Αποτελέσματα για ΟΠΠΙ (2021)
Υπομονή και θα βγουν τα αποτελέσματα!
Αυτό με την υπομονή είναι πληροφορία εκ των έσω;
Player7 έγραψε:Αυτό με την υπομονή είναι πληροφορία εκ των έσω;
Όχι εκ των έξω! Η αυτή η την άλλη βδομάδα καρτέλες! Σωπααααα θα μπεις κάπου και εσυ θα βάλω μέσο να σε πάρουν στο ζουζουνοσπιτο!
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 6
ΕΦ21 έγραψε:Player7 έγραψε:Αυτό με την υπομονή είναι πληροφορία εκ των έσω;
Όχι εκ των έξω! Η αυτή η την άλλη βδομάδα καρτέλες! Σωπααααα θα μπεις κάπου και εσυ θα βάλω μέσο να σε πάρουν στο ζουζουνοσπιτο!
Άντε ζουζούνο και εσύ στο δικό σου σπιτάκι γιατί 2 μέρες σε διαβάζω και σε βαρέθηκα.
Υ. Γ Αν βρεις άλλον διαχειριστή και τον πείσεις πως θα είσαι φρόνιμος ζουζούνος ίσως ξαναγράψεις.
Ο άλλος ο κ9 θα εμφανιστεί στις 11 ; 😂
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 18
Απο το 5 του μηνος που ελεγες και το επαιζες ιστορια τωρα εγινε αυτην η την αλλη εβδομαδα, αν δεν βγει δωσε αλλη ημερομηνια παλι αν βγει θα βγεις μετα και θα λες σας τα ελεγα εγω και με λεγατε παπατζη... Απορω πως υπαρχουν κατι παιδακια που σας πιστευουνΕΦ21 έγραψε:Player7 έγραψε:Αυτό με την υπομονή είναι πληροφορία εκ των έσω;
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 186
Θα μπούμε ρε μην μασάτε υπομονή ... Από την μέρα που θα πιάσουν δουλειά οι 400, μέσα σε 2 μήνες θα καλέσουν και εμάς. Μας χρειάζονται ξυπνηστεε
Διαχειριστής είσαι λάθος φίλε γιατί μαλώνουν δύο μεριές και εσύ τιμωρείς μόνο τον 1. Όταν μπαίνουμε εμείς να μάθουμε για τη προκυρηξη κανένα νεο και ο πλειερ μας εμπαιζει γραφοντας "τικ τακ τι τακ ΣΤΕ" δεν λες τίποτα. Όταν ο Τσάρλι είπε τους αστυνομικούς τσεους πάλι σφύριξες αδιάφορα. Και σκέψου μπαναρεις έναν επιτυχόντα και αφήνεις δύο άτομα εκτός προκυρηξης να ενημερώνουν για την προκήρυξη ! Γνώμη μου είναι ότι τηρείς δύο μέτρα και δύο σταθμά στο συγκεκριμένο θέμα.
Κάποιος είχε πει στις 23:00 ώρα σήμερα, κ9 νομίζω. Για να δούμε.
Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία!
Σοβαρά τώρα, τον πίστεψες; Υπάρχει άνθρωπος που τον πίστεψε; Ά καλααααα!Νοημοσύνη έγραψε:Κάποιος είχε πει στις 23:00 ώρα σήμερα, κ9 νομίζω. Για να δούμε.
Εγώ λέω τι είπαν, όχι τι πιστευω
Ο υφυπουργός είπε προσλήψεις στις οππι θα γίνουνε μέσα στον Οκτώβριο.
Το έντονο πιστεύω ή όχι είναι άλλο θέμα.
Μπορεί να είναι υφυπουργός αλλά εάν δεν δω επίσημα πράγματα, δεν πιστεύω κανέναν. Ούτε τον τικ, τακ ούτε τον άλλον με τους ΟΠΚΕ και Δίας...
Το έντονο πιστεύω ή όχι είναι άλλο θέμα.
Μπορεί να είναι υφυπουργός αλλά εάν δεν δω επίσημα πράγματα, δεν πιστεύω κανέναν. Ούτε τον τικ, τακ ούτε τον άλλον με τους ΟΠΚΕ και Δίας...
Το καλό είναι να μπουν οι τετρακόσιοι στα ΑΕΙ από κει και έπειτα έχουμε 9 μήνες εμείς οι 600 αν προχωρήσει το εγχείρημα αν πάλι όχι θα τους διώξει στη Δίας και εμείς το μπουλο απλό είναι
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες