Αποτελέσματα Λιμενοφυλάκων (2020)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 143
Το πιθανότερο είναι να μας πουν κατά το Πάσχα που θα τελειώσει η κορώνα Αλλιώς η καλύτερη περίπτωση να αρχίσουν να ανοίγουν οι μετακινήσεις από Ιανουάριο να τους καλέσουν τέλη Γενάρη αρχές Φλεβάρη και να μπούμε Μάρτιο αυτό είναι το καλύτερο σενάριο και στέκει τώρα αν πιστεύεται ότι θα μπούμε αρχές του χρόνου τι να πω είναι σαν να πιστεύαμε ότι θα μπούμε Σεπτέμβρη με τα παιδιά τν πανελληνίων
-
- Posts in topic: 106
Ναι σίγουρα, εδώ παλεύουν να ολοκληρωθούν οι προπέρσυνες.mnj95 έγραψε:Παιδια θα βγει καποια προκηρυξη τους επομενους μηνες; Γνωριζετε;
-
Χλωμό είναι να μπούμε αρχές το χρόνου Λίγο δύσκολα πλέον να πάρουν επιλαχόντες
Και φαντασία να βγει σύντομα νέα προκυρηξη αδερφέ
Και φαντασία να βγει σύντομα νέα προκυρηξη αδερφέ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Goku την Σάβ Δεκ 05, 2020 6:13 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Το όριο είναι 29 έτη. Κατ' εξαίρεση εάν είσαι: Κυβερνήτης ή μηχανικός έως 30, Νομικός ή οικονομολόγος έως 35, Και Ιατρός ή ψυχίατρος έως 38mnj95 έγραψε:Καταλαβαινω. Τα ορια ηλικιας ειναι στα 31 η κανω λαθος; Σκεφτονται αλλαγη οριων ηλικιας ; Εχετε ακουσει;
-
Τα πάντα μπορείς να κάνεις το δύσκολο είναι να μπεις
-
Έχεις μόρια; Μπαίνεις. Δεν έχεις; Δεν. Τα μόρια είναι το παν. Το βύσμα άντε να σε περάσει αν είσαι 169mnj95 έγραψε:Για τα βυσματα τι ισχυει;
Στην προηγούμενη έδινε μόρια και το ναυτικό δίκαιο θυμάται κανείς?
-
Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα μόρια δεν μπορείς να τα αλλοιώσεις εύκολα όποτε εκεί δεν μπορείς να κάνεις πολλά στις άλλες διαδικασίες όμως μετράει και με το παραπάνω... Πλην αθλημάτων αλλά αν έχεις βύσμα είσαι ασφαλής εγώ έτσι το βλέπω μέχρι εκεί να φας θέση και τέτοια είναι είναι παρατραωηγμενο
-
Αγορίνα επειδή πολλοί εδώ μεσα περιμένουμε σημαντικές ενημερώσεις αν όχι κάθε μέρα επειδή ξενέρωσα με αλλά συχνά ... Αν έχεις κάτι να ρωτήσεις στείλε μου προσωπικό μνμ
-
mnj95 έγραψε:τα περισσοτερα μορια απο που τα παιρνεις;
nikos521 έγραψε:Στην προηγούμενη έδινε μόρια και το ναυτικό δίκαιο θυμάται κανείς;
Διαβάστε εδώ: http://www.hcg.gr/node/21168
- topgun22
- Posts in topic: 127
Καλημέρα παιδιά και μελλοντικοί συνάδελφοι. Καλή εβδομάδα. Οι όβα δίνουν κανονικότατα αθλητικές δοκιμασίες σήμερα στις αντίστοιχες μονάδες-εξεταστικά κέντρα. Τελικά μόνο Η δική μας προκήρυξη δεν ''τρέχει''.
-
Ρε παιδιά μην λέμε πάλι τα ίδια είναι καλή η πιθανότητα να μπούμε τον Μάρτιο μέχρι 7 Γενάρη σίγουρα θα είναι κλειστά οι μετακινήσεις και τα κλειστά αθλητικά κέντρα όπως πισίνες Γτ περιμένετε και πως ότι θα μπούμε Ιανουάριο η Φλεβάρη; Εξηγήστε μου γτ μάλλον είμαι χαζός
Εγώ ανησυχώ μήπως μπούμε τον Σεπτέμβρη πλέον με το χαλί που έχει το λιμενικό
Εγώ ανησυχώ μήπως μπούμε τον Σεπτέμβρη πλέον με το χαλί που έχει το λιμενικό
Για Σεπτέμβρη πάει ποιος θα σου κάνει εσένα μαθήματα καλοκαιριατικο; Εδώ όλα τρέχουν κανονικά εκτός από τις προκηρύξεις του λιμενικού και εσύ περιμένεις να μπεις πριν από Σεπτέμβρη; Γνώμη μου όλα αυτά αλλά δε βλέπω καμιά κινητοποίηση σοβαρή.
-
Γνώμη των περισσότερων είναι φίλε Εκεί σε πάει η λογική
Με τον προγραμματισμό που έκαναν θα γίνουμε λιμνοφυλακες το 22 και τα χαρτιά μας έγιναν το 19 για μια σχολή που κρατάει 6 μήνες τραγικααα πράγματα...
Με τον προγραμματισμό που έκαναν θα γίνουμε λιμνοφυλακες το 22 και τα χαρτιά μας έγιναν το 19 για μια σχολή που κρατάει 6 μήνες τραγικααα πράγματα...
Καλησπέρα παιδιά. Οι σημαιοφόροι ναι μεν είχαν πίνακες στα χέρια τους και με ενυπόγραφη επιστολή τους απάντησαν για τέλη Γενάρη. Γνώμη μου είναι πως πρέπει να γίνουν κινήσεις ώστε να φτιάξουν έναν προγραμματισμό ή να πάρουν άδεια να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες στην πρώτη ευκαιρία. Τα μαγαζιά από τις 14 και μετά ανοίγουν σιγά σιγά και δεν μπορούν 40 νοματεους να βολέψουν με όλα τα μέτρα;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 7 επισκέπτες