Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 647

Δημοσίευση από Greek_Army »

nikos έγραψε:Σςην Ελλάδα ειμαςςε... Ολα γίνονςαι

Ασεπ σου λέει κάτι;Εικόνα
temeteron4
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από temeteron4 »

Παντως περυση μπηκαν με 1780 μορια οι επιλαχοντες στην Α' (ο τελευταιος)
nic007
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 79

Δημοσίευση από nic007 »

Μαρια έγραψε:Να κάνω μια ερώτηση αν μπεις και μείνεις έγκυος ο χρόνος που καθεσε μετράει τα 5 πέντε χρόνια για να γίνεις μόνιμη
μετρα κανονικα ο χρονος αυτος Μαρια... Απο εγκυρες πηγες.
στην υπηρεσια εισαι. Δουλευεις. Το τι αδεια δινουν στην εγκυο δεν εχει να κανει. Ευχαριστω.
ΔΕΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από ΔΕΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ »

Να ρωτησο κατι; Οι επιλαχοντες περναν και αυτοι ψυχοτεχνικα κτλ μαζι με τους επιτυχοντες ή καλουνται μονο αν κοπεί καποιος απο τους επιτυχοντες...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

ΔΕΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ έγραψε:Να ρωτησο κατι; Οι επιλαχοντες περναν και αυτοι ψυχοτεχνικα κτλ μαζι με τους επιτυχοντες ή καλουνται μονο αν κοπεί καποιος απο τους επιτυχοντες...

αυτό που μαύρισα

nic007
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 79

Δημοσίευση από nic007 »

ΔΕΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ έγραψε:Να ρωτησο κατι; Οι επιλαχοντες περναν και αυτοι ψυχοτεχνικα κτλ μαζι με τους επιτυχοντες ή καλουνται μονο αν κοπεί καποιος απο τους επιτυχοντες...
δημητρη εγω δε το ξερω καθολου αυτο... Μολις πριν λιγο εμαθα απο εδω οτι καλουν ποσοστα επιλαχοντων ανα καθε κατηγορια... Τωρα το εμαθα και αυτο... Αμ βαλεις το μυαλο σου και φανταστεις ομως... Λογικα... Δεν περνανε τιποτα. Μεχρι να κοπουν και αν κοπουν ατομα φυσικα... Λογικα ετσι θα ειναι... Δεν Ξερω ομως
ΔΕΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από ΔΕΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ »

Ευχαριστω πολυ μαλλον ετσι θα ειναι
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Όχι μάλλον έτσι είναι!Εικόνα
XALARWSTE REEEEEE

Δημοσίευση από XALARWSTE REEEEEE »

Αλανια μην τρελενεστε ρε, ο. Τι ειναι να γινει, θα γινει.13 τελειωνει η προθεσμια αντε στις 20 πανω-κατω θα βγουν τα αποτελεσματα. Οι 400 πρωτοι δεν σημαινει οτι θα περασουν και οι αλλοι θα παρουν το πουλι. Θα υπαρξουν ατομα που θα κοπουν στα αθληματα, η στα ιατρικα, η απο τατου κλπ κλπ. Οποτε για τους επιλαχοντες υπαρχει μια μικρη ελπιδα. Αυτο που θελω να ρωτισω ειναι το εξης. Εφοσον κανενας δεν ξερει ποσους επιλαχοντες πηρανε περσι, τοτε που ξερουμε οτι δν επεσε βισμα; Δηλαδη κοβεται ενας απο τους 400, καλουνε τον 401 στη σειρα. Πού ξερω εγω οτι ο 500 δν εβαλε βισμα και τελικα πηραν αυτον τηλεφωνο; Αλλωστε και οι 2 περασαν αθληματα. Ακραιο παραδειγμα αλλα ειναι και αυτο ενα σεναριο. Ασε τον 400, πες τον 430 πχ... Για πεστε μου; Προσοχη μιλαω για βισμα μονο στους επιλαχοντες γιατι μονο εκει μπορω να υποθεσω με ποιο τροπο μπορει να λειτουργισει το βυσμα... Καλα μετα για μεταθεσεις, τοποθετησεις κλπ ουτε λογος για το αν θελει βυσμα η οχι...
τρυφωνας

Δημοσίευση από τρυφωνας »

Καλημερα παιδια, τα κατεθεσα και εγω χτες, ηθελα να ρωτησω μονο αν ειναι απολυτα σιγουρος καποιος,
υπηρετησα δοκιμος ειδ. Δυναμ. Στους πεζοναυτες 2007
στο ποιστοποιητικο Α Αναφερει οτι παρουσιαστικα και απολυθηκα απο ταγμα πεζοναυτων, χωρις να αναφερει συγκεκριμενα ΄ειδικων δυναμεων΄ελπιζω να εννοειτε και Να το ξερουν... (στην αιτηση το συμπληρωσα).
ευχαριστω εκ των προτερων

γιωργος

Δημοσίευση από γιωργος »

Στρατοπεδαρχη, εχω τελειωσει το λυκειο στην Αλλοδαπή που λέει η αίτηση, και πήρα αντιστοιχεία από το Υπ. Παιδείας που λέει ότι είναι ισάξιο με το Γενικό Λύκειο. Το λέει και η προκήρυξη.

16,25 με αντιστοιχια γενικο λυκειο απο γερμανια+300 μοτοσυκλ+200 αυτο φορτ+300 Γερμανικη φιλολογια αει=2425 Α κατηγορια. Τι λές; Δεν ξερω πως αλλιως να το αναλυσω. Και αν εννοούσατεεμενα οτι γραφω με διαφορετικα ονοματα, εγω γραφω πρωτη φορα. Καλη επιτυχια.

...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Σεπ 03, 2010 3:46 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
νικοσ

Δημοσίευση από νικοσ »

Η γερμανικη φιλολογια δεν περνει μορια κανενα αει η τει δεν περνει φανταρος εχεις παει; Ολα τα υπολιπα σωστα τα εχεις γραψει εισαι στα 2125
35 mk

Δημοσίευση από 35 mk »

Ευχαριστώ πολύ τον administratοr που έσβησε το χθεσινό μήνυμά μου, μάλλον ήτανε πολύ δύσκολο να απαντηθεί το ερώτημά μου περι ΔΜΣ εφόσον το επίπεδο συζήτησης περιορίζεται μόνο στα πόσα μόρια εχει ο καθε πικραμένος... Κρίμα και έτρεφα κάποιο σεβασμό κάποτε για το site αυτό...
dimitris

Δημοσίευση από dimitris »

Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση. Αν εχεις διπλωμα μηχανης α1 τοτε πιανεις τα μορια μοτοποδηλατου η μοτοσυκλετασ;
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 1
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

35 mk έγραψε:Ευχαριστώ πολύ τον administratοr που έσβησε το χθεσινό μήνυμά μου, μάλλον ήτανε πολύ δύσκολο να απαντηθεί το ερώτημά μου περι ΔΜΣ εφόσον το επίπεδο συζήτησης περιορίζεται μόνο στα πόσα μόρια εχει ο καθε πικραμένος... Κρίμα και έτρεφα κάποιο σεβασμό κάποτε για το site αυτό...

Και εσένα μάλλον σου ήταν δύσκολο να διαβάσεις το αντίστοιχο θέμα για το Δείκτη Μάζας Σώματος ... Όπου και μεταφέρθηκε το αρχικό σου μήνυμα.
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Σεπ 03, 2010 6:47 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες