Επιτυχόντες ΕΠΟΠ Αεροπορίας (2009)
Ισως μπηκες στο φορουμ τωρα εγω οσες προβλεψεις εχω πει ειμουν 99% μεσα οθειος μου ειναι του χωρου
εγω φιλε; Τεχνιτης ηλεκτρονικων υπολογιστωνΣΓΟΣ έγραψε:ΜΕΓΑΛΕ εσυ τι ειδικοτητα εχεις
το να τονιζεις τον βαθμο μου δεν ειναι υποτιμητικο αλλα καμαρι μου, αν ειναι δυνατον να εχεις 4 επιτυχοντες και 6 επιλαχοντες και ρωτα το θειο σου για την ειδικοτητα και την μοναδα μου, εχω ασπρα μαλλια κριμα ειμαιΣΓΟΣ έγραψε:Δεν καταλαβες ΣΜΙΑ τι ειπα οτι αν περνει 4 θα παρει αλλους 6=10 συνολο δλδ 6 επιλαχων
και δεν εισαι καν μελος του φορουμ σμηναγουλη (σοβαρολογω τωρα)ΣΓΟΣ έγραψε: Ισως μπηκες στο φορουμ τωρα εγω οσες προβλεψεις εχω πει ειμουν 99% μεσα οθειος μου ειναι του χωρου
Αντε καληνυχτα σε ολους
ΔΙΟΤΙ ΣΜΙΑ εγω δεν υποτιμησα τον βαθμο σου αλλα εσυ ισως διαβασε την εγκ. Να δεις τι λεει οταν περνει 3η4η5 =αλλους 6,5,4 κ. Τ. Λ. Το λιγοτερο 10 βαζουμε στοιχημα Εγω δεν ειμαι μελος πηγαινε στις πισω σελιδες ναδεις τι λενε δια μενα οι ελευθερια, δυκ. Κ. Τ. Λ. Εσυ τι ζητας στους επιτυχοντες εποπ
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 80
καλημερα παιδακια!ΣΓΟΣ έγραψε:ΔΙΟΤΙ ΣΜΙΑ εγω δεν υποτιμησα τον βαθμο σου αλλα εσυ ισως διαβασε την εγκ. Να δεις τι λεει οταν περνει 3η4η5 =αλλους 6,5,4 κ. Τ. Λ. Το λιγοτερο 10 βαζουμε στοιχημα Εγω δεν ειμαι μελος πηγαινε στις πισω σελιδες ναδεις τι λενε δια μενα οι ελευθερια, δυκ. Κ. Τ. Λ. Εσυ τι ζητας στους επιτυχοντες εποπ
τι κανετε; Βρε σγος και εγω αυτο ξερω. Και πιστευα οτι θα ημασταν 10 ατομα και μου λενε και για 11ο ατομο! Και εκει μπερδευτηκα αρκετα!

ξεχασα να σε ρωτησωΣΓΟΣ έγραψε:ΔΙΟΤΙ ΣΜΙΑ εγω δεν υποτιμησα τον βαθμο σου αλλα εσυ ισως διαβασε την εγκ. Να δεις τι λεει οταν περνει 3η4η5 =αλλους 6,5,4 κ. Τ. Λ. Το λιγοτερο 10 βαζουμε στοιχημα Εγω δεν ειμαι μελος πηγαινε στις πισω σελιδες ναδεις τι λενε δια μενα οι ελευθερια, δυκ. Κ. Τ. Λ. Εσυ τι ζητας στους επιτυχοντες εποπ
σγε εκτιμω οτι εχεις μπερδεψει Τα θεματα Παραθετεις περι μοριων περι θειων κλπ. Σε παρακαλω να εισαι μεσα στο θεμα που ειναι οι επιτυχοντεςΣΓΟΣ έγραψε:TI ειδικοτητα και σε ποια Μοναδα εισαι

Σμηναγουλη ακου, εγω προσπαθω να βοηθησω ανθρωπους που δεν εχουν θειους και να τους πω τις εμπειριες μου μιας και 10 χρονια σε επιλεκτα τμηματα του στρατευματος ισως κατι λενε, μπορει και τιποτα.
Μου θυμιζει λιγο δημοτικο, να λεει ο καθενας ο θειος μου, ο πατερας μου και οχι τι ειναι αυτος και τι πορεια εχει στη ζωη, και καλα τα παιδακια αλλα εμεις?
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 80
Βρε αγορακια μην μαλωνετε! 
μια απορια ειχα και σας εκανα να διαφωνειτε!
θελετε να ξεχασουμε την απορια μου και να γινουμε παλι φιλοι; κοιταχτε ωραια μερα που εχει εξω! Συννεφιασμενηηηη, αυριο θα μας επισκεφτει παλι και η ωραια η σκονη απο τη Σαχαρα! Τι αλλο θελετε; Ολα καλα!

μια απορια ειχα και σας εκανα να διαφωνειτε!
θελετε να ξεχασουμε την απορια μου και να γινουμε παλι φιλοι; κοιταχτε ωραια μερα που εχει εξω! Συννεφιασμενηηηη, αυριο θα μας επισκεφτει παλι και η ωραια η σκονη απο τη Σαχαρα! Τι αλλο θελετε; Ολα καλα!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kat την Τρί Φεβ 23, 2010 12:38 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καλημερα κριστι λυπαμε αλλα οσο αφορα αυτα που λες δεν παρακολουθησες χθες την αντιπαραθεση με τον σμια οσο για μορια δεν μιλισα εγω μιλισα δια την εγκ. Τι λεει Οσο περι θειων ειναι κακο να εχεις και ναεχεις καποια πληροφορια που ειναι αξιοπιστη εδω εχει οσμιας που ξερει απο αεροπλανα... Να μας πει με τι ασχολειτε στο χωρο του εχει καμια σχεσει με αεροπλανα
Καλημερα σγε. Το θεμα νομιζω θεωρειται ληξαν. Ας μην δωσουμε συνεχεια και ας μεινουμε επι της ουσιας στο θεμα
Καλες ειναι και οι αντιπαραθεσεις δε λεω αλλα ας κλεισουν εδω

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες