Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Mizax
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από Mizax »

Καλημέρα. εισαι στους προσωρινούς πίνακες;
Thanos888
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 298

Δημοσίευση από Thanos888 »

Το γράφει ξεκάθαρα δε προσκομίζει κανείς καμια εξέταση παρά μόνο το δελτίο συμπληρωμένο σωστά απο το γιατρό για καθε εξέταση. Δε μπαίνετε καν στο κόπο να διαβάσετε 2 παραγράφους; Το ίδιο κάνανε και με τη προκήρυξη αρκετοί και απορουσαν γιατι κόπηκαν ή γιατί δε τους μέτρησαν τα μόρια που περίμεναν κτλ

Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Να στε έτοιμοι για όλα πληροφορίες που έχω μου λένε έχουν έρθει τα πάνω κάτω στους πίνακες και στα άθλημα στο χιλιάρι ειδικά μετά το 4:20 βαριά 4:25 τελειώνουν όλα. Από τις 300 ενστάσεις δικαιώθηκαν οι 276 έμαθα παιδιά
Gvolvo

Δημοσίευση από Gvolvo »

Thanos888 τι εννοείς ότι οι ενσταδεις που έγιναν τζάμπα έγιναν δηλαδή; Και μας καθυστερούν και μας δίχως λόγο;
forebni

Δημοσίευση από forebni »

Γιώργος έγραψε:Να στε έτοιμοι για όλα πληροφορίες που έχω μου λένε έχουν έρθει τα πάνω κάτω στους πίνακες και στα άθλημα στο χιλιάρι ειδικά μετά το 4:20 βαριά 4:25 τελειώνουν όλα. Από τις 300 ενστάσεις δικαιώθηκαν οι 276 έμαθα παιδιά
πραγματικα ειμαι περιεργος να μαθω απο που το συμπερανες αυτο. Οταν διαχρονικα συνηθως το 3% τον ενστασεων δικαιώνεται.

Άβαταρ μέλους
forebni
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από forebni »

Γιώργος έγραψε:Να στε έτοιμοι για όλα πληροφορίες που έχω μου λένε έχουν έρθει τα πάνω κάτω στους πίνακες και στα άθλημα στο χιλιάρι ειδικά μετά το 4:20 βαριά 4:25 τελειώνουν όλα. Από τις 300 ενστάσεις δικαιώθηκαν οι 276 έμαθα παιδιά
πραγματικά είμαι περίεργος να μάθω από που βγήκε αυτό το συμπέρασμα οτι δικαιώθηκαν 276 ενστάσεις, όταν διαχρονικά συνήθως μόνο το 3 έως 5% δικαιώνεται στις ενστάσεις

Άβαταρ μέλους
6k2018
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 44

Δημοσίευση από 6k2018 »

αν καποιος ειχε δικαιωθει με ενσταση θα ηταν μεσα στον πινακα για τις υγειονομικες

Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Και που ξέρεις εσύ ότι δεν είναι οι 276 που δικαιώθηκαν μέσα στον πίνακα; Αφού έναν ενιαίο πίνακα ανακοίνωσαν 1114 ατομων. π. χ εγώ στους προσωρινούς ήμουν μέσα τώρα πως ξέρω αν είμαι σαν φερόμενος διοριστέος ή επιλαχόν;
Mizax
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Mizax »

Σε μια σχετική ερώτηση στο workeder που διάβασα στο Facebook η απάντηση ήταν ότι οι οριστικοί πίνακες θα είναι 99% ίδιοι με τους προσωρινούς. τωρα τι πληροφορίες έχετε εσείς με 276 δικαιωμενες ενστάσεις δεν ξέρω. το καλύτερο θα ήταν βέβαια να υπήρχε ενημέρωση σχετικά με τη θέση του καθενός γιατί δεν είναι σωστό ο άλλος να σπαταλάει χρόνο και χρήμα και άγχος για μια υπόθεση χαμενη, να ξέρει τι ελπίδες έχει ο καθένας τέλος πάντων και αν αξίζει να μπει στην διαδικασία των εξετάσεων και των αθλημάτων και στο τέλος να πάρει πόδι. ποσο μάλλον να εργάζεται κιόλας με συμβαση και να του πούνε μάζεψε τα και δρόμο και να μην το ξέρει από πριν να κανονίσει τα επόμενα βήματα του
Γαβ

Δημοσίευση από Γαβ »

Καλησπέρα , ακτινογραφία σε cd ;
Thanos888
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δεν υπάρχει περίπτωση το 95% των ενστασεων να δικαιώθηκε. Πραγματικά σπάνια να δικαιωνονται πάνω από 5% των ενστασεων. Αν έγινε με αυτή τη προκήρυξη τέτοιο θαύμα ας το χαρούν όσοι το έζησαν ΕικόναΕικόνα

Thanos888
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Γαβ έγραψε:Καλησπέρα , ακτινογραφία σε cd ;

Όχι ρε γαβ γαβ. Τίποτα λέμε ο τι γράφει η ανακοίνωση του Ασεπ που υπάρχει μαζί με το δελτίο. Έλεος με το κάθε άσχετο - τρολ.

Ζητάνε βοσκός Ιρλανδία με 25000 το χρόνο υπόψιν..

Γρηγόρης

Δημοσίευση από Γρηγόρης »

Στους προσωρινούς πίνακες που είχαν δημοσιευθεί πως ακριβώς μπορούμε να καταλάβουμε εάν είμαστε στους προσωρινά διοριστεους; Εγώ είμαι στη γενική κατηγορία χωρίς εμπειρία και αρκετά χαμηλά αλλά με ειδοποίησαν για τις υγειονομικες εξετάσεις. Το ξέρω ότι ίσως να έχει συζητηθεί αλλά επειδή οι σελίδες είναι υπερβολικά πολλές για να ανατρέξω σε όλες, αν μπορεί κάποιος που γνωρίζει ας μου απαντήσει.
Ανδρέας

Δημοσίευση από Ανδρέας »

Παιδιά είπα και παραπάνω ότι οι πίνακες έχουν αλλάξει πλέον αρκετά μετά από τις ενστάσεις και τον έλεγχο που έκαναν... αυτό δεν το λέω εγώ αλλά υπάλληλος του ΑΣΕΠ που πήρα να ρωτήσω γιατί και εμένα με καλούν για υγειονομικές ενώ ήμουν σχετικά χαμηλά και μου φάνηκε περίεργο. Τώρα δεν ξέρω τι ακριβώς έχει γίνει και τι κάνουν το θέμα είναι ότι δεν σου λένε σε τι θέση είσαι πλέον και ούτε έχουν βγάλει στην φορά αυτούς τους πίνακες... τώρα μπορεί να έπεσα και εγώ σε ότι ναναι υπαλλήλο... αν έχει πάρει κανείς άλλος και έχει πάρει κάποια καλύτερη η διαφορετική απάντηση όσον αφορά τους πίνακες και ποια είναι η καινούρια μας θέση ας την παραθέσει... πάντως οι πίνακες έχουν αλλάξει... και για να κάλουνε και άτομα με τέτοιες σειρές όπως έχω διαβάσει εδώ λογικά έχουν αλλάξει αρκετά.
Mizax
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Mizax »

Αντρέα καλούν 2πλασιο αριθμό για εξετάσεις δηλαδή αν στο συγκεκριμένο κατάστημα που δήλωσες ήθελαν 20 άτομα θα καλέσουν 40 γι'αυτό σε κάλεσαν οπότε μην σου φαίνεται περίεργο. ολο το στορυ είναι τα καταστήματα που έβαλες στις πρώτες επιλογες. αν σου γράφει ότι είσαι θέση 100 στην πρώτη σου επιλογή δεν σημαίνει ότι δεν έχεις ελπίδες γιατί μπορεί αυτά τα άτομα τα οποία έχουν παραπάνω μόρια από σένα να έχουν βάλει το κατάστημα που δήλωσες εσύ σαν πρώτη επιλογή στις τελευταίες τους επιλογές οπότε εσύ έχεις προτεραιότητα. οσο για τους πίνακες που έχουν αλλάξει δεν υπήρχε ενημέρωση για τις ενστάσεις γιατί οι πίνακες που ίσχυαν ισχύουν ακόμα όταν γίνουν ολες οι διαδικασίες τότε θα αλλάξουν. δεν είπε κανένας ότι μετά το έλεγχο τον ενστάσεων βγήκαν καινούργιοι πίνακες. το ΑΣΕΠ είπε ότι μετά τον έλεγχο τον αιτήσεων βγηκαν πίνακες φερόμενων διοριστεων και επιλαχόντων. τωρα αν έχετε κάποιο νέο το λετε
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες