Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)
-
Επισκέπτης
Re: Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)
Καλησπέρα σε όλους και καλή επιτυχία, η παθολόγος μου έγραψε για το ΔΜΣ την αλήθεια δλδ ότι είμαι 28,4, βέβαια είμαι ψηλός μυώδες κ τ αθλήματα τα βγάζω.. Λέτε να έχω θέμα να κοπώ γι αυτό ; το γράφει και στην καρτέλα μου και αναλυτικά τα κιλά κ ύψος
-
Επισκέπτης
θα σου ελεγα να μην αγχωνεσαι μιας και ξερω αρκετους απο προηγουμενες προκηρυξεις που ηταν πανω απο το οριο και δεν ειχανε θεμα εφοσον δεν ηταν "λαπαδες".
-
Alexmpss1234
η αλήθεια είναι επειδή και εγώ στα ίδια είμαι αν πάει με το γράμμα του νόμου μπορεί να μας κόψει αφού η προκυρηξη δεν αναφέρει αυτό με την μεζούρα που έχει στους εποχικούς
-
Επισκέπτης
Ρε παιδιά και εγώ 29 έχω είμαι 1.98 κ 100 φεύγα κιλά, είναι δυνατόν να κοππυμε γ αυτό; πάντως στη καρτέλα και μένα την αλήθεια γράφει δεν έγραψα ψεύτικο Δείκτη μάζα σώματος
-
Επισκέπτης
Βρε παιδιά είπαμε, όχι να κόψουν κ γι αυτό ειδικά αν κάποιος πέρασε τ αθλήματα σημαίνει πως ειναιι ικανός λίγο πάνω λίγο κάτω τι πειράζει, τώρα αν πάμε σαν μπουχεσες 120 κιλά προφανώς θα έχουμε θέμα
-
Επισκέπτης
Καλησπέρα σε όλους είμαι εντελώς άσχετος με συγχωρείτε και μη κορόιδεψετε,στην αίτηση μου γράφει αριθμός αίτησης τάδε.. Αυτός ο αριθμός είμαι στους πίνακες έτσι; για παράδειγμα αριθμός αίτηση 3456 στους πίνακες ψάχνω το 3456 σωστά;
Η Αίτησή σας Π.Ε.Θ. 2026 (Αριθμός Αίτησης #.....)
-
Επισκέπτης
Ευχαριστώ πολύ φίλε
-
Επισκέπτης
Κάποιος Αθηναίος να μας ενημερώσει για το γήπεδο, είναι μακριά από Αγία Παρασκευή,για να μείνω εκεί;
-
Επισκέπτης
Κ εγώ θα μένω μελίσσια σ ένα φίλο αλλά έχω θέμα με τη μετακίνηση για νέα Μάκρη, θα φάω ταλαιπωρία μεγάλη Ε;
-
Επισκέπτης
Το γήπεδο είναι έξω από την στάση της Γραμμης 3 του μετρο προς αεροδρομιο και της στασης του προαστιακου με το ονομα ΠΑΛΛΗΝΗ ....περιπου 200μ είναι πανω στο δρομο. Ψαξτειτε στο google
Γι τις υπολοιπες μερες το ΚΕΠΣ ειναι στον ιδιο περιβαλλοντα χωρο με την Π.Υ. νεας μακρης
Γι τις υπολοιπες μερες το ΚΕΠΣ ειναι στον ιδιο περιβαλλοντα χωρο με την Π.Υ. νεας μακρης
-
Επισκέπτης
Είμαι 700+ θέση αξίζει να πάω για αθλήματα; Υπάρχει περίπτωση να μπω;
-
Επισκέπτης
Και εγώ θα πήγαινα στη θέση σου.Απλα ρε μάγκες το οικονομικό είναι το θέμα.Γιατροι ,διαμονές, μεταφορά θες κοντά ένα χιλιάρικο άμα είσαι από μακρια
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες