Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Brian 13

Δημοσίευση από Brian 13 »

Με βυσμα τι γινεται; Υπαρχει ελπιδα η θα ειναι τερμα αξιοκρατικη.
Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 660
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Το θεμα ειναι να βγαλει για 1500 ατομα και οχι για 500!
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 240

Δημοσίευση από Petros_Gnou »

Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Το θεμα ειναι να βγαλει για 1500 ατομα και οχι για 500!

Εδώ λέμε μπορεί να μην βγει και καθόλου

Bill931
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 422

Δημοσίευση από Bill931 »

Γιατί να μην βγάλει?; Υπάρχει απόφαση του στε για κάτι από αυτά; Το ότι εσυ διαφωνείς με κάτι ξέρεις είναι ψιλό αδιάφορο μέχρι να βγει δικαστική απόφαση.
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 501

Δημοσίευση από wolver »

Μερικοι ειστε οτι ναναι! Ολοκληρο ΦΕΚ βγηκε και λετε οτι μπορει να μην βγει προκηρυξη! Και εαν βγει θα εχει και αλλα κριτηρια! Ξεκολλατε πατε καμια βολτα εξω!
Dimitos

Δημοσίευση από Dimitos »

Καταρχήν καλησπέρα παιδιά σας παρακολουθώ καιρό τώρα!! Η προκυρηξη έρχεται το πολύ σε ένα μήνα για 1,500 από πολύ καλή πηγή! Τεσπα θα ήθελα να ρωτήσω με 2040 από Α κατηγορία έχω καμία ελπίδα;
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός

Bill931 έγραψε:Γιατί να μην βγάλει?; Υπάρχει απόφαση του στε για κάτι από αυτά; Το ότι εσυ διαφωνείς με κάτι ξέρεις είναι ψιλό αδιάφορο μέχρι να βγει δικαστική απόφαση.

Δεν είναι ότι διαφωνώ... Πολύ απλά άμα πάει στο ΣτΕ και στεκουνε όλα αυτά που έλεγαν στην επιστολή που έβαλαν και πάνε με νόμους κλπ η προκυρηξη θα ακυρωθεί

Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός

wolver έγραψε:Μερικοι ειστε οτι ναναι! Ολοκληρο ΦΕΚ βγηκε και λετε οτι μπορει να μην βγει προκηρυξη! Και εαν βγει θα εχει και αλλα κριτηρια! Ξεκολλατε πατε καμια βολτα εξω!

Ξέρεις το είναι το ΣτΕ ή όχι; Το ΦΕΚ και να βγει εάν έχει γίνει προσφυγή στο ΣτΕ αυτόματος ή θα ακυρωθεί ή θα βγει καινούργιο ΦΕΚ και βάση με αυτά που θα θέλουνε όσοι έχουνε προσφυγή στο ΣτΕ

Bill931
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Bill931 »

Στο ξανά λέω για πολλοστή φορά μέχρι να βγάλει απόφαση το στε θα αργήσουν... Αν όμως βγει απόφαση και δικαιώνει τν δικηγόρο σε ενδεχόμενη προκήρυξη θα αλλάξουν τα κριτήρια. Αυτό παιρνει χρόνια
Άβαταρ μέλους
Strike13
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 137

Δημοσίευση από Strike13 »

Ωχ παναγία μου τι άλλο θα δούμε εδώ μέσα. Μερικοί καταντάτε πααααρα πολύ κουραστικοί σε βαθμό αηδίας. Αγαπητοί μου ενδιαφερομένοι, αγαπητά μου τρολ. Η προκήρυξη θα βγει λιαν σύντομος. Σεβαστείτε ΑΝ μπορείτε κάποιοι, την αγωνία των συνανθρώπων σας και μην γράφετε ότι μα ότι να ναι... Μόνο τις επιστολές του Χριστού δεν έχετε ανεβάσει.
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 581

Δημοσίευση από Dea pz »

Είναι άσχημο κάποιοι να θέλουνε το κακό άλλων.. φτάνει πια... η προκ θα βγει κανονικά .. ότι και να γράφεται κάποιοι εδώ και θα το δείτε... κ δεβ μιλ στον αέρα οπως άλλοι.. αφήστε τ παιδιά. Π ελπίζουν κ ετοιμάζονται να κάνουνε την προετοιμασία τους ήσυχα κ χαλαροί
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Μα. κ να φυγουν στο στε ειτε προχωρησει ειτε οχι η προκυρηξη εαν ισχυουν αυτα τα ατομα που θα προσφυγουν εκει θα δικαιοθουν αν ισχυει οτι ειναι αντισυνταγματικο.. οποτε το κρατος θα το σκεφτει πως θα πραξει... το φεκ δεν βγεικε ακομη ειδωμεν κ μακαρι.. παντος αγγελακης μου μυριζεται πως μπηκε στη μεση με αυτο κ λογικα αυτον θα εβαλαν κ θα βαλουν.. μιλαμε κ κορυφη!!! οποτε κλαφτα
Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 660
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Το θεμα ειναι ρε Strike θα ειναι για 1500 ή για 500;
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 501

Δημοσίευση από wolver »

Χαχα! Σωστος ο strike! Και πετρο ναι ξερω τι ειναι το ΣΤΕ αλλα για πες μας ποσα χρονια κανει για να βγει μια αποφαση; Δεν θα ακυρωσουν την προκηρυξη επειδη κλαιγονται καποιοι με πτυχια, γιατι το προβλημα τους δεν ηταν μονο η πολυτεκνεια αλλα και τα μορια των ΔΕΑ. Οταν μπηκαν στις σχολες τους αυτοι η αστυνομια ειχε 12.000 βαση! Αλλα βεβαια τωρα ειδανε τα δυσκολα και αρχισανε την κλαψα! Περαστικα τους!
Bill931
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Bill931 »

Τεσπα καλό βράδυ σε όλους... Παω να βγάλω μια προκήρυξη όπως με βολεύει μετά παίρνω δικηγόρο και πάμε ΣτΕ ώστε να αλλάξουμε τα μόρια γιατί εγώ ξέρω, γιατί εγώ είμαι ο ςλληναρας που πάντα μειώνω τους άλλους και θεωρώ οτ μόνο εγώ έχω δίκιο...
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης