Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Γιωργοςαρβανητακης
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από Γιωργοςαρβανητακης »

Έχω μια απορία όσους κάλεσαν για πκε είναι επιτυχών η επιλαχών ξέρει κανείς τη παίζει; Ευχαριστώ!
Άβαταρ μέλους
Γιωργοςαρβανητακης
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από Γιωργοςαρβανητακης »

Έχω μια απορία οποίους κάλεσαν για πκε είναι επιτυχών η επιλαχών; Εγώ είμαι για πκε 13 αν περάσω είμαι μεσα; Οποίος γνωρίζει ας μου πει ευχαριστώ! Καλή επιτυχία σε όλους!
IoannaGkCh98
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 12
Επάγγελμα: Πλήρωμα καμπίνας

Δημοσίευση από IoannaGkCh98 »

Καλησπέρα. Όσους μας κάλεσαν για πκε δεν σημαίνει πως είμαστε επιτυχόντες ούτε επιλαχόντες. Σημαίνει πως φτιάξαμε σωστά τα χαρτιά που ζητούσαν για την προκήρυξη, πως ισχύει ο τι δηλώσαμε για εμας και πως συνάδουν επίσης οι υπεύθυνες δηλώσεις (όσοι έκαναν) πράγματι με την προϋπηρεσία τους κλπ κλπ κλπ. Πως τέλος πάντων κάναμε σωστά την αίτηση μας. Δεν σημαίνει τίποτα παραπάνω από αυτό. Όσοι δεν πέρασαν αυτό το στάδιο είχανε μερικές ημέρες για να μπορέσουν να τα φτιάξουν σωστά. Αυτό το χρονικό όριο πέρασε. Τώρα όσοι περάσαμε στο στάδιο για πκε δεν σημαίνει απολύτως τίποτα παραπάνω. Δεν είμαστε επιτυχόντες ούτε επιλαχόντες αλλά έχουμε την ευκαιρία να είμαστε μέσω των υγειονομικών αθλητικών και ψυχομετρικών διαδικασιών και δοκιμασιών.

Αυτή τη στιγμή σύμφωνα με τα μόρια μας βρισκόμαστε σε μια συγκεκριμένη θέση ο καθένας μας.

Εγώ δήλωσα για παράδειγμα χειριστής μετεωρολογικών που ζητάει 4 άτομα. Μπορεί να δήλωσαν αυτήν την ειδικότητα 50 άτομα για παράδειγμα. Σύμφωνα με τα μόρια μου αν έχω βύσμα μπορώ να μάθω ποια είναι η θέση μου. Εξηγήθηκε παραπάνω γιατί δεν έβγαλαν τις θέσεις φέτος. Δεν τις έβγαλαν ώστε όλοι να πάμε να δοκιμάσουμε την τύχη μας. Υπήρξε σοβαρό πρόβλημα πέρυσι και χρειάστηκε να ξαναγίνουν πκε για μερικές ειδικότητες.

Οπότε πάμε να περάσουμε τις δοκιμασίες και μετά ας βάλει ο Θεός το χέρι του... Ο τι γίνει.

Άβαταρ μέλους
ΕΛΔΥΚ 16
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από ΕΛΔΥΚ 16 »

Απόλυτα λάθος αυτό που λες και άκυρο που σημαίνει ότι δεν έχεις διαβάσει την προκήρυξη

2. Καλούνται για υγειονομική και ψυχοτεχνκκα εξέταση αλλά και αθλητικές διαδικασίες. Ο 3ος αριθμός τν ατόμων στην κάθε ειδικότητα

Τώρα τί λες εσύ παραπάνω δεν ξέρω εάν δεν είσαι σίγουρη για κάτι Άστο μην το λες γιατί παραπληροφόρης τν κόσμο

Str vpv
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 128

Δημοσίευση από Str vpv »

IoannaGkCh98 έγραψε:Καλησπέρα. Όσους μας κάλεσαν για πκε δεν σημαίνει πως είμαστε επιτυχόντες ούτε επιλαχόντες. Σημαίνει πως φτιάξαμε σωστά τα χαρτιά που ζητούσαν για την προκήρυξη, πως ισχύει ο τι δηλώσαμε για εμας και πως συνάδουν επίσης οι υπεύθυνες δηλώσεις (όσοι έκαναν) πράγματι με την προϋπηρεσία τους κλπ κλπ κλπ. Πως τέλος πάντων κάναμε σωστά την αίτηση μας. Δεν σημαίνει τίποτα παραπάνω από αυτό. Όσοι δεν πέρασαν αυτό το στάδιο είχανε μερικές ημέρες για να μπορέσουν να τα φτιάξουν σωστά. Αυτό το χρονικό όριο πέρασε.Τώρα όσοι περάσαμε στο στάδιο για πκε δεν σημαίνει απολύτως τίποτα παραπάνω. Δεν είμαστε επιτυχόντες ούτε επιλαχόντες αλλά έχουμε την ευκαιρία να είμαστε μέσω των υγειονομικών αθλητικών και ψυχομετρικών διαδικασιών και δοκιμασιών.

Αυτή τη στιγμή σύμφωνα με τα μόρια μας βρισκόμαστε σε μια συγκεκριμένη θέση ο καθένας μας.

Εγώ δήλωσα για παράδειγμα χειριστής μετεωρολογικών που ζητάει 4 άτομα. Μπορεί να δήλωσαν αυτήν την ειδικότητα 50 άτομα για παράδειγμα. Σύμφωνα με τα μόρια μου αν έχω βύσμα μπορώ να μάθω ποια είναι η θέση μου. Εξηγήθηκε παραπάνω γιατί δεν έβγαλαν τις θέσεις φέτος. Δεν τις έβγαλαν ώστε όλοι να πάμε να δοκιμάσουμε την τύχη μας. Υπήρξε σοβαρό πρόβλημα πέρυσι και χρειάστηκε να ξαναγίνουν πκε για μερικές ειδικότητες.

Οπότε πάμε να περάσουμε τις δοκιμασίες και μετά ας βάλει ο Θεός το χέρι του... Ο τι γίνει.

Εχεις μπερδέψει τους κατάλληλους με τους ακατάλληλους

IoannaGkCh98
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Επάγγελμα: Πλήρωμα καμπίνας

Δημοσίευση από IoannaGkCh98 »

Συγγνώμη τότε, λάθος μου. Δεν θυμόμουν καθόλου την πληροφορία για την 3η ομάδα σε κάθε ειδικότητα
Giannisze
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από Giannisze »

Πόσες μερες διαρκούν οι πκε;4 ή 5;

Άβαταρ μέλους
ΕΛΔΥΚ 16
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από ΕΛΔΥΚ 16 »

Giannisze έγραψε:Πόσες μερες διαρκούν οι πκε;4 ή 5;

Θα το πούμε για ακόμη μια φορά;

1 υγειονομικα

2 ψυχοτεχνικα

3 αθλητικά 1

4 αθλητικά 2

alicia
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από alicia »

Τα υγειονομικά ενδεχομένως να χρειαστούν δύο μέρες, για άτομα της ομάδας που θα τους ζητηθεί επανεξέταση
GeorgeKrts
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από GeorgeKrts »

Ρε παιδιά καλησπέρα. Εγώ να ρωτήσω πως γίνεται να βάζουν βύσμα στα αθλήματα; Αφού είμαστε παρόντες και βλέπουμε τι γίνεται. Αν ο άλλος αλλη κάνει 2 έλξεις και κοπεί και μετά τον δούμε επιτυχόντα; Δεν καταλαβαίνω καθόλου

Άβαταρ μέλους
fnFAL
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 50

Δημοσίευση από fnFAL »

Καποιοι δεν εμφανίζονται καν στα αθλήματα και απλα τους γραφουν οτι ηρθαν
zoikasa
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από zoikasa »

GeorgeKrts έγραψε:Ρε παιδιά καλησπέρα.Εγώ να ρωτήσω πως γίνεται να βάζουν βύσμα στα αθλήματα; Αφού είμαστε παρόντες και βλέπουμε τι γίνεται. Αν ο άλλος αλλη κάνει 2 έλξεις και κοπεί και μετά τον δούμε επιτυχόντα; Δεν καταλαβαίνω καθόλου

Αχαχαχαχ. Θα ξέρεις εσύ ποιοί είναι και πως τους λένε; ! Τι ερωτήσεις είναι αυτές!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος zoikasa την Σάβ Αύγ 20, 2022 11:34 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 375

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

GeorgeKrts έγραψε:Ρε παιδιά καλησπέρα.Εγώ να ρωτήσω πως γίνεται να βάζουν βύσμα στα αθλήματα; Αφού είμαστε παρόντες και βλέπουμε τι γίνεται. Αν ο άλλος αλλη κάνει 2 έλξεις και κοπεί και μετά τον δούμε επιτυχόντα; Δεν καταλαβαίνω καθόλου

Στις έλξεις καμσεις και κοιλιακούς δεν είσαι παρών ο καθένας μπαίνει μόνος του μέσα στον χώρο. Έτσι ήταν τουλάχιστον πέρυσι στη Θεσσαλονίκη
Str vpv
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 128

Δημοσίευση από Str vpv »

33ΜΚ έγραψε:

Στις έλξεις καμσεις και κοιλιακούς δεν είσαι παρών ο καθένας μπαίνει μόνος του μέσα στον χώρο. Έτσι ήταν τουλάχιστον πέρυσι στη Θεσσαλονίκη

Στο μίλι όμως και ειδικα στα κάνιστρα φαίνεται εύκολα αν κοπεί κάποιος. Εκεί δεν χωράει βύσμα πιστεύω

Marskr1
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Marskr1 »

Πχ μπορει καποιος να κανει 1 ελξη και να τον γραψουν ότι εκανε 3 ; Αν εχει βυσμα ξερω γω
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης