Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Αεροπορίας (2009)
Για προσπαθησε στο 2103630360 ειναι το γρ. ενημερωσης κοινου. εκει ισως κατι να ξερουν.
Ρε παιδια αφου ειχαν πει αυτη την εβδομαδα οτι θα βγουν! Μεχρι τις 18! Γτ μας παιδευουν; Πφφφφφ

-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 62
Για καλο &Για κακο ας εχουμε τον νου μας σημερα
ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΝΑ ΒΓΟΥΝ
-
- Υπολοχαγός
Ακουγεται για σημερα παντως! Φημες ειναι βεβαια &Εκτιμησεις για να μην παρεξηγηθουμε
Μας έβγαλαν την ψυχή δεν λες τίποτα.
Ψυχολογικό καψώνι μας κάνουν
Ψυχολογικό καψώνι μας κάνουν
-
- Υπολοχαγός
Αν εχουν τον Θεο τους! Αντι να βγαλουν μια ανακοινωση της προκοπης βγαλανε ανακοινωση για ενα γευμα που παρεθεσε ο Πτεραρχος &Αλλη μια για ενα μετεκπαιδευτικο προγραμμα! Ελεος 

Παιδιά τα αποτελέσματα τα προηγούμενα χρόνια συνήθως τα βγάζανε μεσημέρι και νωρίτερα όλες τις υπόλοιπες ανακοινώσεις οπότε άς μην προτρέχουμε.
Αφήστε να δούμε.
Αφήστε να δούμε.
Κάτι μου λέει πως θα το ρίξουμε πάλι το site απο μόνοι μας και θα νομίζουμε ότι θα αναρτούν τα αποτελέσματα!
Χαχαχαχαχα!
Χαχαχαχαχα!
-
- Υπολοχαγός
Ας εχουμε τον νου μας...
Δίκαιο έχεις αλλα προσπαθώ να το ρίχνω και λίγο στην πλάκα γιατί πραγματικά μας έχουν σπάσει τα νεύρα! Θέλω τόσο πολύ να δω τα αποτελέσματα και να δω αν θα έχω ελπίδες... Το θέλω τόσο πολύ αλλα δεν νομίζω δυστυχός! Μερικοί υποστηρίζουν πως αν θέλουμε κάτι πραγματικά πολύ τότε γίνετε, ε με εμένα γίνετε πάντα το αντίθετο! Είμαι ολίγον τι γκαντέμης!
Καταρχήν Ελευθερία Χρόνια σου Πολλά για την ονομαστική σου Εορτή!
Κατά δεύτερον για μια ελπίδα ζούμε. Μπορεί στους περισσότερους η Αεροπορία να φαντάζει 'όνειρο απατηλό' αλλά πίστεψέ με δεν είναι. Με τα μοριάκια σου όλα γίνονται!
Κατά δεύτερον για μια ελπίδα ζούμε. Μπορεί στους περισσότερους η Αεροπορία να φαντάζει 'όνειρο απατηλό' αλλά πίστεψέ με δεν είναι. Με τα μοριάκια σου όλα γίνονται!
Σε ευχαριστώ πολύ και εσύ ότι επιθυμείς και καλά αποτελέσματα!
Έχω 450 μόρια απο το ΤΕΙ μόνο για θέση μόλις 15 ατόμων... Στην αρχή πίστευα ότι είχα έστω μία μικρή ελπίδα αλλα τώρα βλέπω τι μόρια παίζονται και λέω οκ... Άστο!
Συγνώμη αν σας ζάλισα με τα δικά μου απλά το σκέφτομαι συνέχεια και λέω μακάρι να βγουν να δω ότι δεν έχω τα μόρια που απαιτούνται να το πάρω απόφαση και να προχωρήσω παρακάτω!
Έχω 450 μόρια απο το ΤΕΙ μόνο για θέση μόλις 15 ατόμων... Στην αρχή πίστευα ότι είχα έστω μία μικρή ελπίδα αλλα τώρα βλέπω τι μόρια παίζονται και λέω οκ... Άστο!
Συγνώμη αν σας ζάλισα με τα δικά μου απλά το σκέφτομαι συνέχεια και λέω μακάρι να βγουν να δω ότι δεν έχω τα μόρια που απαιτούνται να το πάρω απόφαση και να προχωρήσω παρακάτω!
Ίσως έπρεπε να επιλέξεις μια ειδικότητα που απορροφάει περισσότερα άτομα.
Ποτέ δεν ξέρεις όμως.
Περίμενε να δείς.
Ποτέ δεν ξέρεις όμως.
Περίμενε να δείς.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης