Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)
Παιδιά ξέρετε με τα αθλήματα τι παίζει αν υπάρχει επιείκεια η είναι αυστηρά;
Καλησπέρα παιδιά.. πήρα το πρωί τηλ στον ΑΣΕΠ για να ρωτήσω αυτό σχετικά με τις υγειονομικές εξετάσεις και τα αθλήματα που καλούν τώρα.. ρώτησα αν έχουν αλλάξει οι πίνακες οι προσωρινοί μετά από τον έλεγχο των ενστάσεων και τον καλύτερο έλεγχο των δικαιολογητικών και μου είπε πως ναι... του λέω και αυτοί οι πίνακες γιατί δεν έχουν δημοσιευθεί ως διορθωμενοι προσωρινοί και για κάποιο λόγο δεν μου απαντούσε και μου έλεγε ότι θα βγουν οι οριστικοί όταν περάσουν οι εξετάσεις και τα αθλήματα... του λέω εμείς γιατί να μην ξέρουμε με τις διορθώσεις την θέση που έχουμε πλέον και γενικώς μου τα μασουσε και δεν απαντούσε... δεν είναι παράνομο αυτό που κάνουν;
Gvolvo έγραψε:Παιδιά ξέρετε με τα αθλήματα τι παίζει αν υπάρχει επιείκεια η είναι αυστηρά;
Δε βλέπω το λόγο να χαριστουν σε κανένα καλώς ή κακώς
Εν τελη στέλνουμε μονο το υγιονομικο δελτιο η κ τις εξετάσεις μαζι;
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 188
Ανδρέας έγραψε:Καλησπέρα παιδιά.. πήρα το πρωί τηλ στον ΑΣΕΠ για να ρωτήσω αυτό σχετικά με τις υγειονομικές εξετάσεις και τα αθλήματα που καλούν τώρα.. ρώτησα αν έχουν αλλάξει οι πίνακες οι προσωρινοί μετά από τον έλεγχο των ενστάσεων και τον καλύτερο έλεγχο των δικαιολογητικών και μου είπε πως ναι... του λέω και αυτοί οι πίνακες γιατί δεν έχουν δημοσιευθεί ως διορθωμενοι προσωρινοί και για κάποιο λόγο δεν μου απαντούσε και μου έλεγε ότι θα βγουν οι οριστικοί όταν περάσουν οι εξετάσεις και τα αθλήματα... του λέω εμείς γιατί να μην ξέρουμε με τις διορθώσεις την θέση που έχουμε πλέον και γενικώς μου τα μασουσε και δεν απαντούσε... δεν είναι παράνομο αυτό που κάνουν;
Μάλλον έπεσες σε ακυρο υπάλληλο που ηξερε ακριβως. Αν ξανά πάρεις να ρωτήσεις το όνομα του από την αρχή ώστε να σου μιλαει σοβαρα
Πηρα πριν λιγο κ τον ρωτησα αυτό ακριβως κ ενας υπάλληλος π ακουγόταν απ τον αδη μ ειπε οτι τα στέλνουμε ολα.. Αλα δεν μ φανηκε σοι κ θα παρω παλι ΑυριοΦανης 95 έγραψε:Εν τελη στέλνουμε μονο το υγιονομικο δελτιο η κ τις εξετάσεις μαζι;
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 127
Εαν σε μια από τις γνωματεύσεις υπάρχει κάποιο εύρημα, τότε στέλνεις όλες τις εξετάσεις. Εαν είσαι κλινικά υγιής και στις 4 γνωματεύσεις τότε μόνο το δελτίο, και τις εξετάσεις όταν μας καλέσουν στην επιτροπή.
Παιδιά δεν ξέρω αν τον παίζουν εκεί στον ΑΣΕΠ η όλο αυτό γίνεται εσκεμμένα... Αφού έβγαλαν δύο πίνακες τους φερόμενους ως διοριστέους και τους επιλαχόντες γιατί να μας κάνει σούμα και να μας βάλει σε έναν πίνακα ; Θα ήταν πολύ καλύτερο να ξέρει που ειναι ο καθένας.. τέλος πάντων ξέρουμε κάποιο παλικάρι που να έχει δικαιωθεί από τυχόν ένσταση που έκανε; Και αν ναι με ποιόν τρόπο τον ενημέρωσαν; Από τις 300 ενστάσεις γνωρίζουμε πόσες δικαιώθηκαν;
Οι ειδικοί φρουροι Κομοτηνή θα πάνε για εκπαίδευση;
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
ARN έγραψε:Οι ειδικοί φρουροι Κομοτηνή θα πάνε για εκπαίδευση;
Θα ανοίξουν πολλές σχολές αστυφ δε χωράνε σε μια.
Κομοτηνή, Ρέθυμνο κλπ
Ελπίζω να χωρέσει κάπου και η εξωτερική φρουρά για εκπαίδευση, μην τυχόν πέσουν ίδιες ημερομηνίες με τους ε. φ και μας πουν ότι η σχολή είναι πλήρης και πάμε εκπαίδευση από το νέο έτος
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
Έτσι όπως την τρέχουν για ΕΦ, θα μπουν θα τελειώσουν πρώτοι το 2μηνο της σχολής, και η 6Κ δε χει βγάλει ακόμα τον πίνακα διοριστέων.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 188
Διασωστης31 έγραψε:Έτσι όπως την τρέχουν για ΕΦ, θα μπουν θα τελειώσουν πρώτοι το 2μηνο της σχολής, και η 6Κ δε χει βγάλει ακόμα τον πίνακα διοριστέων.
Ας περιεμνουμε να δούμε πραξειε πρώτα και όχι λογια... Προσωπικα μου φαίνεται απίστευτο να τρεξουν σε ένα μήνα αιτήσεις και να βγάλουν αποτελεσματα και σε ένα μήνα επίσης να έχουν περάσει αθλήματα 1500 άτομα. Αυτό το ότι Αύγουστο βγαίνει η προκηρυξη και οκτωμβιο ξεκινά η σχολη εμένα μου φαινεται γελοίο. Αν γίνει κάτι τέτοιο είναι πρωτάκουστο και δείγμα θέλησης
Παιδία ξέρει κάποιος στα σίγουρα όταν βγάλεις ακτινογραφία θώρακος πρέπει να προσκομισεις και αυτή μαζί τη ακτινογραφία που έβγαλεςη μόνο το χαρτί που έχει υπογραφή από όλους τους γιατρούς;
Καλησπέρα παιδιά... Λέτε να έχουν κοπεί κάποιοι τωρα που τα ελέγξε ο ΑΣΕΠ κανονικά μαζί με τις ενστάσεις; και στο τέλος να βρεθούμε άλλη θέση?;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες