινδικαλιστες οτι μπαρουφα τους κατεβει την λενε, και εφοσον εχουμε επισημα χαρτια απ την βουλη και απ το αρχηγειο Οτι συνεχιζεται κανονικα ο διαγωνισμος. Απλα ψηφους θελουν να μαζεψουν και αυτοι και να κοροιδευουν το κοσμο, θα πουν πιο μετα οτι και καλα κατοπιν ενεργειων μας οκ το φτιαξαμε το θεμα σας πφφ. Δε γινεται να βγει προκηρυξη με 725 και να παρουν μονο 300 που τα δαν αυτα στον υπνο τους; Τπτ πιστευω και ειμαι Σιγουρος οτι παν ολα καλα τα πραγματα με την προκυρηξη. Να ειστε καλα παιδια και υπομονη (ευχαριστω)
Παρατήρηση: Απαγορεύονται τα κεφαλαία γράμματα
Παρατήρηση: Απαγορεύονται τα κεφαλαία γράμματα
Μακαρι. Η απολυτη ξενερα παιδια. Κουραγιο.
Παιδια θα ειμαστε ολοι ενωμενοι να το κυνηγησουμε το θεμα δεν μπορει να μας δουλευουν εχουμε χαθει απο τις δουλειες να μην τραυματιστουμε να παμε για αθληματα και μας λενε οτι δε μπορει να συνεχιστει τωρα τα ειδαν τα 300 κενα περυσι που εβγαζαν την προκηρυξη δεν τα ειδαν θα τους φαμε ζωντανους αλλα παλι μια εβδομαδα πριν ο υπουργος σε ερωτηση στη βουλη ειπε οτι βρισκετσι στο σταδιο των ενστασεων γιατι δεν ελεγε οτι ειναι δυσκολο να προχωρησει και ο υπαρχηγος μας λεει τα δικα του θα μας βρουν μπροστα τους ευχαριστω
- Base
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Καλό κουράγιο παίδες!
- jali
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Φιλοι μου! Πρεπει να οργανωθουμε. Ο υπουργος δεν ειναι χαζος να πει οτι δεν θα προχωρησει ή οτι θα παγωσει, ο υπουργος λεει τα δικα του αυτα που τον βολευουν και για να μην θηξει το σωμα στελνει το μπαλακι στον απροσωπο ΑΣΕΠ και λεει για ενστασεις και βλακειες. Οι εναστασεις εχουν καθαρισει απο το Πασχα οποτε τα αλλα ειναι τρεναρισματα, το θεμα ειναι οτι να παρουμε την δοση και μετα βλεπουμε τις εξελιξεις. Ας οργανωθουμε και ας ειμαστε ετοιμοι για τα χειροτερα! Απο Δευτερα καλο θα ηταν να καναμε τηλεφωνα μαζικα στο αρχηγεια και στο υπουργειο για να δειξουμε την παρουσια και την δυσφορια μας. Τοσο καιρο λεγαμε να μην πανικοβληθουμε και να μην τρομαζουμε.
Ναι και θα ιδρωσει το αυτι τους αν δειξουμε την δυσφορια μας... Θα μας πεταξουν εναν τηλεφωνητη και αντε γεια... Τι θα γινει δηλαδη αν βγουν και μας πουν οτι τρωμε ακυρο γιατι η χωρα βρισκεται σε μεγαλη υφεση γιατι δεν υπαρχουν λεφτα να πληρωσουν τους ηδη πυροσβεστες πως θα παρουν αλλους... Θα βγουμε και θα πουμε ας μην εβγαζες προκ τι μας το λες; Θα γυρισουν και θα πουν τοτε τα πραγματα ηταν αλλιως τωρα χειροτερευσαν... Απλα τα πραγματα... Αν μετα την αντιπυρικη και την εκταμιευση της δοσης δεν υπαρχει τιποτα ας το ξεχασουμε καλυτερα παιδια...
Συμφωνω σε ολα και να το τραβηξουμε οσο παει μεσο του σαιτ να μενουμε σε επαφη.jali έγραψε:Φιλοι μου! Πρεπει να οργανωθουμε. Ο υπουργος δεν ειναι χαζος να πει οτι δεν θα προχωρησει ή οτι θα παγωσει, ο υπουργος λεει τα δικα του αυτα που τον βολευουν και για να μην θηξει το σωμα στελνει το μπαλακι στον απροσωπο ΑΣΕΠ και λεει για ενστασεις και βλακειες. Οι εναστασεις εχουν καθαρισει απο το Πασχα οποτε τα αλλα ειναι τρεναρισματα, το θεμα ειναι οτι να παρουμε την δοση και μετα βλεπουμε τις εξελιξεις. Ας οργανωθουμε και ας ειμαστε ετοιμοι για τα χειροτερα! Απο Δευτερα καλο θα ηταν να καναμε τηλεφωνα μαζικα στο αρχηγεια και στο υπουργειο για να δειξουμε την παρουσια και την δυσφορια μας. Τοσο καιρο λεγαμε να μην πανικοβληθουμε και να μην τρομαζουμε.
καλησπέρα, ο σχετικός νόμος 3938/2011, αναφέρεται για τους πενταέτους υποχρέωσης, εποχίκους και διάφορα άλλα, το άρθρο κ την παράγραφο δεν την αναφέρουν. Στο αρχηγείο λέγανε οτι μας έχει ανάγκη το σώμα (τώρα τα αλλάζουν). Τα τηλέφωνα δεν τα σηκώνουν (τα έχουν χαμηλωμένα τα παιδία) κάθε μέρα προσπαθώ. Εάν θέλουν να την ακυρώσουν ας μας το πουν να τελειώνουμε. Ότι και να πούμε γραμένους μας έχουν. Είμαστε οι πιο καντέμηδες, σε μία προκήρυξη μπήκα μέσω ασέπ (γιατί πρίν με τις γραπτές εξετάσεις, έπρεπε να είχες τον Άκη μπάρμπα) και δεν προχωραεί. Υπομονή κ ότι γίνει.
-
- Υποδεκανέας
Μαγκες Καλησπερα. Το εγγραφο το εστειλα στον δικηγορο μου (ηταν αυτος που μου εκανε και την ενσταση τον Απριλιο), ο οποιος ειναι και πολυ κοντινος συγγενης μου, μου λεει οτι δεν ειναι ενα χαρτι επισημο του κρατους παρα ενος σωματειου. Θα το κοιταξει αυριο κανοντας τηλεφωνα και στελνοντας εγγραφα και θα εχει ενημερωση. Υποψιν οτι οσες φορες εχει παρει σαν δικηγορος παντα μιλησε με καποιον μεσα απτο αρχηγειο. Εγω δεν το εχω καταφερει ποτε ακομα. Με την πρωτη ενημερωση που θα εχω θα γραψω και δω. Μακαρι να μην ισχυει κατι απο αυτα που λεει στο χαρτι διοτι την "βαψαμε". Μακαρι να εχουμε νεοτερα το συντομοτερο.
Ευχαριστουμε στελιο να εισαι καλα ναι θα περιμενουμε να μας γραψεις εδω, τα λεμε παιδια τα καλυτερα μακαρι να ερθουν καλο βραδυ
Ευχαριστούμε πολύ ΣΤΕΛΙΟ83 πραγματικά...
Αγορια καλησπερα. Δεν θελω στεναχωριες, οποιος ενημερωνετε καιρο στο φορουμ εχει δει χιλιες λ@λ@κιες,2 χρονια τωρα τπτ δεν γινετε κ ολα γινονται. Πρεπει να ειμαστε μια γροθια και σε καθημερινη επαφη και ολα θα πανε καλα. Προσωπικα επειδη ειμαι ψηλα στους πινακες αν θα περναγα στους δηθεν 300 θα εκανα ενσταση για τους υπολοιπους 425 η προκηρυξη ειναι για ολους μας δλδ αν θα ημουν 725ος... Δεν το παιζω ηρωας αλλα ειναι υπωχρεωση ολων αυτο. Στο θεμα μας τωρα, αυτο που γραφει το σωματειο ειναι πολυ αστοχο, ας μαθει πρωτα τι ειναι φεκ και μην πεταει τετοια πραγματα. Δεν σπανε οι προκηρυξεις ποτε μονο ακυρωση, αλλα παλι εχουμε το δικαιωμα να το τρεξουμε νομικα, να σας θυμισω οτι πριν αρκετους μηνες ειχαν ζητησει την ακυρωση των 725 για να βαλουν τους επιλαχοντες ΠΠΥ. Αυτα ειναι τα σωματεια. Το εγγραφο που θα βρειτε στις πιο πισω αναρτησεις του ΥΠ. ΔΗΜ. ΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟ. ΠΟ το λεει ξεκαθαρα. Ολα συνεχιζονται ομαλα, ειτε καποιοι το θελουν ειτε οχι. Ο θεος να μας εχει καλα και θα τα πουμε στα αθληματα...
Μάγκες καταρχάς κουράγιο και υπομονή!
Θέλω να παραθέσω 2 νόμους. Ο νόμος 3511/2006 (σελ.5, Κεφάλαιο Γ', Άρθρο 9) δείτε εκεί που λέει Αρχιπυροσβέστες (μη παραγωγικής σχολής) − Πυροσβέστες:7909 και ο νόμος 4058/2012 (σελ.8, Άρθρο 17, Παράγραφος 4) δείτε εκεί που λέει Αρχιπυροσβέστες (μη παραγωγικής σχολής) − Πυροσβέστες:3909. Αυτή μείωση συνέβη γιατί προστέθηκαν οι 4000 πενταετούς. Τώρα από τους 3909 ποια είναι τα οργανικά κενά; Αυτό είναι το θέμα!
Μου φαίνεται κουφό πάντως να προκήρυξαν θέσεις για θέσεις που δεν χρειάζονται. Τι να πω! Ωστόσο, το ότι ο υπουργός στις 2 τελευταίες ερωτήσεις ( πρώτη , δεύτερη ) από βουλευτές που γίνανε δεν απάντησε στην ουσία, παρά μόνο ότι έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία των ενστάσεων, είναι παράξενο. Τη στιγμή μάλιστα που ρωτήθηκε συγκεκριμένα για το πότε θα προχωρήσει ο διαγωνισμός. Απλά το προσπέρασε.
Εύχομαι να υπάρξει αίσιο τέλος!
Θέλω να παραθέσω 2 νόμους. Ο νόμος 3511/2006 (σελ.5, Κεφάλαιο Γ', Άρθρο 9) δείτε εκεί που λέει Αρχιπυροσβέστες (μη παραγωγικής σχολής) − Πυροσβέστες:7909 και ο νόμος 4058/2012 (σελ.8, Άρθρο 17, Παράγραφος 4) δείτε εκεί που λέει Αρχιπυροσβέστες (μη παραγωγικής σχολής) − Πυροσβέστες:3909. Αυτή μείωση συνέβη γιατί προστέθηκαν οι 4000 πενταετούς. Τώρα από τους 3909 ποια είναι τα οργανικά κενά; Αυτό είναι το θέμα!
Μου φαίνεται κουφό πάντως να προκήρυξαν θέσεις για θέσεις που δεν χρειάζονται. Τι να πω! Ωστόσο, το ότι ο υπουργός στις 2 τελευταίες ερωτήσεις ( πρώτη , δεύτερη ) από βουλευτές που γίνανε δεν απάντησε στην ουσία, παρά μόνο ότι έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία των ενστάσεων, είναι παράξενο. Τη στιγμή μάλιστα που ρωτήθηκε συγκεκριμένα για το πότε θα προχωρήσει ο διαγωνισμός. Απλά το προσπέρασε.
Εύχομαι να υπάρξει αίσιο τέλος!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης