Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
PANIC
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 105

Δημοσίευση από PANIC »

Αν θελουν οι (απο πανω) την ξεκολλανε εν μια νυκτι...
Άβαταρ μέλους
corps marine
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από corps marine »

john323 έγραψε:Ναι όσο θα βγαινε το πρώτο δεκαπενταήμερο του Νοεμβρίου... Η προκήρυξη έχει κολλήσει μάγκες είναι ολοφάνερο...

Μην τα λες σε μενα αυτα, αλλα σε αυτους που τοσους μηνες εδω μεσα σας παραμυθιαζαν, οτι λεω τοσους μηνες βαση εγκυρων πληροφοριων και επαφων που κανω εχει βγει στο ακαιρεο. Αυτοι που σας φουσκωναν τα μυαλα τοσους μηνες και ελεγαν παπαριες εδω μεσα, το βουλωσαν. Οπως ειπα αν γινει ενα απο τα 3 που εγραψα τους μηνες γεναρη-φλεβαρη, ολα θα ακολουθησουν αλυσιδα και τον μαρτη εκλογες. Οταν και εφοσον μαθω παλι κατι εγκυρο και αξιοπιστο, θα το μεταφερω εκ νεου.

pame_pali
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 98

Δημοσίευση από pame_pali »

Z'MAK_304 έγραψε:
Δ έγραψε:Ρε τζένη κοπέλα μου μην μου αγχώνεσαι εσύ αν βγει η προκήρυξη πυροτεχνήματα θα βαράνε στον αέρα μέχρι και οι πέτρες θα το πάρουν χαμπάρι! Τώρα ξαναλέω γίνομαι κουραστικός το ξέρω θα απαντήσω και σε ένα μήνυμα ποιο πάνω που λέει το θέμα έχει τελειώσει ! Δεν έχει τελειώσει Ακόμα... Προκήρυξη αρχές 15 αν γίνουν εκλογές αν δεν γίνουν καλό 16-17! Και ένα άλλο κρίμα που κάποιοι θα την χάσουν λόγω ηλικίας αλλά Ρε παιδιά Το 8-10-11 γιατί δεν μπήκατε η γιατί δεν τν κάνατε τότε; Και για να προλάβω αντιδράσεις μέχρι και οι πέτρες μπαίνανε Τότε! Όχι τώρα ότι δεν μπαίνουν αλλά λέμε τεσπα! Χωρίς παρεξηγήσει πάντα... Σε όσους το θέλουν πραγματικά καλή επιτυχία όταν βγει! Στους υπόλοιπους που θα μπουν για να μην έχουν μεταθέσεις και για αλλά πολλά θα τους περιμένουν μεγάλες εκπλήξεις!

Θα σου απαντήσω εγώ προσωπικά μόνο και μόνο επειδή είμαι ζωντανό παράδειγμα... "μπαίνανε μέχρι και οι πέτρες" μέχρι την προκήρυξη του 2009. Στου 2010 και 2011 ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα. Ποιο αναλυτικά: Στην προκήρυξη του 2009 (δεν μπόρεσα να κάνω αίτηση λόγο στρατού) μπήκανε όμως οι μισές μου σειρές (εννιάμηνα) με τα ίδια μόρια με μένα... Στις προκήρυξης του 2010 και 2011 που έκανα τα χαρτιά μου βγήκα 2000+ σειρά... Τραγικό; Και ο κολλητός μου με τα ίδια μόρια που έχω εγώ μπήκε αέρα (το 2009) ... Και να σου πω και γιατί; Γιατί μέχρι και το 2009 ζητάγανε οι προκηρύξεις 1200-2000 άτομα και γινόντουσαν 4000 αιτήσεις (έμπαινε δηλαδή 1 στους 2) και στις επόμενες ζητούσανε οι προκηρύξεις 500 άτομα και κάνανε 16500 αιτήσεις (δηλαδή έμπαινε 1 στους 33) εγώ προσωπικά ξανά πήγα σχολειό λοιπόν για μεγαλύτερο απολυτήριο και δεν είχα τελειώσει μέχρι την προκήρυξη του 2011 έβγαλα και κάτι άλλα χαρτιά και τώρα (ευελπιστώ πως είμαι μέσα) γι'αυτό το λόγο λοιπόν δεν μπήκα στις προηγούμενες προκηρύξεις και περιμένω τώρα... Ευτυχώς έχω ακόμα περιθώριο και το 15... Ελπίζω να σε κάλυψα.

ευτυχως που του απαντησες γιατι θα εγραφα τα ιδια κατεβατα βραδυατικα...

Άβαταρ μέλους
cop29
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από cop29 »

Καλημερα και καλο μηνα. Για ριξτε μια ματια... http://spyridonadamnet.blogspot.gr/2014/12/1682014-2520112-2014.html#axzz3KimvsojE
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 132

Δημοσίευση από toro »

Καλα ολα αυτα... Για προκηρυξη δεν βλεπω κατι...
Άβαταρ μέλους
katadromeas307
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από katadromeas307 »

Μπορει να μην λεει για προκυρηξη αλλα ειναι καλα νεα αυτα γιατι λεει ¨Η ως άνω Υπηρεσία στελεχώνεται με αστυνομικό προσωπικό και ειδικούς φρουρούς σύμφωνα με τις διατάξεις του π. Δ.100/2003 (Α΄ 94) και του π. Δ.211/2005 (Α΄ 254)
Οποτε λογικα με τα ατομα που θα φυγουν στις φυλακες θα υπαρξουν πολλες ελλειψεις
Αρα μπορει απο αρχες του χρονου να σκασει και μια προκυρηξη για να αναπληρωσουν τις ελλειψεις.

pame_pali
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

katadromeas307 έγραψε:Μπορει να μην λεει για προκυρηξη αλλα ειναι καλα νεα αυτα γιατι λεει ¨Η ως άνω Υπηρεσία στελεχώνεται με αστυνομικό προσωπικό και ειδικούς φρουρούς σύμφωνα με τις διατάξεις του π. Δ.100/2003 (Α΄ 94) και του π. Δ.211/2005 (Α΄ 254)
Οποτε λογικα με τα ατομα που θα φυγουν στις φυλακες θα υπαρξουν πολλες ελλειψεις
Αρα μπορει απο αρχες του χρονου να σκασει και μια προκυρηξη για να αναπληρωσουν τις ελλειψεις.

δε θελω να σκεφτομαι αρνητικα αλλα μακαρι να'ναι ετσι, γιατι πολυ το κοβω να'ναι η νεα τους καραμελα μεσα στο 2015 για την αναμονη της προκυρηξης...

Άβαταρ μέλους
katadromeas307
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από katadromeas307 »

Εγω παντως πιστευω πως οτι ειναι να γινει θα γινει τους 3-4 πρωτους μηνες της νεας χρονιας...
pame_pali
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

katadromeas307 έγραψε:Εγω παντως πιστευω πως οτι ειναι να γινει θα γινει τους 3-4 πρωτους μηνες της νεας χρονιας...
Και αυτο μονο με την προοπτικη οτι θα παμε σε εκλογες αλλιως να σαι σιγουρος παμε για καλοκαιρι του 2016 σιγουρακι.
john323
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 116

Δημοσίευση από john323 »

Με Συριζα κυβέρνηση δεν νομίζω να υπάρξει προκήρυξη ειδικών φρουρών. Όπως φαίνεται ίσως είναι η μοναδική μας ευκαιρία για να μπούμε πριν αλλάξει η κυβέρνηση.
δεα εδ

Δημοσίευση από δεα εδ »

Η προκυρηξη θα βγει οταν τοποθετηθουν τα ατομα στις φυλακες δομοκου και μην λετε οτι να ναι ο καθενας εδω μεσα οσοι δεν ξερετε και δεν εχετε μεγαλες ακρες ας μην το ανοιγετε το στοματακι σας μαγκες δηθεν κομαντος(εξεραιση οι αλεξιπτωτιστες για το δηθεν)αιντε παιδακια...
Δ

Δημοσίευση από Δ »

Ζ μπράβο σου... Πάμε πάλι κι εσύ ξανά πήγες σχολείο να φανταστώ; Συγνώμη που μερικοί ξέραμε από τα 15 τ θέλουμε και τ πρέπει να κάνουμε για να μπούμε! Και δεν αποφασίσαμε Στα 26-27-28 να μπούμε συγνώμη έτσι!18 μετά το σχολείο εθελοντής ειδικές δυνάμεις αλεξιπτωτιστής 19 απολύθηκα έβγαλα όλα τα διπλώματα 20 πρς 21 έσκασε η προκήρυξη και έκανα το όνειρο πραγματικότητα συγνώμη έτσι που ήξερα από μικρός τ ήθελα! Και αφήστε του 9-10-11 και πριν το 8 είχανε βγει πριν το 8 θα ήσασταν περίπου 22-21 εκεί τότε άνετα θα μπαίνατε αλλά τη έγινε τότε; Μύκονο το καλοκαίρι και αράχωβα το χειμώνα; Συγνώμη έτσι που μερικοί ξέραμε από μικρά παιδιά τ θέλουμε να γίνουμε! Η αλήθεια μερικές φορές είναι πικρή!
Άβαταρ μέλους
Theodore
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Theodore »

Δ, σοβαρά τώρα ήρθες εδώ να λογοκρίνεις σε ποια ηλικία θα έπρεπε να μπει κάποιος Ε. Φ; Σοβαρά τώρα; Εικόνα Αυτό με την Αράχωβα και την Μύκονο ειδικά... Όπως και να έχει πάντως σεβαστή η άποψη σου (θα καταγραφεί στα πρακτικά)
VickyP
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από VickyP »

Βαρέθηκα πια να μπαίνω και να βλέπω τον κάθε guest να λέει το μακρύ του, το κοντό του και ότι του κατέβει γενικότερα. Έλεος πια. Ας σοβαρευτούμε λίγο λέω εγώ...180 έφτασε ο αριθμός σελίδων του συγκεκριμένου topic και όλο τα ίδια και τα ίδια. Ρε παιδιά αν δεν έχουμε κάτι νέο να πούμε ας μην μπαίνουμε ντε και καλα να γράψουμε ό, τι μας κατέβει. Ενημερωνόμαστε για την ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ εδώ, δεν κρίνουμε ο ένας τον άλλον μιας που δεν έχουμε αυτό το δικαίωμα.
mpm

Δημοσίευση από mpm »

Παιδια η προκυρηξη των ε. φ οπως και των λ/φ.. ειναι ετοιμες εδω και καιρο.. δεν εχετε καταλαβει ακομα οτι περινενουν τη καταλληλη στιγμη.. αποψη μου ειναι πως το πρωτο δυμηνο θα βγουν...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες