Diasostis31 έγραψε: Παρ Αύγ 25, 2023 1:37 pm
Όλοι πολιτικό διοικητικό προσωπικό είναι, και του αστυνομικού κλάδου.
Δεν είναι σώμα ασφαλείας.
Αφού δεν είναι σώμα ασφαλέιας και όλοι θεωρούνται διοικητικό προσωπικό, γιατί βάζουν ηλικιακά όρια; Είναι να απορείς! Ειδικά το ΑΣΕΠ, σε διοικητικούς, δεν βάζει όρια.
αυτό μας πείραξε; Το ότι θα έβγαζαν την δικαστική 30 ετων και την δημοτική 35 χωρίς καμία λογική...
1. Η Δικαστική Αστυνομία στελεχώνεται από το προσωπικό του πολιτικού και του αστυνομικού τομέα που είναι πολιτικοί διοικητικοί υπάλληλοι του κράτους κατά την έννοια του άρθρου 2 του Κώδικα Κατάστασης Δημοσίων Πολιτικών Διοικητικών Υπαλλήλων και Υπαλλήλων Ν. Π. Δ. Δ.[ν.3528/2007,(Α’26) ].
Πλέον υπάρχει η ευκαιρία τουλάχιστον να πάει ίσα με την δημοτική αστυνομία το ΟΡΙΟ διότι θα εμπλακεί ο ΑΣΕΠ στην προκήρυξη... Ας δούμε τι καπνός θα βγεί μετα την διαβούλευση που ειναι σε εξέλιξη λοιπον...
Ευχαριστώ Pyr ναι το κατάλαβα τώρα. Η δικαστική πιστευω εγώ θα βγει πιο γρήγορα. Τα μόρια θα πανε ως εξής από ότι κατάλαβα:
Επί 30 το απόλυτηριο ΔΕ επί 60 ΠΕ και ΤΕ
250 οι εποπ ειδικών δυνάμεων
200 οι ειδικές
150 οι έφεδροι
100 εποπ που έχουν υπηρετήσει 9μηνο αν θυμάμαι καλά
90 όποιος έχεις proficiency
60 οποιος έχει advance
40 όποιος έχει lower
(Μπορουμε να βάλουμε μέχρι τρεις γλώσσες και αυτό λειτουργεί αθροιστικά)
300 οι πολυτεκνοι
200 οι τριτεκνοι
110 το ιεκ σεκιουριτι
Για διπλώματα ecdl ακόμα δε ξέρουμε κάτι
Venom94 έγραψε: Σάβ Αύγ 26, 2023 11:21 am
Προσωπικά πιστεύω η δημοτική. Καλημέρα
τι είναι οι προκηρύξεις θρησκεία και πιστεύεις; Ανέλυσε γιατι πιστεύεις αυτό το πράγμα που λές για να κάνουμε κ κουβέντα, μην πετάμε πυροτεχνήματα δεν γίνεται κουβέντα ετσι ... Ετσι λεμε για να λεμε ...
Τη γνώμη μου λέω δεν είπα ότι είναι κάτι σίγουρο. Θεωρώ ότι η δημοτική είναι σε πιο ώριμο στάδιο από τη δικαστική. Σκέψου είναι τώρα σε διαβούλευση που λήγει 1/9. Μέχρι να συζητηθεί κτλ, να βγει το ΦΕΚ της προκήρυξης, πιστεύω Οκτώβρη. Θα τη τρέξουν σίγουρα πιο γρήγορα γιατί βιάζονται μέχρι τέλος του 23 αλλά θεωρώ η άλλη θα βγει πρώτη. Μόνο να τη δημοσιεύσει ο ΑΣΕΠ μενει (τη δημοτική) με βάση τα άρθρα που δημοσιεύονται αφού τώρα βρίσκεται υπό επεξεργασία. Οποιαδήποτε άλλη γνώμη δεκτή προφανώς συζήτηση κάνουμε
Venom94 έγραψε: Σάβ Αύγ 26, 2023 11:21 am
Προσωπικά πιστεύω η δημοτική. Καλημέρα
τι είναι οι προκηρύξεις θρησκεία και πιστεύεις; Ανέλυσε γιατι πιστεύεις αυτό το πράγμα που λές για να κάνουμε κ κουβέντα, μην πετάμε πυροτεχνήματα δεν γίνεται κουβέντα ετσι ... Ετσι λεμε για να λεμε ...
Τη γνώμη μου λέω δεν είπα ότι είναι κάτι σίγουρο. Θεωρώ ότι η δημοτική είναι σε πιο ώριμο στάδιο από τη δικαστική. Σκέψου είναι τώρα σε διαβούλευση που λήγει 1/9. Μέχρι να συζητηθεί κτλ, να βγει το ΦΕΚ της προκήρυξης, πιστεύω Οκτώβρη. Θα τη τρέξουν σίγουρα πιο γρήγορα γιατί βιάζονται μέχρι τέλος του 23 αλλά θεωρώ η άλλη θα βγει πρώτη. Μόνο να τη δημοσιεύσει ο ΑΣΕΠ μενει (τη δημοτική) με βάση τα άρθρα που δημοσιεύονται αφού τώρα βρίσκεται υπό επεξεργασία. Οποιαδήποτε άλλη γνώμη δεκτή προφανώς συζήτηση κάνουμε
Δεν είναι ακόμα στη λίστα του ΑΣΕΠ για επεξεργασία... Ας ελπίσουμε να μπει στη λίστα τέλος αυτού του μήνα...
Τα 300,200 σε 3τεκνους πολύτεκνους τα έβγαλες απ το μυαλό σου;
Δεν υπάρχουν μόρια, θα παρουν ποσοστό θέσεων όπως γίνεται σε όλες τις προκηρύξεις ΑΣΕΠ.
ECDL, και β2 δεν δίνουν μόρια είναι υποχρεωτικά (εκτός και αν έχεις β2 και σε 2η γλώσσα).
Υπάρχει κάποιο poll με βάση τα τωρινά δεδομένα Γιά να γράψουμε ο καθένας τα μόρια του (με βάση ξαναλέω τα όσα ξέρουμε ως ώρας) για να δούμε που κυμαινομαστε ;
Ρε πατε καλά ; Θα βάλουμε δημοσκόπηση για κάτι που δεν ξέρουμε ακόμα; Ας βγει η προκήρυξη κ ας κάνουμε χειροπιαστά πράγματα που έχουν σχέση με την πραγματικότητα και όχι με αυτά που φαντάζεται ο καθένας
Venom94 έγραψε: Σάβ Αύγ 26, 2023 12:35 pm
Υπάρχει κάποιο poll με βάση τα τωρινά δεδομένα Γιά να γράψουμε ο καθένας τα μόρια του (με βάση ξαναλέω τα όσα ξέρουμε ως ώρας) για να δούμε που κυμαινομαστε ;
Συμφωνώ να δημιουργηθεί ένα.
Θα είναι πολύ χρήσιμο για τους περισσότερους.
Η τριτεκνια έχει αλλάξει σύμφωνα με το ασεπ. Μη περιμένετε μοριοδοτησεις τζάμπα όπως έγινε στους οππι. Για να μπει καποιος δικαστική αστυνομία θα πρέπει να κατέχει αν όχι όλα τα τυπικά και πρόσθετα προσόντα τουλάχιστον τα περισσότερα απο αυτά. Η τριτεκνια με νόμο του 2022 δεν έχει καμία σχέση όπως τη γνώριζαν πολλοί. Και απόλυτα σωστός νόμος για να υπάρχει αξιοκρατία διότι δεν είναι προσόν διορισμού στην Ελλάδα έγινε καθαρά για ψηφοθηρικους λόγους. Καλή επιτυχία σε όσους έκαναν πραγματικό αγώνα στη ζωή τούς για να έχουν πραγματικά προσόντα!
Εγώ δεν είμαι ουτε τριτεκνος ουτε πολύτεκνος αλλά δε θα το θεωρουσα αδικία να μετράει τόσο η τριτεκνια και η πολυτεκνια εσείς ποσο λέτε να μετρήσει δηλαδή
Greece έγραψε: Σάβ Αύγ 26, 2023 3:12 pm
Εγώ δεν είμαι ουτε τριτεκνος ουτε πολύτεκνος αλλά δε θα το θεωρουσα αδικία να μετράει τόσο η τριτεκνια και η πολυτεκνια εσείς ποσο λέτε να μετρήσει δηλαδή
Δε θα μετρήσει λέμε.
Θα έχουν ποσοστό θέσεων, σύμφωνα με τον νέο νόμο 16% οι πολύτεκνοι και 12% οι 3τεκνοι