τρυφωνας έγραψε:Καλημερα παιδια,τα κατεθεσα και εγω χτες, ηθελα να ρωτησω μονο αν ειναι απολυτα σιγουρος καποιος, υπηρετησα δοκιμος ειδ. Δυναμ. Στους πεζοναυτες 2007 στο ποιστοποιητικο Α Αναφερει οτι παρουσιαστικα και απολυθηκα απο ταγμα πεζοναυτων, χωρις να αναφερει συγκεκριμενα ΄ειδικων δυναμεων΄ελπιζω να εννοειτε και Να το ξερουν... (στην αιτηση το συμπληρωσα). ευχαριστω εκ των προτερων
γιωργος έγραψε:Στρατοπεδαρχη, εχω τελειωσει το λυκειο στην Αλλοδαπή που λέει η αίτηση, και πήρα αντιστοιχεία από το Υπ. Παιδείας που λέει ότι είναι ισάξιο με το Γενικό Λύκειο. Το λέει και η προκήρυξη.
16,25 με αντιστοιχια γενικο λυκειο απο γερμανια+300 μοτοσυκλ+200 αυτο φορτ+300 Γερμανικη φιλολογια αει=2425 Α κατηγορια. Τι λές; Δεν ξερω πως αλλιως να το αναλυσω. Και αν εννοούσατεεμενα οτι γραφω με διαφορετικα ονοματα, εγω γραφω πρωτη φορα. Καλη επιτυχια.
...
γερμανική φιλολογία = άριστη γνώση ξένων γλωσσών ε; Γιατί αλλιώς δεν παίρνεις μόρια κανένα τει-αει δεν μοριοδοτείται! Και δεν εννοούσα εσένα χαλάρωσε
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Παρ Σεπ 03, 2010 8:09 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
35 mk έγραψε:Ευχαριστώ πολύ τον administratοr που έσβησε το χθεσινό μήνυμά μου, μάλλον ήτανε πολύ δύσκολο να απαντηθεί το ερώτημά μου περι ΔΜΣ εφόσον το επίπεδο συζήτησης περιορίζεται μόνο στα πόσα μόρια εχει ο καθε πικραμένος... Κρίμα και έτρεφα κάποιο σεβασμό κάποτε για το site αυτό...
το δικό σου επίπεδο περιορίζεται στο να γράφεις άσχετες ερωτήσεις σε άσχετα θέματα;
Τα παιρνει απλος απορησα γιατι στο δικο μου πιστοποιητικο γραφει εφεδρος ανθυπολοχαγος πεζικου-ειδικων δυναμεων και στου τρυφωνα δεν το γραφει. αν δεν τα παρει να ξαναπαει στο α. τ και θα τον κατευθηνουν εκει
sokratis έγραψε:Ευχαριστω ρε φιλε να σαι καλα. Ομως πολυ περιεργο μ φαινεται γιατι να μην περνω τα μορια απ τη στιγμη που εχω περασει εξετασεις κ εχω βεβαιωση;