Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014)
Ευχαριστω για το θεμα αλλα εχω διαβασει το συγκεκριμενο και αρκετα ακομι. Αλλοι λενε το ενα αλλοι το αλλο. Για να μην εχω τζαμπα ελπιδες μπορει να μου απαντησει καποιος; Στην προκηρηξη λεει πως πρεπει να εχεις τελιωσει στρατο και πως πρεπει να αναγραφετε με τι γιωτα στο χαρτι. Την παθηση μου την λεει πως μπορω να κανω τα χαρτια και να μπω. Αλλα ειναι αδικο ρε γμτ να πας να υπηρετεις να παθενεις ζημια και αυτο να το κουβαλας μια ζωη.
Το λέω με επιφύλαξη αλλά νομίζω πως αυτό που τους νοιάζει είναι να είσαι Ι1 όταν γίνει ο διαγωνισμός και όχι με τι τελείωσες το στρατό, εφόσον βέβαια αναγράφεται το Ι1 στο χαρτί ακόμα και μετά από αλλαγή.
Πχ μπαίνεις παχύσαρκος στο στρατό, σε βγάζουν Ι4 αλλά εσύ αν μετά από 3-4 χρόνια αδυνατίσεις πας και τους ζητάς αλλαγή Ι, περνάς από επιτροπή ή και γω δεν ξέρω τι άλλες διαδικασίες και στο κάνουν Ι1 και ισχύει αυτό.
Πχ μπαίνεις παχύσαρκος στο στρατό, σε βγάζουν Ι4 αλλά εσύ αν μετά από 3-4 χρόνια αδυνατίσεις πας και τους ζητάς αλλαγή Ι, περνάς από επιτροπή ή και γω δεν ξέρω τι άλλες διαδικασίες και στο κάνουν Ι1 και ισχύει αυτό.
kapamarou έγραψε:Ευχαριστω για το θεμα αλλα εχω διαβασει το συγκεκριμενο και αρκετα ακομι. Αλλοι λενε το ενα αλλοι το αλλο. Για να μην εχω τζαμπα ελπιδες μπορει να μου απαντησει καποιος; Στην προκηρηξη λεει πως πρεπει να εχεις τελιωσει στρατο και πως πρεπει να αναγραφετε με τι γιωτα στο χαρτι. Την παθηση μου την λεει πως μπορω να κανω τα χαρτια και να μπω. Αλλα ειναι αδικο ρε γμτ να πας να υπηρετεις να παθενεις ζημια και αυτο να το κουβαλας μια ζωη.
Μεγάλε διάβασε την προκήρυξη και σταμάτας να κλαις εδώ μέσα, δεν σου φταίει κανείς ενδιαφερομένος να μπαίνει στο συγκεκριμένο θέμα και να διαβάζει δικά σου μηνύματα που δεν έχουν καμία σχέση με την έκδοση της προκήρυξης, ο διαχειριστής σου έδωσε το σχετικό θέμα και εσύ συνεχίζεις τα δικά σου, θέλεις να μπεις και σε σώμα ασφαλείας, αν σε τόσα απλά πράγματα δεν έχεις πειθαρχία πως θα αποκτήσεις μετά, τι να πω.
Με βάση τα όσα γράφονται στον τύπο μέχρι τις 27 του Δεκεμβρη θα έχει ολοκληρωθεί και η τρίτη απόπειρα εκλογής πρόεδρου και θα ξέρουμε εάν πάμε σε εκλογές ή όχι. Μένει πρώτον να δούμε εάν υπάρξει καμία μικρή πιθανότητα να βγει τίποτα. Και δεύτερον να δούμε εάν τελικά βρεθούν οι 180 και συνεχίσει η κυβέρνηση Σαμαρά ή έρθει στην εξουσία ο Σύριζα ο όποιος με βάση το πρόσφατο παρελθόν, δεν είναι υπέρμαχος της προκήρυξης.
ποιος λεει ρε πιτσιρικα; ΤΟ τοπικ ειναι για την προκειρηξη. Ρωταω κατι για την προκηρηξη. Επαθα ζημια μεσα στο στρατο. Ποιος ειναι πιθαρχιμενος και ποιος οχι δν το ξερεις. Με 38 πιρετο εκανα στους -10 σκοπια με κοιλη δισκου που ειχα παθει μεσα στο στρατο πιτσιρικο. Ουτε βισμα δν εβαλα ουτε τπτ. Μαθε να μιλας σε παρακαλω. Ακου εκει κλες. Πισω απο το πισι μαγκες ολοι. Λολ.cuervo έγραψε:kapamarou έγραψε:Ευχαριστω για το θεμα αλλα εχω διαβασει το συγκεκριμενο και αρκετα ακομι. Αλλοι λενε το ενα αλλοι το αλλο. Για να μην εχω τζαμπα ελπιδες μπορει να μου απαντησει καποιος; Στην προκηρηξη λεει πως πρεπει να εχεις τελιωσει στρατο και πως πρεπει να αναγραφετε με τι γιωτα στο χαρτι. Την παθηση μου την λεει πως μπορω να κανω τα χαρτια και να μπω. Αλλα ειναι αδικο ρε γμτ να πας να υπηρετεις να παθενεις ζημια και αυτο να το κουβαλας μια ζωη.
Μεγάλε διάβασε την προκήρυξη και σταμάτας να κλαις εδώ μέσα, δεν σου φταίει κανείς ενδιαφερομένος να μπαίνει στο συγκεκριμένο θέμα και να διαβάζει δικά σου μηνύματα που δεν έχουν καμία σχέση με την έκδοση της προκήρυξης, ο διαχειριστής σου έδωσε το σχετικό θέμα και εσύ συνεχίζεις τα δικά σου, θέλεις να μπεις και σε σώμα ασφαλείας, αν σε τόσα απλά πράγματα δεν έχεις πειθαρχία πως θα αποκτήσεις μετά, τι να πω.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 116
Εδώ ρε σεις θέλουν βγάλουν έξω τον Ρωμανό και είναι υπερ του Ξηρού. Λέτε να νοιάζει το συριζα να βγάλει προκήρυξη ειδικών φρουρών; Χαχαχα ας γελάσω. Θα απαξιώσουν τελείως την ελ. Ας αυτοί...
αστα ρε φιλε και εγω τα παρακολουθω κατι μερες τωρα και μουρχετε να ξερασω με τι εμπαθεια ο συριζα υποστηριζει κατι τετοιες καταστασεις... Που οδευουμε δε το γνωριζω... Αυτοι παιζει να καταργησουν και την πολις παντελως και να λενε ειμαστε χωρα που δε ειναι σε πολεμε και δε την χρειαζομαστε και να αφησει μονο την δημτικη να υπαρχει.john323 έγραψε:Εδώ ρε σεις θέλουν βγάλουν έξω τον Ρωμανό και είναι υπερ του Ξηρού. Λέτε να νοιάζει το συριζα να βγάλει προκήρυξη ειδικών φρουρών; Χαχαχα ας γελάσω. Θα απαξιώσουν τελείως την ελ. Ας αυτοί...
Τα περισσότερα sites γραφουν οτι ειναι θεμα ημερων ο διαγωνισμος για τους λιμενοφυλακες. Το θεωρω αδικια να μη βγει και για τους φρουρους. Μεγαλη αδικια!
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 3
Πακέτο και τα 2, καλά θα ήταν.DAV01 έγραψε:Τα περισσότερα sites γραφουν οτι ειναι θεμα ημερων ο διαγωνισμος για τους λιμενοφυλακες. Το θεωρω αδικια να μη βγει και για τους φρουρους. Μεγαλη αδικια!

-323 ΛΕΛΕ- 23 E.M.A.
Vardou έγραψε:Πακέτο και τα 2, καλά θα ήταν.DAV01 έγραψε:Τα περισσότερα sites γραφουν οτι ειναι θεμα ημερων ο διαγωνισμος για τους λιμενοφυλακες. Το θεωρω αδικια να μη βγει και για τους φρουρους. Μεγαλη αδικια!
οντως και οι δυο θα ηταν ιδανικη περιπτωση να εκδοθουν αλλά φοβαμαι μη φαμε ακυρο εις διπλουν
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 3
Ξεκίνησε και η προεκλογική περίοδος... Τι περιμένουν;ΛΟΚ319 έγραψε:Vardou έγραψε:Πακέτο και τα 2, καλά θα ήταν.DAV01 έγραψε:Τα περισσότερα sites γραφουν οτι ειναι θεμα ημερων ο διαγωνισμος για τους λιμενοφυλακες. Το θεωρω αδικια να μη βγει και για τους φρουρους. Μεγαλη αδικια!
οντως και οι δυο θα ηταν ιδανικη περιπτωση να εκδοθουν αλλά φοβαμαι μη φαμε ακυρο εις διπλουν

-323 ΛΕΛΕ- 23 E.M.A.
DAV01 έγραψε:Τα περισσότερα sites γραφουν οτι ειναι θεμα ημερων ο διαγωνισμος για τους λιμενοφυλακες. Το θεωρω αδικια να μη βγει και για τους φρουρους. Μεγαλη αδικια!
Αδικία. Μάλιστα, το 2010 που έβγαλε για φρουρούς δεν έβγαλε για Λιμενικό, ό, τι θυμάστε χαίρεστε μερικοί, απλά τα θέλετε όλα βολικά και αν δεν έρχονται τα ονομάζεται αδικία.
σε βρισκω μεσα... Η πυθια εισαι;ΛΟΚ319 έγραψε:Vardou έγραψε:Πακέτο και τα 2, καλά θα ήταν.DAV01 έγραψε:Τα περισσότερα sites γραφουν οτι ειναι θεμα ημερων ο διαγωνισμος για τους λιμενοφυλακες. Το θεωρω αδικια να μη βγει και για τους φρουρους. Μεγαλη αδικια!

17 Δεκεμβριου ξεκινουνε οι διαδικασιες εκλογης ΠτΔ.Μεχρι τις 29 νομιζω θα εχει τελειωσει το θεμα και θα γνωριζουμε εαν η χωρα θα οδηγηθει σε βουλευτικες εκλογες η οχι.
Δυστυχως δεν βλεπω να κινειται τιποτα οσον αφορα την προκηρυξη, θεωρητικα αν την κραταγαν για ψηφοθηρια θα επρεπε να εχει ακουστει κατι η τουλαχιστον να αρχισει να ακουγεται μεσα στις επομενες μερες.
Ακομα και των λιμενοφυλακων ολο ερχεται. Ισως να χαθηκε καπου στο δρομο, ποιος ξερει.
Δυστυχως δεν βλεπω να κινειται τιποτα οσον αφορα την προκηρυξη, θεωρητικα αν την κραταγαν για ψηφοθηρια θα επρεπε να εχει ακουστει κατι η τουλαχιστον να αρχισει να ακουγεται μεσα στις επομενες μερες.
Ακομα και των λιμενοφυλακων ολο ερχεται. Ισως να χαθηκε καπου στο δρομο, ποιος ξερει.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 12 επισκέπτες