Aeratos έγραψε: Σάβ Αύγ 26, 2023 9:32 pm
Μη λετε ο. Τι θέλετε. Τα δικαστηρια ορισμενα ειναι ανοιχτα μεχρι τις 15:00 το μεσημερξ και αλλα μεχρι τις 13:00. Σε κμια περιπτωση δεν δουκευει το προσωπικο της 24ωρο. Ελεος με τις ασυναρτησιες. Αυτο που γίνεται είναι ο εισαγγελέας π τέλει υπηρεσίες βραδινές σλλα και αυτες πλέον μη σας πω οτι γίνονται απο το σπιτι αφου ενα τηλεφωνο χρειαζεται.
Επίσης, ουτε η αστυνομια δεν φυλάει τ δικαστηρια στο βραδυ. Τι να φυλαξει ακριβως... Τα τουβλα και τα τσιμεντα... Και ΣΚ επισης ειναι κλειστα τα δικαστήρια σε ολα την επικράτεια.
Τι λες ρε πιωμενε; Είναι δυνατόν να μένουν αφυλαχτα τα δικαστήρια τη νύχτα; Ρε τι άσχετοι είστε εσείς ο Χριστός και η Παναγία... !
Κοπειτε!
Ο. Τι πεις ρε νηφαλιε... Ειδαμε την στατικη ασφαλεια της ΕΛΑΣ με τους φρουρους π βαζει κ ειναι εξαφανισμενοι. Αντε να δουλευει ενας δυο ΔΕ της Δικας καθε βραδυ και αυτοι χαλαρα μεσα να κοιμούνται. Κατα τ άλλα τα δικαστήρια εχουν συγκεκριμένα ωράρια.
Επισης εσυ ξυπνιε με 10 12 ατομα δυναμη σε καθε δικαστηριο 1 ΠΕ 3 ΤΕ 6 - 8 ΔΕ πως ακριβως θα βγουν οι βαρδιες και ειδικα οι νυχτερινες; Δεν βγαινουν τα κουκια για 24 ωρη φυλαξη.
Παιδιά εγώ ρητωσα αν θα κάνουν και βραδινά γτ ένας φίλος έκανε κάτι ηλεκτρολογικές δουλειές σε ενα δικαστήριο στην επαρχία και μου ειπε πως δεν υπήρξε φύλαξη. Το απόγευμα που έφυγαν, κλείδωσε η καθαρίστρια
Παιδες να γνωριζετε ενα πραγμα Γιατι μιλαμε περι 24ωρης φρούρησης κλπ.
Εαν ερωτηθείτε η αν αναρωτιέστε, αν κλεινουν τα δικαστηρια η απαντηση ειναι ΠΟΤΕ!
Παντα μενουν ανοιχτα ειτε αιθουσες ανακριτών ειναι καποιος που μπορει να ξεμεινει στο αρχειο για ευνοητους λογους ειτε ειτε ειτε!
πόλεμος πάντων μεν πατήρ εστι, πάντων δε βασιλεύς, και τους μεν θεούς έδειξε τους δε ανθρώπους
Εδω σου λεει το παλικαρι ηταν ο ηλεκτρολόγος μαζι με την καθαρίστρια και μετα το χαος.
Και ενας να ξεμεινει στο αρχειο... Τι θα κανει το κρατος... Θα πληρώνει υπερωριες στον φρουρο για να εχει προστασια αυτος... Δεν γίνονται αυτα πλέον.
Μονη ενσταση μου στον εισαγγελέα που πραγματι βρισκεται εν ωρα υπηρεσιας για εκτακτα ενταλματα που μαλλον αυτοι πλεον τα κανουν απο το σπιτι τους... Συντασσουν στον υπολογιστή το ενταλμα, ηλεκτρον υπογραφη και αποστολη στο εκτελεστικο οργανο για εκτελεση της πραξης...
Δεν εχει νοημα να ειναι ο εισαγγελεας στο γραφειο... Τσαμπα ρευμα θα καιει...
Ωραια κογιοτ πες μου ποτε εγινε βραδινη ανακριση... Ποτε η ελας πηγε στο αυτοφωρο βραδινη ωρα τον προσαχθεντα;
Να υπενθυμισω επισης οτι αν τυχον προσαχθεις παρασκευη στο τμημα... Καλο ΣΚ μεσα στο καγκελο και τ λεμε απο Δευτέρα στο Μέγαρο...
Ετσι εχουν τα πραγματα! Τα υπολοιπα ειναι ονειρα θερινης νυκτος για εξτρα βραδυνα χαρτζιλικια... Αν προβλεπεται παντως φυλαξη θα την αναλαβει η ελας με βραδινες περιπολιες ή με σκοπιες... Δεν βγαινουν τα κουκια με 600 δικαστικους αστυνομους σε δικαστικα μεγαρα ανα την επικρατεια. Απλα μαθηματικα ειναι!
Παιδια βοηθηστε με... Οταν λεει οτι ο ΠΕ θα ειναι Προϊστάμενος της αστυνομικής δικας σε καθε μεγαρο τι εννοουν; Σε τι θα προιστατο ακριβως; Στο βγαλσιμο των υπηρεσιων των φρουρων, δλδ τι στο διατανο θα κανει που δεν μπορουν να το κανουν οι ΔΕ ή και το ανάποδο, γτ ο ΠΕ να μην κνει ο. Τι και ο ΔΕ;
Προς τι αυτος ο διαχωρισμος και αν στην τελικη εχει καποιο νοημα αφου η δυναμη του αστυνομικου δικας θα ειναι περοπου 10 - 15 αθροιστικά. Αρκετα μικρη δλδ που δεν επιτρεπει στον ΠΕ να καθεται γραφειο αραχτος και να μοιραζει σκοπετα. Ποις η αποψη σας;
Πιστεύετε ότι η προκήρυξη θα βγει εν τέλει με γραπτά ή με μοριοδότηση; Απ'ότι έχω καταλάβει, δεν είναι κάτι σίγουρο ακόμη για το πώς θα βγει. Δεν είναι ότι έχει ψηφιστεί για να πούμε με σιγουριά 100%, σωστά; !
Επίσης, οι θέσεις πε-τε, θα βγουν μέσω του γραπτού του ΑΣΕΠ; Συγνώμη για τις ερωτήσεις, απλά έχω καιρό να σχολιάσω και να ασχοληθώ εκτενέστερα με το θέμα και είδα τις συζητήσεις εδώ, οπότε μπορεί να μου διαφεύγει και κάτι.
Lina9494 έγραψε: Κυρ Αύγ 27, 2023 11:06 am
Καλημέρα παιδιά,
Πιστεύετε ότι η προκήρυξη θα βγει εν τέλει με γραπτά ή με μοριοδότηση; Απ'ότι έχω καταλάβει, δεν είναι κάτι σίγουρο ακόμη για το πώς θα βγει. Δεν είναι ότι έχει ψηφιστεί για να πούμε με σιγουριά 100%, σωστά;!
Επίσης, οι θέσεις πε-τε, θα βγουν μέσω του γραπτού του ΑΣΕΠ; Συγνώμη για τις ερωτήσεις, απλά έχω καιρό να σχολιάσω και να ασχοληθώ εκτενέστερα με το θέμα και είδα τις συζητήσεις εδώ, οπότε μπορεί να μου διαφεύγει και κάτι.
Είναι σε δημόσια διαβούλευση ακόμα. Μετά θα πάει στην Βουλή, για ψήφιση και μετά θα έχουμε την τελική μορφή του, που θα μας λέει τα πάντα. Πάντως πρόθεση τους είναι με μόρια, όπως φαίνεται και από το σχετικό άρθρο στην διαβούλευση.
Σας αναφερω τι ορίζει το συνταγμα για τα δικαστηρια (το ανεφερε Αρειοπαγιτισσα στα προφορικα των δικαστικων υπαλλήλων) και ο καθενας να πει τη μαλακια του και την εξυπνάδα του.
Ανοίξτε καμια ποινικη δικονομία και μετα πετάξτε τη μπούρδα σας, τι εννοεις ποτε εγινε βραδινη ανακριση καθε μερα γινοντε ανακρίσεις και οταν χρειαζεται! Και εισαγγελεας εχει υπηρεσια τα βραδια κανονικα για τα εντάλματα και τα κατεπείγοντα, ειδάλλως η χωρα θα ηταν ενα ξέφραγο αμπέλι αν ανακριτές και εισαγγελείς δουλεύανε μονο 8 με 4 το μεσημερι. Βαλτε τη λογικη να δουλεψει. Και σε επαρχίες που αναφερει καποιος πιο πανω για ηλεκτρολόγους κλπ αυτα τα δικαστηρια υπάγονται σε εισαγγελειες τον πόλεων που ανηκουν πχ αν δεν υπαρχει ανακριτής στην Χαλκιδικη παει κατευθειαν για ανακριση Θεσσαλονικη! Ετσι λειτουργούν τα πραγματα δεν ειπα οτι καθε δικαστηριο εχει καποιον να διανυκτερεύει Γιατι στην επαρχια δε χρειαζεται ωστοσσο εαν χρειαστει παει στην πολη την οποια ανηκει η επαρχια.
πόλεμος πάντων μεν πατήρ εστι, πάντων δε βασιλεύς, και τους μεν θεούς έδειξε τους δε ανθρώπους