Βάσεις - μόρια για Σχολή Αστυφυλάκων (2010)
Εχουμε διαφορετικες βασεις απο το ενιαιο. Γιαυτο ρωταω
Μεσα εισαι σιγουραφανης έγραψε:Παιδια εχω 16202 μορια και ειμαι 3τεκνος ειδηκη κατηγορια περναω αστηφυλακων με το 10%; Παρακαλω απαντηστε...
Εβλεπα δελτιο ειδησεων mega για λιγο κ ελεγε οτι η αστυφυλακων εχει απτις πιο ανοδικες τασεις στις βασεις της. Αλλα αυριο τελειωνει η αγωνια ολων
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 82
Το ξερω αλλα αφου λεει βασεις για την τριτοβαθμια εκπαιδευση λογικα και εσας αυριο βγενουν...ΜΑΡΩ έγραψε:Εχουμε διαφορετικες βασεις απο το ενιαιο. Γιαυτο ρωταω
-
- Επιλοχίας
Ε λογικο φιλε αφου περυσι επερνε την μεγαλητερη σειρα και φετος παιρνει την μικροτερη...Hyper έγραψε:Εβλεπα δελτιο ειδησεων mega για λιγο κ ελεγε οτι η αστυφυλακων εχει απτις πιο ανοδικες τασεις στις βασεις της. Αλλα αυριο τελειωνει η αγωνια ολων
Ποσο λετε να παει η αξιωματικων με το 10% των θεσεων;10 ατομα περνει μονο.
-
- Επιλοχίας
Να σου απαντησω αυριο γιατι τωρα εχω μια δουλιτσα;λουκας-3- έγραψε:Ποσο λετε να παει η αξιωματικων με το 10% των θεσεων;10 ατομα περνει μονο.

-
- Επιλοχίας
Υπομονη φιλε μεχρι αυριο! Μπορει και να περασεις. Αστυφυλακων εβαλες;λουκας-3- έγραψε:Χααχαχαχαχ! Εγω εχω 17900
Αυτο θα πει χαραλουκας-3- έγραψε:Χααχαχαχαχ! Εγω εχω 17900

Εβαλα και αστυφυλακων. Την αξιωματικων ποσο την βλεπετε να παει?
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 47
Hyper έγραψε:Αυτο θα πει χαραλουκας-3- έγραψε:Χααχαχαχαχ! Εγω εχω 17900Αν με τοσα μορια στοχευσες μονο αστυφυλακων μαλλον δεν πρεπει να χαιρεσαι ιδιαιτερα
το παλικαρι ρωταει για αξιωματικοσ. Αντε λιγες ωρες και ερχονται τα αποκαλυπτηρια.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα τησ Ελλάδας είναι ότι είναι γεμάτη από εμάσ τουσ Έλληνεσ...
α οκ,supermario ποσα συγκεντρωνεις?supermario έγραψε:Hyper έγραψε:Αυτο θα πει χαραλουκας-3- έγραψε:Χααχαχαχαχ! Εγω εχω 17900Αν με τοσα μορια στοχευσες μονο αστυφυλακων μαλλον δεν πρεπει να χαιρεσαι ιδιαιτερα
το παλικαρι ρωταει για αξιωματικοσ. Αντε λιγες ωρες και ερχονται τα αποκαλυπτηρια.
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 47
Hyper έγραψε:α οκ,supermario ποσα συγκεντρωνεις;supermario έγραψε:Hyper έγραψε:Αυτο θα πει χαραλουκας-3- έγραψε:Χααχαχαχαχ! Εγω εχω 17900Αν με τοσα μορια στοχευσες μονο αστυφυλακων μαλλον δεν πρεπει να χαιρεσαι ιδιαιτερα
18.960. Γραφω ομως εδω γιατι μπαινουν πολλοι ενω στο θεμα των αξιωματικων μονο εγω γραφω.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα τησ Ελλάδας είναι ότι είναι γεμάτη από εμάσ τουσ Έλληνεσ...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: ale3andros12 και 5 επισκέπτες