Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2021)
Αν παίρνατε απολυτήριο Το 10-11 Να δω τι θα είχατε. Προφανώς αν δε δώσεις πανελλήνιες όσο γιώτας κ αν είσαι θα εχεις καλό απολυτήριο. Καλά για επαλ δε μιλάω καν η παρουσία κ μόνο αρκούσε για 16 κ άνω. Όσο για τους δεα ειδικών που κατακρίνεται οι μισοί θα είσαστε κομμένοι πριν πάτε. Και δεν ήμουν δεν.
-
BorderPolice21
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

- Posts in topic: 146
Έφυγε άκλαφτος ο πασοκος, άντε να δούμε τώρα με τον καινούργιο υπουργό. Ας ελπίσουμε να έχουμε νέα σύντομα!
Και ο καινουριος πασοκος ειναι!500 μορια θα παιρνουν οι πολυτεκνοι τωρα.
-
BorderPolice21

Χαχαχαχαχ
Για να δούμε
Βλέπω κάποιους που κάθονται και λένε για απολυτήρια δεα κτλπ εγώ εχω να πω μάγκες μ πως τέτοιες προκυρηξης είναι σχεδόν για όλους τι κάθεστε και λέτε για απολυτήρια και βαθμούς και μόρια οποίος ήταν μάγκας ας έμπαινε αστυφυλάκων με πανελλήνιες κανονικά εδώ ο κάθε ένας ψάχνει την ευκαιρία τ να μπει και καλα κάνει αφήστε τα αυτά περί βαθμών όλοι έχουμε μια ευκαιρία να μπουμε και αν μας δοθεί η δυνατότητα θα το κάνουμε απλά τα πράγματα
Tony 99 έγραψε:Βλέπω κάποιους που κάθονται και λένε για απολυτήρια δεα κτλπ εγώ εχω να πω μάγκες μ πως τέτοιες προκυρηξης είναι σχεδόν για όλους τι κάθεστε και λέτε για απολυτήρια και βαθμούς και μόρια οποίος ήταν μάγκας ας έμπαινε αστυφυλάκων με πανελλήνιες κανονικά εδώ ο κάθε ένας ψάχνει την ευκαιρία τ να μπει και καλα κάνει αφήστε τα αυτά περί βαθμών όλοι έχουμε μια ευκαιρία να μπουμε και αν μας δοθεί η δυνατότητα θα το κάνουμε απλά τα πράγματα
Εντάξει αυτό που λες δεν αναιρεί αυτά που έχουν ειπωθεί πιο πάνω. Σίγουρα ο καθένας θα κάνει τη προσπάθεια του αλλά το θέμα μοριοδότηση είναι άλλο... Όπως έφαγε τη θέση κάποιος από κάποιον άλλον με πτυχίο στην οππι έτσι κ εδώ θα τη φάει κάποιος που παίρνει το 1000ρι από άλλου. Καλά κάνει οποίος τα έχει κ το παίρνει... Θα γίνουν αλλαγές όμως. Καλώς η κακώς αυτά έχουν διαρρεύσει
Λοχία το θέμα είναι μα βγει Κάτι φέτος και για άλλες περιοχές όχι μόνο για τον Έβρο
-
BorderPolice21

Καμιά σχέση με ότι είπε ο Loxias89 αλλά οκ το θέμα όπως λες είναι να βγει. Το αμέσως επόμενο θέμα είναι η μοριοδότηση γιατί αν για παράδειγμα η μοριοδότηση είναι παρόμοια με της ΟΠΠΙ, ένα 80-90% από εμάς θα είμαστε έξω κακά τα ψέματα. Δεν το νομίζω αλλά δεν είμαι σίγουρος για τίποτα μέχρι να δω κάποια επίσημη ενημέρωση
Εγώ πάντως δεν νομίζω ειδικά για ΣΦΟΧ να αλλάξει η μοριοδότηση
Εγώ αναφέρθηκα σε κάτι συγκεκριμένο περι μοριοδότησης. Από κει και πέρα θα δείξει όταν έρθει η ώρα. Προς το παρον μόνο ο Έβρος παίζει μπάλα.
Μάλιστα!
-
vasilisdim19
- Στρατιώτης

- Posts in topic: 4
Παιδιά έχετε στο νου σας ότι μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα τώρα με τον ανασχηματισμό ακόμα και για τον Έβρο που λέμε ότι είναι έτοιμη να βγει
Από τον άλλον μήνα τα σπουδαιότερα..
Μήπως αναβληθούν η ακόμα ματαιωθούν όποιες προκηρύξεις ήταν να βγουν λογω ανασχηματισμού;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 13 επισκέπτες