Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ΝΙΚΟΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ »

Καλησπερα. ειμαι τεκνο τριτεκνης οικογενειας αλλα τα αδερφια μου κ εγω ειμαστε μεγαλυτεροι απο 27; Δικαιουμαι τα μορια τριτεκνιας για τους ειδικους φρουρους; ευχαριστω

ΔΙΑΣ

Δημοσίευση από ΔΙΑΣ »

Παιδες οι αιτησεις Κ οι υπευθυνες δηλωσεις θα υπαρχουν και στα ατ η θα πρεπει να τις εχουμε ετοιμες; Ευχαριστω!
sta8hsss

Δημοσίευση από sta8hsss »

JIMA έγραψε:Λοιπόν... Το πιστοποιητικό του lower ακόμα να μου έρθει και πήρα ένα τηλέφωνο να βάλω τις φωνές γιατί δεν έβλεπα να το έχω σύντομα. Μη τα πολυλογώ λέω πως το χρειάζομαι οπωσδήποτε ώς τη Δευτέρα διότι πρέπει να καταθέσω τα χαρτιά μου Και μου λένε πως έγινε λάθος στην εκτύπωση (!) και θα το παραλάβετε σε 1-2 βδομάδες απο σήμερα!

Το μόνο που έχω στα χέρια μου, είναι το χαρτί που αναφέρει απλώς τα αποτελέσματα των εξετάσεων (που πέρασα δηλαδή). Τονίζει πως το παρών δεν είναι πιστοποιητικό όμως.

Μπορεί κανείς να μου πεί τι θα κάνω γιατί άμα δεν πάρω τα μόρια του lower πάω άκλαφτος. Σας ευχαριστώ.
δε μπορεις να κανεις τιποτα αλλο απο το να ευχεσαι να το εχεις μεχρι την αλλη παρασκευη 17/9 που εχεις προθεσμια να καταθεσεις το προτοτυπο!(μεταφρασμενο)
sta8hsss

ΔΙΑΣ έγραψε:Παιδες οι αιτησεις Κ οι υπευθυνες δηλωσεις θα υπαρχουν και στα ατ η θα πρεπει να τις εχουμε ετοιμες; Ευχαριστω!
ολα τα εχει στο Α. Τ που θα κανεις την αιτηση σου!
alexUnder

Δημοσίευση από alexUnder »

Ρε παιδια για να σας μεταφρασει ο δικηγορος το lower ποσα λεφτα σας πηρε;
Thanos

Δημοσίευση από Thanos »

ΔΙΑΣ έγραψε:Παιδες οι αιτησεις Κ οι υπευθυνες δηλωσεις θα υπαρχουν και στα ατ η θα πρεπει να τις εχουμε ετοιμες; Ευχαριστω!
Την αιτηση την κανεις μαζι με το Αστυνομικο που ειναι υπευθηνος για την προκυρηξη. Την υπευθηνη δηλωση περι κατοχης προσωντων την εχουν ετοιμη και το μονο που κανεις ειναι να συμπληρωσεις τα στοιχεια σου.

Και για τα στατιστικα... Πηγα σημερα και κατεθεσα τα δικαιολογητικα μου (Επαρχια) , ρωτησα ποσες αιτησεις εχουν γινει και μου ειπε περιπου 60 οσο για μορια μου ειπε οτι ειναι δυο τρεις που εχουν πανω απο 2000. Αντε να δουμε !

γιωργος..

Δημοσίευση από γιωργος.. »

Αν εχεις κλεισει τα 28 ουτε τα χαρτια σου δεν μπορεις να κανεις... Οχι να παρεις μορια...
sta8hsss

alexUnder έγραψε:Ρε παιδια για να σας μεταφρασει ο δικηγορος το lower ποσα λεφτα σας πηρε;
εγω το μεταφρασα στο υπουργειο εξωτερικων... Αλλα απο οτι εχω ακουσει ο δικηγορος παιρνει απο 30 εως 50 euro! Δε μεταφραζουν ολοι οι δικηγοροι!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 647

Δημοσίευση από Greek_Army »

ΝΙΚΟΣ έγραψε:Καλησπερα. Ειμαι τεκνο τριτεκνης οικογενειας αλλα τα αδερφια μου κ εγω ειμαστε μεγαλυτεροι απο 27; Δικαιουμαι τα μορια τριτεκνιας για τους ειδικους φρουρους;ευχαριστω

όχι
ΔΕΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από ΔΕΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ »

Παιδια μια ερωτηση ας μου εξηγησει καποιος πρωτη φορα κανω τα χαρτια μου, απο α κατηγορια θαπαρει δηλαδη 520 ατομα; Γιατι λεει 80% στην α δηλαδη 400 και 30% ακομα επιλαχωντες... Αυτο το 30% θα προσληφθει; Ευχαριστω... Ρωταω γιατι εχω 2140 κ πιστευω πως θα μαι επιλαχων
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

ΔΕΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ έγραψε:Παιδια μια ερωτηση ας μου εξηγησει καποιος πρωτη φορα κανω τα χαρτια μου, απο α κατηγορια θαπαρει δηλαδη 520 ατομα; Γιατι λεει 80% στην α δηλαδη 400 και 30% ακομα επιλαχωντες... Αυτο το 30% θα προσληφθει; Ευχαριστω... Ρωταω γιατι εχω 2140 κ πιστευω πως θα μαι επιλαχων

αν κοπούνε επιτυχόντες θα μπούνε κάποιοι επιλαχόντες

Άβαταρ μέλους
TasosOPC
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 93

Δημοσίευση από TasosOPC »

ΔΕΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ έγραψε:Παιδια μια ερωτηση ας μου εξηγησει καποιος πρωτη φορα κανω τα χαρτια μου, απο α κατηγορια θαπαρει δηλαδη 520 ατομα; Γιατι λεει 80% στην α δηλαδη 400 και 30% ακομα επιλαχωντες... Αυτο το 30% θα προσληφθει; Ευχαριστω... Ρωταω γιατι εχω 2140 κ πιστευω πως θα μαι επιλαχων

Επιλαχών προσλαμβάνεται μόνο σε περίπτωση που αποτύχει κάποιος από τους επιτυχόντες στις περαιτέρω δοκιμασίες - εξετάσεις.

ΔΕΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από ΔΕΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ »

Σε ευχαριστω πολυ, να σε ρωτησω κατι αλλο δηλαδη αυτο το 30% θα δωσει και αυτο αθληματα κτλ γιατι στην περσινη προκυρηξη ειχε βγει προγραμμα και για το 30% κανονικα... Δεν θα ειναι ταλαιπωρια για παιδια απο μακρια να πανε αθηνα να περασουν ολα αυτα και να μην μπουν μιλω παντα για τους επιλαχωντες, αν κανω λαθος διορθωσε με ευχαριστω ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Τρί Σεπ 07, 2010 11:22 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

ΔΕΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ έγραψε:Σε ευχαριστω πολυ, να σε ρωτησω κατι αλλο δηλαδη αυτο το 30% θα δωσει και αυτο αθληματα κτλ γιατι στην περσινη προκυρηξη ειχε βγει προγραμμα και για το 30% κανονικα... Δεν θα ειναι ταλαιπωρια για παιδια απο μακρια να πανε αθηνα να περασουν ολα αυτα και να μην μπουν μιλω παντα για τους απιλαχωντες, αν κανω λαθος διορθωσε με ευχαριστω

φυσικά και θα βγει πρόγραμμα αλλά θα δώσουνε μόνο τα παιδιά που θα καλέσουνε

nic007
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 79

Δημοσίευση από nic007 »

Δηλαδη ποσους επιλαχοντες καλει απο την καθε κατηγορια;
ξερεις greek army;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση