Επιτυχόντες ΕΠΟΠ Αεροπορίας (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ΣΓΟΣ

Δημοσίευση από ΣΓΟΣ »

Ισως μπηκες στο φορουμ τωρα εγω οσες προβλεψεις εχω πει ειμουν 99% μεσα οθειος μου ειναι του χωρου

aris

Δημοσίευση από aris »

ΣΓΟΣ έγραψε:ΜΕΓΑΛΕ εσυ τι ειδικοτητα εχεις
εγω φιλε; Τεχνιτης ηλεκτρονικων υπολογιστων
ΟΑΑΕΕ02
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 233

Δημοσίευση από ΟΑΑΕΕ02 »

ΣΓΟΣ έγραψε:Δεν καταλαβες ΣΜΙΑ τι ειπα οτι αν περνει 4 θα παρει αλλους 6=10 συνολο δλδ 6 επιλαχων
το να τονιζεις τον βαθμο μου δεν ειναι υποτιμητικο αλλα καμαρι μου, αν ειναι δυνατον να εχεις 4 επιτυχοντες και 6 επιλαχοντες και ρωτα το θειο σου για την ειδικοτητα και την μοναδα μου, εχω ασπρα μαλλια κριμα ειμαι
ΟΑΑΕΕ02
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από ΟΑΑΕΕ02 »

ΣΓΟΣ έγραψε: Ισως μπηκες στο φορουμ τωρα εγω οσες προβλεψεις εχω πει ειμουν 99% μεσα οθειος μου ειναι του χωρου

και δεν εισαι καν μελος του φορουμ σμηναγουλη (σοβαρολογω τωρα)
ΟΑΑΕΕ02
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από ΟΑΑΕΕ02 »

Αντε καληνυχτα σε ολους
ΣΓΟΣ

Δημοσίευση από ΣΓΟΣ »

ΔΙΟΤΙ ΣΜΙΑ εγω δεν υποτιμησα τον βαθμο σου αλλα εσυ ισως διαβασε την εγκ. Να δεις τι λεει οταν περνει 3η4η5 =αλλους 6,5,4 κ. Τ. Λ. Το λιγοτερο 10 βαζουμε στοιχημα Εγω δεν ειμαι μελος πηγαινε στις πισω σελιδες ναδεις τι λενε δια μενα οι ελευθερια, δυκ. Κ. Τ. Λ. Εσυ τι ζητας στους επιτυχοντες εποπ
kat
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 80

Δημοσίευση από kat »

ΣΓΟΣ έγραψε:ΔΙΟΤΙ ΣΜΙΑ εγω δεν υποτιμησα τον βαθμο σου αλλα εσυ ισως διαβασε την εγκ. Να δεις τι λεει οταν περνει 3η4η5 =αλλους 6,5,4 κ. Τ. Λ. Το λιγοτερο 10 βαζουμε στοιχημα Εγω δεν ειμαι μελος πηγαινε στις πισω σελιδες ναδεις τι λενε δια μενα οι ελευθερια, δυκ. Κ. Τ. Λ. Εσυ τι ζητας στους επιτυχοντες εποπ
καλημερα παιδακια!

τι κανετε; Βρε σγος και εγω αυτο ξερω. Και πιστευα οτι θα ημασταν 10 ατομα και μου λενε και για 11ο ατομο! Και εκει μπερδευτηκα αρκετα!Εικόνα

ΣΓΟΣ

Δημοσίευση από ΣΓΟΣ »

ΚΑΛΗΜΕΡΑ Κατ ειναι οπως τα λεω εγω δεν υπαρχει 11ος
ΟΑΑΕΕ02
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από ΟΑΑΕΕ02 »

ΣΓΟΣ έγραψε:ΔΙΟΤΙ ΣΜΙΑ εγω δεν υποτιμησα τον βαθμο σου αλλα εσυ ισως διαβασε την εγκ. Να δεις τι λεει οταν περνει 3η4η5 =αλλους 6,5,4 κ. Τ. Λ. Το λιγοτερο 10 βαζουμε στοιχημα Εγω δεν ειμαι μελος πηγαινε στις πισω σελιδες ναδεις τι λενε δια μενα οι ελευθερια, δυκ. Κ. Τ. Λ. Εσυ τι ζητας στους επιτυχοντες εποπ
ξεχασα να σε ρωτησω
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Rafale »

ΣΓΟΣ έγραψε:TI ειδικοτητα και σε ποια Μοναδα εισαι
σγε εκτιμω οτι εχεις μπερδεψει Τα θεματα Παραθετεις περι μοριων περι θειων κλπ. Σε παρακαλω να εισαι μεσα στο θεμα που ειναι οι επιτυχοντεςΕικόνα

ΟΑΑΕΕ02
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από ΟΑΑΕΕ02 »

Σμηναγουλη ακου, εγω προσπαθω να βοηθησω ανθρωπους που δεν εχουν θειους και να τους πω τις εμπειριες μου μιας και 10 χρονια σε επιλεκτα τμηματα του στρατευματος ισως κατι λενε, μπορει και τιποτα.
ΟΑΑΕΕ02
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από ΟΑΑΕΕ02 »

Μου θυμιζει λιγο δημοτικο, να λεει ο καθενας ο θειος μου, ο πατερας μου και οχι τι ειναι αυτος και τι πορεια εχει στη ζωη, και καλα τα παιδακια αλλα εμεις?
kat
Posts in topic: 80

Δημοσίευση από kat »

Βρε αγορακια μην μαλωνετε! Εικόνα

μια απορια ειχα και σας εκανα να διαφωνειτε!

θελετε να ξεχασουμε την απορια μου και να γινουμε παλι φιλοι; κοιταχτε ωραια μερα που εχει εξω! Συννεφιασμενηηηη, αυριο θα μας επισκεφτει παλι και η ωραια η σκονη απο τη Σαχαρα! Τι αλλο θελετε; Ολα καλα!

Εικόνα

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kat την Τρί Φεβ 23, 2010 12:38 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΣΓΟΣ

Δημοσίευση από ΣΓΟΣ »

Καλημερα κριστι λυπαμε αλλα οσο αφορα αυτα που λες δεν παρακολουθησες χθες την αντιπαραθεση με τον σμια οσο για μορια δεν μιλισα εγω μιλισα δια την εγκ. Τι λεει Οσο περι θειων ειναι κακο να εχεις και ναεχεις καποια πληροφορια που ειναι αξιοπιστη εδω εχει οσμιας που ξερει απο αεροπλανα... Να μας πει με τι ασχολειτε στο χωρο του εχει καμια σχεσει με αεροπλανα

Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Rafale »

Καλημερα σγε. Το θεμα νομιζω θεωρειται ληξαν. Ας μην δωσουμε συνεχεια και ας μεινουμε επι της ουσιας στο θεμαΕικόνα Καλες ειναι και οι αντιπαραθεσεις δε λεω αλλα ας κλεισουν εδω
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες