Αποτελέσματα Λιμενοφυλάκων (2020)
Το έστειλα στους Λ/Φ επειδή είναι πιο ενεργό, για ορισμένα παιδιά.
Απλά έπρεπε να το διαβάσεις όπως κάνουν οι περισσότεροι μόνο και όχι να σχολιάσεις αρνητικά.
Νομίζεις ότι δεν είσαι, κάποια στιγμή θα σου βγει και θα είσαι στην άκρη.
Απλά έπρεπε να το διαβάσεις όπως κάνουν οι περισσότεροι μόνο και όχι να σχολιάσεις αρνητικά.
Και ψυχολόγος. Πολυμηχανημα είσαι.Coast έγραψε:Το έστειλα στους Λ/Φ επειδή είναι πιο ενεργό, για ορισμένα παιδιά.
Coast έγραψε:Το έστειλα στους Λ/Φ επειδή είναι πιο ενεργό, για ορισμένα παιδιά.
Καλό θα ήταν να βρείτε Μια παρέα να περάσετε τη καραντίνα και να αφήσετε το φόρουμ... Έρχονται Χριστούγεννα. Αν υπάρξει ενημέρωση (όχι ψέμα και υποθέσεις) πες την... Μέχρι τότε βρες κάτι άλλο να ασχολείσαι!
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 106
Ρε μάγκες μη το μαλώνετε το παιδί, ενημερώνει εδώ μιας και το άλλο θέμα έχει πάει στην 2η σελίδα, αράχνιασε. Άλλωστε το ΛΣ αφορά, δεν μας είπε κάτι εντελώς άσχετο. Δείχνει ότι προχωρούν οι διαδικασίες έστω και αργά.
-
- Posts in topic: 143
Αν θέλουν να μπούμε όντως πρπεει με το που ανοίξουν να τελειώσουν οι διαδικασίες. Οπότε ο υπουργός καλά θα κάνει να ενεργοποιηθεί λιγάκι κάποια στιγμή μπάς και το σώσει
Προσωπική μου άποψη με την πρώτη ευκαιρία σε οποιαδήποτε χαλάρωση μέτρων να τους αρχίσουμε στη γκρίνια και στο τηλέφωνο να πάρουν άδεια να τελειώσουν τις διαδικασίες. Οπότε με ένα τεστ αρνητικό να μπούμε. Διότι από 8 Γενάρη προβλέπεται νέο λουκέτο!
marine575 έγραψε:Προσωπική μου άποψη με την πρώτη ευκαιρία σε οποιαδήποτε χαλάρωση μέτρων να τους αρχίσουμε στη γκρίνια και στο τηλέφωνο να πάρουν άδεια να τελειώσουν τις διαδικασίες. Οπότε με ένα τεστ αρνητικό να μπούμε. Διότι από 8 Γενάρη προβλέπεται νέο λουκέτο!
Εγώ λέω να στείλουμε email σε 3 εφημερίδες να το δημοσιεύσουν ειδικά στη espresso
Takis7 έγραψε:marine575 έγραψε:Προσωπική μου άποψη με την πρώτη ευκαιρία σε οποιαδήποτε χαλάρωση μέτρων να τους αρχίσουμε στη γκρίνια και στο τηλέφωνο να πάρουν άδεια να τελειώσουν τις διαδικασίες. Οπότε με ένα τεστ αρνητικό να μπούμε. Διότι από 8 Γενάρη προβλέπεται νέο λουκέτο!
Εγώ λέω να στείλουμε email σε 3 εφημερίδες να το δημοσιεύσουν ειδικά στη espresso
Χαχαχχαχα μην δίνεις ιδέες
marine575 έγραψε:Takis7 έγραψε:marine575 έγραψε:Προσωπική μου άποψη με την πρώτη ευκαιρία σε οποιαδήποτε χαλάρωση μέτρων να τους αρχίσουμε στη γκρίνια και στο τηλέφωνο να πάρουν άδεια να τελειώσουν τις διαδικασίες. Οπότε με ένα τεστ αρνητικό να μπούμε. Διότι από 8 Γενάρη προβλέπεται νέο λουκέτο!
Χαχαχχαχα μην δίνεις ιδέες
Εκανα πάσα στο Παπαδόπουλο-coast να Κάνει τη αρχή! Παιδια πηρα από τη πλάκα δεν ειναια το χέρι μας... Στο μεταξύ έχουν συμβούλιο τώρα
https://diavgeia.gov.gr/doc/92%CE%A5%CE%A04653%CE%A0%CE%A9-%CE%97%CE%94%CE%A8?inline=true
Αποτι βλέπω το τρέχουν για να μπούμε όλοι το Γενάρη
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 12
Καλησπέρα, λέτε να βγει και νέα προκυρηξη ; Μετά την δίκη σας κατάταξη;
-
Σιγά μην μιλάνε για τη Καταξη μας Με τις μεταθέσεις ασχολούνται αυτήν την εποχή
Κάτι είναι και αυτό... Και υπολογίζει και την αύξηση των οργανικών. Αντε να δούμε μπας και.
- papadopoulos1988
- Λοχαγός
Alexiptwtistis18 έγραψε:Καλησπέρα, λέτε να βγει και νέα προκυρηξη ; Μετά την δίκη σας κατάταξη;
Περίμενε να μπουν οι 155 πρώτα. Ναι ακουγόταν να βγάλει η Ν. Δ (50 θέσεις λφ - Ειδικών Δυνάμεων,Ναυτικά Επαλ μηχανικοί). Τα λόγια είναι ωραία, θα υλοποιηθούν όμως; Αναφέρομαι στην απορρόφηση επιλαχόντων, ενώ δεν έχουν μπει οι επιτυχόντες.

- papadopoulos1988
- Λοχαγός
Goku έγραψε:Σιγά μην μιλάνε για τη Καταξη μας Με τις μεταθέσεις ασχολούνται αυτήν την εποχή
Σωστά για μεταθέσεις είναι αυτό.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 12
Είχε πει ότι θα πάει αξιωματικούς 105 με απευθείας κατάταξη. Αυτοί θα είναι μόνο πλοίαρχοι κ μηχανικοί ή πτυχιούχοι ΑΕΙ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες