Αλεξιπτωτιστές: Εκπαίδευση/Ασκήσεις

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
10κωστας50
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 103

Δημοσίευση από 10κωστας50 »

GreekSoldier έγραψε:
ΟΑΑΕΕ02 έγραψε:
κωστας έγραψε:Γεια σας παιδια. Θελω πολυ να παω αλεξιπτωτιστης, απο φυσικη κατασταση που χρειαζεται ειμαι σε κατασταση πολυ καλη και ψυχολογικα ετοιμος. Το θεμα ειναι αν μπορω να μπω η θελει κανα μεσον, αν ξερει κανενας σε γενικες γραμμες τι παιζεται για να με παρουν θα σας ημουν υποχρεος.
ειναι συγκυριακο, κυριως εχει να κανει με το ποσα ατομα ζητανε, οσο πιο πολυ γυμνασμενος εισαι βοηθαει (τρεξιμο κυριως) μιας και ειναι το μονο κριτιριο, Εκτος απο το βισμα βεβαια

Εδω αδερφε εχω φιλο που δηλωσε αλεξιπτωτιστης και εβγαζε 50-70 καμσεις και δν τον πειρανε και πειρανε κατι ψωφιμια που κανανε 15-20 το πολυ... Και σε Αλεξιπτωτιστες... Που φτασαμε...

Aμα νομίζεις οτι παιζουν ρολο οι καμψεις στις ειδικες δυναμεις τι να σου πω...
Δεν εχετε ιδεα απο στρατό
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
ΟΑΑΕΕ02
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από ΟΑΑΕΕ02 »

Τι εννοεις δεν εχουμε ιδεα απο στρατο;

10κωστας50
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

ΟΑΑΕΕ02 έγραψε:Τι εννοεις δεν εχουμε ιδεα απο στρατο;

Στον greekSoldier αναφέρθηκα που ελεγε κατι για καμψεις και για καποιον που επερνε 80 και δεν τον πηραν.
αμα σερνοταν στο μηλι και εκανε 9 λεπτα δε του φταιει κανεις.
τα αλεξιπτωτα δεν ειναι κανω 80 καμψεις και εγινα αλεξιπτωτιστης.
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
ΟΑΑΕΕ02
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από ΟΑΑΕΕ02 »

10κωστας50 έγραψε:
ΟΑΑΕΕ02 έγραψε: Τι εννοεις δεν εχουμε ιδεα απο στρατο;

Στον greekSoldier αναφέρθηκα που ελεγε κατι για καμψεις και για καποιον που επερνε 80 και δεν τον πηραν.
αμα σερνοταν στο μηλι και εκανε 9 λεπτα δε του φταιει κανεις.
τα αλεξιπτωτα δεν ειναι κανω 80 καμψεις και εγινα αλεξιπτωτιστης.
σωστος
stm
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από stm »

ker10 έγραψε:Γείας παιδειά μένω 1000χιλιόμετρα από αθήνα και αλλα τοσα απο κρητη (δηλαδη δεν το κανω για ναμαι κοντα καποθ). Ειμαι 1.80 75 κιλα 22 χρονων, δεν εχω παει ποτε γυμναστηριο, αθλουμε σπιτι οσο μπορω και πεζω μπαλα. Θελω να παω για να παρω μια καλη εκπαιδευση, για την εμπειρια, γιατι δεν θελω να βαριεμαι σαν απλος φανταρος. Να το προσπαθησω; Η ειναι λαθος σκεψη; Αυγουστο παρουσιαζομαι και απ' οτι διαβαζω παιρνουν ακομα...

Γεια σου και σε σενα! Ξεκινω με το θεμα της Αθηνας για να σου πω οτι ο Ασπρόπυργος που βρισκεται η μοναδα σου μπορει να ειναι κοντα στην Αθηνα αλλα μονο κανα 2ωρακι θα εχεις (αν βγαινεις) για να δεις την ΑΘΗΝΑ! Τον περισσοτερο καιρο θα εισαι σε "ασκησεις" και κοντα στα μερη σου. Αλλά Στα βουνα! Αν τελικα πας (βολτα στα συνορα) χαιρετησε τους γειτονες και ιδιαιτερα καποιους "δικους" μας σε καποιο "τοξο" που θα σε βλεπουν με κακο ματι... (θα τους περασει! Αχαχαχα)

Τωρα για το θεμα γυμναστηριο πιστευω οτι δεν το χρειαζεσαι εφοσον παιζεις μπαλα, αλλα κανε καμια "ελξη" τον καιρο που απομενει... (χρειαζεσαι 7+)

Το οτι θεωρεις τον αλλο στρατο ανιαρο και θελεις την εμπειρια ειναι καλο ψυχολογικο αβανταζ για τις Δυσκολίες Που θα Αντιμετωπίσεις ! Ασε τους αλλους που μπηκαν για αλλους λογους εκει να Παίρνουν Τηλ το βισμα τους να τους σωσει...

Οι δυσκολιες ειναι αρκετες (ακομα και ως αδικιες) αλλα θυμησου οτι ειναι μερος της εκπαιδευσης !

Πρεπει να μαθεις να επιβιωνεις και σε δυσκολιες που περιμενεις και σε δυσκολιες που δεν περιμενεις...

Αλλωστε σκεψου οτι εκπαιδευεσαι με κανονες για "κατι" που δεν εχει κανονες... !

Ο πονος θα γινει φιλος σου με καθε μορφη, κουραση, κρυο, ζεστη, αξαντληση... Κ. Α, Αλλά Θυμησου "μπορει να Λυγίσεις αλλα ΜΗΝ σπασεις... "!

Καλη θητεια στη 2ρα ΜΑΛ!

10κωστας50
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

stm έγραψε:
ker10 έγραψε:Γείας παιδειά μένω 1000χιλιόμετρα από αθήνα και αλλα τοσα απο κρητη (δηλαδη δεν το κανω για ναμαι κοντα καποθ). Ειμαι 1.80 75 κιλα 22 χρονων, δεν εχω παει ποτε γυμναστηριο, αθλουμε σπιτι οσο μπορω και πεζω μπαλα. Θελω να παω για να παρω μια καλη εκπαιδευση, για την εμπειρια, γιατι δεν θελω να βαριεμαι σαν απλος φανταρος. Να το προσπαθησω; Η ειναι λαθος σκεψη; Αυγουστο παρουσιαζομαι και απ' οτι διαβαζω παιρνουν ακομα...

Γεια σου και σε σενα! Ξεκινω με το θεμα της Αθηνας για να σου πω οτι ο Ασπρόπυργος που βρισκεται η μοναδα σου μπορει να ειναι κοντα στην Αθηνα αλλα μονο κανα 2ωρακι θα εχεις (αν βγαινεις) για να δεις την ΑΘΗΝΑ! Τον περισσοτερο καιρο θα εισαι σε "ασκησεις" και κοντα στα μερη σου. Αλλά Στα βουνα! Αν τελικα πας (βολτα στα συνορα) χαιρετησε τους γειτονες και ιδιαιτερα καποιους "δικους" μας σε καποιο "τοξο" που θα σε βλεπουν με κακο ματι... (θα τους περασει! Αχαχαχα)

Τωρα για το θεμα γυμναστηριο πιστευω οτι δεν το χρειαζεσαι εφοσον παιζεις μπαλα, αλλα κανε καμια "ελξη" τον καιρο που απομενει... (χρειαζεσαι 7+)

Το οτι θεωρεις τον αλλο στρατο ανιαρο και θελεις την εμπειρια ειναι καλο ψυχολογικο αβανταζ για τις Δυσκολίες Που θα Αντιμετωπίσεις ! Ασε τους αλλους που μπηκαν για αλλους λογους εκει να Παίρνουν Τηλ το βισμα τους να τους σωσει...

Οι δυσκολιες ειναι αρκετες (ακομα και ως αδικιες) αλλα θυμησου οτι ειναι μερος της εκπαιδευσης !

Πρεπει να μαθεις να επιβιωνεις και σε δυσκολιες που περιμενεις και σε δυσκολιες που δεν περιμενεις...

Αλλωστε σκεψου οτι εκπαιδευεσαι με κανονες για "κατι" που δεν εχει κανονες... !

Ο πονος θα γινει φιλος σου με καθε μορφη, κουραση, κρυο, ζεστη, αξαντληση... Κ. Α, Αλλά Θυμησου "μπορει να Λυγίσεις αλλα ΜΗΝ σπασεις... "!

Καλη θητεια στη 2ρα ΜΑΛ!

Που ήσουνα τοσο καιρο ρε μεγαλε να τα πεις ολα αυτά...
Ακριβώς ετσι ειναι τα πραγματα στη 2ΜΑΛ και ισως δεν μπορεις και να τα περιγραψεις με λογια παραπανω απ αυτα που ειπες... (γι αυτους που δεν εχουν παει εννοω)
Οπως ειναι στη 2ΜΑΛ τα πραγματα δεν ειναι πουθενα... Ουτε Β' ούτε Δ' ουτε 35ΜΚ ουτε σε πουθένα και εννοειται ουτε που συζητάω για αμφίβιους ειναι ανυπαρκτοι για μενα...
Αν ρωτήσεις στέλεχος που εχει παει σε διαφορες μοιρες καταδρομων θα σου πει που επικρατει το μεγαλυτερο χαος (πόνος) ...
Ο πόνος ο ίδιος...
Παίδια τελειωσαν τα αλεξιπτωτα μετα τη μειωση θητειας γιατι πολυ απλα δεν προλαβαινεις ουτε 2 μηνες στη μοιρα...
Καλη θητεια σε ολους.

fideas emk
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από fideas emk »

Όλα γινονται ακομα και σε 9μηνο αν και μαλλον το 12 μηνο θα ηταν ιδανικος χρονος παραμονης. Αν τα κομματοσκυλα περνανε και κανενα σοβαρο παραδειγμα τοτε θα κανανε σοβαρο στρατο... Αντε πες Ισραηλ δε γινεσαι γιατι εκει η θητεια ειναι 3 χρονια... Στην παλια Ροδεσια ομως κανανε στρατιωτες τις ΣΑΣ (ισαξια μοναδα με τη θρυλικη βρετανικη ΣΑΣ- για μενα καλυτερη κιολας στον πολεμο που ηξερε). Μεσα σε 12 και τους στρατολογουσε στα 18... Αλλα 4 μηνες λιώσιμο... Και αλεξιπτωτα; Ελευθερατζηδες όλοι... Οχι 5 -12 στατικού μονο. Τα οποια μεσα σε λιγο καιρο τους λεγανε... Παρε μπεργκιν 40 κιλα + αλεξιπτωτο +εεδρικο και πεσε 50 χλμ πισω απο τον εχθρο για 6 βδομαδες αναγνωρισεις... Αποστολές Με @@ίδια... Οι δικοί μας δε θα μπορουσαν να τα κανουν; Θα μπορούσαν αλλά ποιός ενδια΄φερεται... Μόνο να υπαρχουν αρκετοι σκοπανθρωποι φαν να βγαινουν οι υπηρεσιες... Και αν δε βγαινουν μαμισε τους λιγους παραπανω για να βγαινουν τα βυσματα τις μοναδας ή χειρότερα... Να μην υπάρχουν σε κρισιμες μοναδες ατομα... Γιατι η μιση ελλαδα βυσματωθηκε στο πενταγωνο, στο ναυτοδικειο και τα σχετικά... Αν την επεκτείνης τη σκεψη αυτή φτανεει μεχρι τα μαυρα οικονομικα μας χαλια απο την ιδια αφετηρια μαλακισμενης σκεψης ξεκινανε ολα... Εικόνα
katastrofeas

Δημοσίευση από katastrofeas »

Παλικαρια το μονο παραπανω που εχουν οι ειδικες δυναμεις ειναι: Παραπανω γυμναστικη απ τ αλλα σωματα, λιγο καψωνι παραπανω, κ πολυ παραπανω πειθαρχια... Δε γινεσαι ραμπο... Αυτα για οσους θελουν να πανε...

Περικλης

Δημοσίευση από Περικλης »

Θελω πολυ και εγω να παω αλεξιπτωτιστης γτ ειναι 9 μηνες και προτιμω να κανω κατι δυσκολο και να δοκιμασω τα ορια μου παρα να καθομαι. Παω εθελοντης τωρα και κατα 90% τον μαιο ειμαι μεσα. Διαβασα προηγουμενα σχολια για τα αθληματα που δινεις. Αλλα δν ειμαι σιγουρος οτι μπορω να τα περασω ολα. Βγαζω 15-20 καμψεις. Το τρεξιμο και ολα τα αλλα πιστευω οτι τα καταφερνω γιατι επαιζα και μπαλα. Πιστευετε οτι εχω ελπιδες να περασω αμα κανω γυμναστικη; Δεν θελω να το χασω.
djNio

Δημοσίευση από djNio »

Φίλε Περικλή άκου πως έχουν τα πράγματα.

Τα αθλήματα των ΤΕΣΤ για αλεξήπτωτα (για να σε ΠΑΡΟΥΝ δηλαδή) είναι:

1.650 μέτρα μέσα σε 7,30 λεπτά
35 κάμψεις
4 έλξεις
40 κοιλιακοί (μπορεί και 45 να είναι αλλά σιγά το τέστ)

Εγώ πέρασα, τώρα πάω για τον green berret. Και χωρίς βύσμα (προσπάθησα να το βάλω βέβαια) έκανα τους παρακάτω χρόνους:

το mile μέσα σε 6.16 λεπτά (πρώτος στη διαδρομή μου και από τους καλούς χρόνους)
47 κάμψεις
12 έλξεις
58 κοιλιακούς

Ναι, πέρασα με αυτά. Αλλά ήμουν τυχερός! ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΣ! Άλλα παιδιά κάναν 80 κάμψεις και δεν πέρασαν επειδή ήταν άτυχοι ή επειδή κάναν 8 έλξεις (μόνο.). Το βασικότερο στοιχείο που παίζει για να περάσεις είναι το ΒΥΣΜΑ ! ΒΥΣΜΑ all the way ! Όπως λέει και το σύνθημα:"Τι είναι γιέ μου στον αέρα; Βύσματίες είναι μπαμπά! "

Άρα, αν ΔΕΝ έχεις βύσμα. Πρέπει στα παραπάνω (ΕΙΔΙΚΑ στο τρέξημο και στις έλξεις -σημαντικότερα μακράν-) να είσαι ΑΣΣΟΣ για να σε πάρουν! Αν είσαι "απλά" μάχημος και πιάνεις απλά τις βάσεις. Έχεις λιγότερες από 10% πιθανότητες να περάσεις.

Αυτό που σου προτείνω (και σε εσένα και στον ΚΑΘΕΝΑ!) είναι να ξεπερνά τα όρια και με το παραπάνω (κάτι σαν και εμένα), και να βάλει ΚΑΙ βύσμα! Δεν είναι κακό. Του αξίζει η θέση (ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΑ να τη φας από κάποιο παιδί που το αξίζει) και παίζει και με τη νέα βάση που επιβάλει το σύστημα (βύσμα/ταφ/πολύμπριζο).

Όποιος έχει βύσμα και τίποτα παραπάνω, θα κοπεί. Αν όχι για τον μπερέ (στον οποίο κάνεις πολλά χιλιόμετρα) τότε σίγουρα στην ΣΧ. ΑΛ (σχολή αλεξ/στών).

Επίσης ΠΟΛΛΥΣ ΜΑΧΗΜΟΣ ΚΟΣΜΑΚΗΣ κόβεται στους γιατρούς. Οι εξετάσεις είναι λεπτομερείς μέχρι ΑΗΔΙΑΣ! Όποιος φοράει γυαλιά και έχει πάνω απο 1,5 μυωπία μην το ρισκάρει ΚΑΝ.

Ελπίζω να βοήθησα!

ΜΑΓΚΕΣ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΜΟΥ !

Μετά τη ΣΧ. ΑΛ μου γράφουν για μετάθεση μονάδως 1η ΜΑΛ (εδώ, χανιά) και ΟΧΙ Ασπρόπυργο! Κοιτάξτε πως έχει το θέμα.

Εγώ είμαι Αιγαλεωτάκι, και από τον Ασπρόπυργο είμαι ΜΟΝΑΧΑ 7 λεπτά απόσταση! Από την άλλη εδώ βλέπω πως οι ανώτεροι μου μας έχουν, σχετικά, πιο χαλαρά. Και ακούω ΠΑΝΤΟΥ πως στον Ασπρόπυργο (δεν μας ενδιαφέρει η ΣΧ. ΑΛ, αλλά ΜΟΝΟ Η ΜΑΛ ΤΟΥ!) τρώνε ΠΟΛΥ περισσότερη π__τσα! Και αναρωτιέμαι. Όσο και μεγάλη να είναι η π___α, συγκρίνεται τίποτα με τη διανυκτέρευση;3 μέρες τουλάχιστον την εβδομάδα θα είμαι στο σπιτάκι μου. Και ο καιρός φαντάζομαι θα περάσει έτσι. Και δεν θα ΜΠΟΥΧΤΙΖΩ και τον στρατό.

Κάνω λάθος; Τι ισχύει; ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΤΗΜΙΣΩ; Να ψάξω για βύσματα για να με μεταθέσουν κτλπ;

Thanks in advance!

/djNio
djNio

Δημοσίευση από djNio »

**Στο παραπάνω μήνυμα απέτυχα στην παράθεση του μηνύματος του μπεεεε, στο οποίο και απευθύνομαι.Anyway.**

μπεεε έγραψε:
stm έγραψε:
μπεεε έγραψε:Γεια,
Ειμαι 09Δ ΕΣΣΟ, ανηκω στην 2η ΜΑΛ Ασπροπυργο, στον ΛΑΕ.

Να ξερεις οτι στην 2η μοιρα ειναι πολυ χαλαστικά. Απ'ολες τις αποψεις, μπορεις χαλαρα μεσα σε λιγα λεπτα απροσεξιας να μαζεψεις τοσες φυλακες που δεν θα το φανταζεσαι και στο λεω ειλικρινα.

Πολυ μάχιμη μοιρα, καμια σχεση με το καφενειο το Μαλεμε.
Να φανταστεις εγω θα προτιμουσα να περναγα την θητεια μου χαλαρα και lite, αλλα απο το να ειμαι κρητη και χωρις διανυκτερευση... Προτιμω ασπροπυργο, ναι μεν εχει πεος, αλλα σε παει καλα και στις εξοδους σου (+ διανυκτερευση)

Ελπιζω να βοηθησα

ΛΑΕ... ; Κρυβε λογια μικρε... ! Γιατι εκτος των αλλων φοβιζεις τα "παιδια" και θα ψαχνουν απο τωρα μεταθεση... !

Οσο για την lite θητεια... Σκεψου την αφου Απολυθείς...

Για το lite θητεια, εννοω πως θα ηθελα να ητανε.
Τωρα αν ξαναγυρναγα τον χρονο πισω, και εμπαινα παλι στρατο, με την μια για ΠΕΖΙΚΟ θα πηγαινα. Χωρις 2η σκεψη, και ασε τους αλλους να κουρευωνται!:p

Τι ακριβώς εννοεί ο παλιός; Δεν έπιασα τίποτα.
Και εκτός από αυτό, ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΣ ρε μπεεε; Τόσο λίγο αξίζει η εκπαίδευσή μας που όλα πάνε στράφι για τις φωνές, το καθημερινό τσίτωμα και τις υπηρεσίες;
Για ΠΟΙΟΝ λόγο να αξίζει το ΠΖ πιο πολύ ρε man. Εγώ σε 5 μέρες παίρνω μπερέ, και πιο καβλωμένος δεν έχω υπάρξει (και ακόμα έχουμε κάνει μόνο στοίβους μάχης, νυχτερινές μπεργκινάδες, πολλά χιλιόμετρα καθημερινά, γαμάτα ορεινά,7χλμ με 17 κιλά στην πλάτη μέσα σε 60 λεπτά). Που να πάω και στον πύργο ή πόσο μάλλον να πετάξω για αυτό το ΕΝΑ λεπτό (ΑΣ ΕΙΝΑΙ ! Δεν θα το ζούσα ούτως ή άλλως !).

α έγραψε:Γεια σας παιδιά θα ήθελα να ρωτησω πιο είναι το όριο μυωπίας στους αλεξιπτωτιστες και αν θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω φακούς επαφής;

peter1992 έγραψε:Ποιες προυποθεσεις πρεπει να πληρει καποιος για να γινει αλεξιπτωτιστης;

40 σελίδα, προτελευταίο μήνυμα, και οι 2.

Υ. Γ: Συγνώμη για το double-post. Δεν το συνηθίζω. Πρέπει να γίνω μέλος κάποια στιγμή.(:

/djNio
Kotsimitakos

Δημοσίευση από Kotsimitakos »

Γειά χαρά και Χριστός Ανέστη!

Θα ήθελα να ρωτήσω κάποιον που έκανε ή κάνει 9μηνο, πόσα άλματα παίζει να κάνει ένας αλεξιπτωτιστής στη θητεία του πλέον; Μόνο τα 5 της πουλάδας ή έχει και τίποτα παραπάνω;
10κωστας50
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Kotsimitakos έγραψε:Γειά χαρά και Χριστός Ανέστη!

Θα ήθελα να ρωτήσω κάποιον που έκανε ή κάνει 9μηνο, πόσα άλματα παίζει να κάνει ένας αλεξιπτωτιστής στη θητεία του πλέον; Μόνο τα 5 της πουλάδας ή έχει και τίποτα παραπάνω;

Φιλε παιζουν πολλα.
Πρωτα απ ολα δεν παιζει να κανει μονο 5 γιατι συντηρειται 2 φορες οποτε 7 αλματα κανουν ολοι.(πλην εξαιρεσεων)
Απο κει και περα παιζει αν θα πας ΣΧΑΛ και αν πας αν εισαι εκπεδευτης κανεις καμποσα.
Αν πας ΜΑΛ αναλογως τι λοχο εισαι. Αν εισαι 1ο 8α κανεις καμια 10αρια.
Αν εισαι σε αλλο λοχο 7-8.
Στο συνολο μιλαμε τωρα μαζι με αυτα της ΣΧΑΛ.

ker10

Δημοσίευση από ker10 »

Η εκπαιδευση ποσους μηνες ειναι ακριβως; Μετα σε στελνουν οπου θελουν?
10κωστας50
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

ker10 έγραψε:Η εκπαιδευση ποσους μηνες ειναι ακριβως; Μετα σε στελνουν οπου θελουν;

Ποια εκπαίδευση εννοεις ακριβώς;
Αν εννοεις το ΣΒΕΑ (Σχολειο Βασικης Εκπαιδευσης Αλεξιπτωτιστων) διαρκει 2+1 εβδομάδες...
2 η επίγειος εκπαίδευση και 1 τα αλματα (που παντα ειναι απο 2 εβδομαδες και πανω λοχο καιρικων συνθηκων).
Απ τη ΣΧΑΛ (δλδ οταν τελειωσει το ΣΒΕΑ) 2 μέρη υπαρχουν τα οποια μπορεις να συνεχισεις τη θητεία σου.
Η 1η ή η 2α ΜΑΛ...
Στην 1η ΜΑΛ πανε 95% κρητικοί αν οχι παραπανω.
Στη 2α ολοι οι υπολοιποι.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες