Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
StefanosPap
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από StefanosPap »

Να βγει προκήρυξη για τα 1000 άτομα που έλεγαν, να τους πάρει σε 10 χρόνια...
left29

Δημοσίευση από left29 »

StefanosPap έγραψε:Να βγει προκήρυξη για τα 1000 άτομα που έλεγαν, να τους πάρει σε 10 χρόνια...

Εδω σκέψου ακομα με τους σημαιοφορους... Τι να λεμε 1000 αιτησεις... Τωρα επρεπε να είχαν τελειωσει τα παντα να ειχαν διοριστει... Για τις 6000 αιτησεις των λιμενικων θα τελειωσει η διαδικασια το καλοκαιρι

Κώστας

Δημοσίευση από Κώστας »

Απ ότι κατάλαβα μάγκες πέφτει το μαγείρεμα δεν εξηγείται αλλιώς τόση καθυστέρηση μακάρι να βγω ψεύτης αλλά ζητο η Ελλάς ζητο το βύσμα καλή συνέχεια τέλος η υπομονή!
Γιάννης

Δημοσίευση από Γιάννης »

Κώστα μάθε να γράφεις σε παρακαλώ πάρα πολύ. Δεν είσαι για λιμενικό δεν ξερεις τα βασικά.
Κώστας

Δημοσίευση από Κώστας »

Πες μου τα βασικά φίλε και συγνώμη για το ορθογραφικό λάθος μου στο ζήτω! Τώρα περιμένω να μου πεις τα βασικά διάνοια του φόρουμ!
StefanosPap
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από StefanosPap »

Μην τσακώνεστε εδώ μέσα παιδιά, όλοι έχουμε τον ίδιο σκοπό, να μάθουμε αν υπάρχει κάτι νεότερο για την τρέχουσα προκήρυξη και εννοείται όλοι θέλουμε να περάσουμε και αναμένουμε με άγχος τα αποτελέσματα, το αν είναι ικανός κάποιος να γίνει Λιμενικός θα το κρίνουν άλλοι!
Κώστας

Δημοσίευση από Κώστας »

Δεν τσακωνομαι φίλε μου! Απλά πρέπει να μάθουμε να σεβόμαστε τον άλλο δεν έθιξα κανέναν με το σχόλιο που έκανα απλά σαν παιδί του λαπτοπ είπε να το παίξει μαγκας γι αυτό το λόγο θέλω ο κύριος Γιάννης να μου πει να μάθω λίγα πράγματα για το λιμενικό σαν ναυτικός που είμαι και έχω γυρίσει όλο τον κόσμο να μου πει και τι επαγγέλλεται ο κύριος πολύ πιθανό να είναι κάνα 20χρονο που τρώει τα λεφτά του μπαμπά!
alex7
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 76

Δημοσίευση από alex7 »

Ειναι κανεις χωρις δεσμευμενο παραβολο;
alex
Λ/Φ 2019

Δημοσίευση από Λ/Φ 2019 »

https://workenter.gr/dimosio/eidiseis/limeniko-episimi-enimerosi-gia-ta-apotelesmata-tis-prokiryxis
Chris

Δημοσίευση από Chris »

alex7 έγραψε:Ειναι κανεις χωρις δεσμευμενο παραβολο;
Ρε Άλεξ τι ερώτηση είναι αυτή... λες να είναι εδώ μαζεμένοι και οι 5000 υποψήφιοι...

Άβαταρ μέλους
tsita
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από tsita »

Μετα της γιορτες οι πινακες...

left

Δημοσίευση από left »

Παιδια μην τους παρουμε κανα τηλ και ξυπνησουν. Καλα ειναι αφηστε τους. Εγω σταματησα να μπαινω και στο σαιτ τους.
Λεω

Δημοσίευση από Λεω »

Παιδιά μάθατε για κατάργηση αρμοδιοτήτων από λιμενικό; κ ότι την θέση του παίρνει ο στρατός; χθες βγήκε. δύσκολα να πάρουν πολλά άτομα. μηπωσ γι αυτό καθυστερούν;
Themisvg
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Themisvg »

Κάτι πάει να γίνει...

https://workenter.gr/dimosio/eidiseis/limeniko-vgainoyn-ta-apotelesmata-apokleistiko
Geokr
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 125

Δημοσίευση από Geokr »

Λοιπόν έπειτα από επιθεώρηση στις εγκαταστάσεις στο σκαραμαγκα... στις οποιεσ εγκαταστάσεις θα φιλοξενηθουν οι νεοι λιμενοφύλακες που θα μπουν τώρα μέσω προκήρυξης, τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν βάση χρονοδιαγράμματος το Φλεβάρη! « οι νέοι λιμενοφύλακες θα πρέπει να εκπαιδευτούν σύντομα ώστε να ενταχθούν στα νησιά όσο πιο σύντομα γίνεται! Εντολή αρχηγού» Οποίος θέλει ακούει καλές γιορτές υποψήφιοι...
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης