Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 131

Re: Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;

Δημοσίευση από niasimas »

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Αύγ 27, 2023 7:38 pm Θα πρέπει να φτιάξω μητρώο ασεπ για αυτην την προκήρυξη;
Ναι.
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

niasimas έγραψε: Κυρ Αύγ 27, 2023 7:48 pm
Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Αύγ 27, 2023 7:38 pm Θα πρέπει να φτιάξω μητρώο ασεπ για αυτην την προκήρυξη;
Ναι.
Αν και χρησιμοποιεί taxis κωδικούς, πλέον. Με αυτούς μπαίνεις στις υπηρεσίες και στις αιτήσεις. Φτιάξε καλού-κακού
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 346

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Στο ενιαίο μισθολόγιο είναι η δικαστική, σαν πολιτικό προσωπικό.
Δεν έχει ενταχθεί σε κανένα επίδομα μέχρι τώρα (επικίνδυνοτητας πχ)
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Diasostis31 έγραψε: Κυρ Αύγ 27, 2023 8:10 pm Στο ενιαίο μισθολόγιο είναι η δικαστική, σαν πολιτικό προσωπικό.
Δεν έχει ενταχθεί σε κανένα επίδομα μέχρι τώρα (επικίνδυνοτητας πχ)
Ευχαριστω φιλε. Βεβαια ειναι νεοσυστατο σωμα και θα υπαρξουν και οι αναλογες δικεδικησεις αργοτερα υποθετω.
Επισκέπτης

Παίδες αν τυχόν περάσω σε κάποια άλλη 8μηνη προκήρυξη, δεν θα χω κάποιο θέμα να δηλώσω στην δικαστική όταν με το καλό βγει εε
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Pyr »

niasimas έγραψε: Κυρ Αύγ 27, 2023 7:50 pm
niasimas έγραψε: Κυρ Αύγ 27, 2023 7:48 pm
Ναι.
Αν και χρησιμοποιεί taxis κωδικούς, πλέον. Με αυτούς μπαίνεις στις υπηρεσίες και στις αιτήσεις. Φτιάξε καλού-κακού
Πως να φτιάξει λογαριασμό ΑΣΕΠ απο την στιγμή που καταργήθηκε αυτη η λειτουργεία; Πλέον μονο τάξις κωδικούς κάνεις είσοδο.
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Αύγ 28, 2023 5:45 pm Παίδες αν τυχόν περάσω σε κάποια άλλη 8μηνη προκήρυξη, δεν θα χω κάποιο θέμα να δηλώσω στην δικαστική όταν με το καλό βγει εε
Μη φοβάσαι, ότι ώρα θέλεις φεύγεις...
Επισκέπτης

Pyr έγραψε: Δευ Αύγ 28, 2023 7:23 pm
Επισκέπτης έγραψε: Δευ Αύγ 28, 2023 5:45 pm Παίδες αν τυχόν περάσω σε κάποια άλλη 8μηνη προκήρυξη, δεν θα χω κάποιο θέμα να δηλώσω στην δικαστική όταν με το καλό βγει εε
Μη φοβάσαι, ότι ώρα θέλεις φεύγεις...
Σε ευχαριστώ φιλε μου
Επισκέπτης

Σίγουρα καταργήθηκε το μητρώο ασεπ; Εγώ μίλησα με το προσον που τα φτιάχνει αυτα και δεν μου ανέφερε κατι πριν κάτι μερες.
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Αύγ 28, 2023 7:36 pm Σίγουρα καταργήθηκε το μητρώο ασεπ; Εγώ μίλησα με το προσον που τα φτιάχνει αυτα και δεν μου ανέφερε κατι πριν κάτι μερες.
Όχι. Το φτιάχνεις και βάζεις και τα πτυχία μέσα, για να τα κάνεις upload. Εισαγωγή στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες, γίνεται με κωδικούς taxis.
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Αύγ 28, 2023 7:36 pm Σίγουρα καταργήθηκε το μητρώο ασεπ; Εγώ μίλησα με το προσον που τα φτιάχνει αυτα και δεν μου ανέφερε κατι πριν κάτι μερες.
είχα καταλάβει ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ (ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΣΕΠ) ... Πλέον κάνουμε είσοδο μονο με TAXIS αυτό εννοώ...
Επισκέπτης

Είναι δύσκολο φιλε μου; Φοβαμαι μην κανω καμία πατατα και βρεθώ εκτος προκήρυξης. Και πέρα απο το οτι περνάς αυτα που εχεις, θέλει και επικαιροποιηση?
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Αύγ 28, 2023 7:45 pm Είναι δύσκολο φιλε μου; Φοβαμαι μην κανω καμία πατατα και βρεθώ εκτος προκήρυξης. Και πέρα απο το οτι περνάς αυτα που εχεις, θέλει και επικαιροποιηση;
Σε πηγαίνει το σύστημα μόνο του. Έχει και pdf με οδηγίες, στο σαιτ του ΑΣΕΠ.
Stefanos44

Δημοσίευση από Stefanos44 »

Παιδια η δικαστικη αστυνομια και μιλω συνολικα και για το πολιτικο αλλα λαι για το αστυνομιλο προσωπικο διεξαγει ερευνα σε συνεννοηση με τον εισαγγελεα εφοσον η υποθεση το απαιτει; Διαβασα τις αρμοδιότητες τους αλλα κατι δεν κολλαει εδω...

Επιδοση δικογραφων ---> θα επιδιδονται κατα πλειοψηφια ηλεκτρονικα

Εκτελεση δικαστικων αποφασεων --> οι μεταγωγες βρίσκονται στην ελας και στους εξωτερικους.

Ευταξια δικαστηριων--> Νταξει γελανε και οι πέτρες, αν δλδ θελουν να προσλαβουν κοσμο μονο για αυτο... Ας εδινα σε εταιρεια σεκιουριτι την ασφαλεια ή ας αφηνε την ελας. Με λεφτα του ταμειου ανακαμψης να προσλαβουν σεκιουριταδες πολυτελειας εν 2023 ειναι ολιγον αστειο.

Πολυ φοβαμαι οτι θα ειναι για γέλια αυτο το σώμα. Και απορω κιολας που ζητανε ΠΕ και ΤΕ για το αστυνομικο και σε οριζουν αρχιφυλακα κιολας αν εχεις μεταπτυχιακό. Να κάνει τι ο ο μεταπτυχιουχος; Να βγαζει τις βαρδιες στους υφισταμενους του να προσεχουν τα ντουβαρια και τα θρανια.

Φεκ για γελια... Δυστυχως! Να φανε τα λεφτα του ταμειου ανακαμψης και τιποτα αλλο.
Επισκέπτης

Εγω στο μητρώο ασεπ περα απο το απολυτήριο λυκείου μου θέλω να περάσω και το πτυχίο επαλ που εχω αρκετά καλό βαθμό. Πείτε οτι βγει κάποια προκήρυξη, πως θα δηλώνω με ποιο απο τα 2 θέλω να πάρω μέρος; Συγνώμη για την άκυρη και μάλλον χαζή ερώτηση απλα εχω ριξει κοπο 2-3 χρόνια και δεν θέλω να παει κάτι στραβα
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες