ΕΚΑΜ - Ειδική Κατασταλτική Αντιτρομοκρατική Μονάδα
Απ αυτα που μου λενε, εαν προσβλεπεις σε ανωτατα αξιωματα, ενα πολυ σημαντικο προσον ως αξιωματικος ειναι να εχεις πτυχιο νομικης. Κρατα το στο μυαλο σου αν και ειναι πολυ νωρις ακομα. Απο κει και περα, στην βαθμολογικη ανελιξη, συγκεραζονται πολλοι παραγοντες, ενας εκ των οποιων ειναι και οι γνωριμιες. Υ. Γ : Παραπανω, η χρηση της λεξης ξενογλωσσια εγινε εκ παραδρομης
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 8
Δεν τα παω πολυ καλα με τα φιλολογικα μαθηματα αλλα με τοσα που θα εχω στην σαεα μπορει κ να αλλαξω γνωμη
(θα το εχω στο νου μου παντως) ... Αυτο για τις γνωριμιες το εχω ακουσει, ευχομαι να σταθω τυχερος στο μελλον!

Όλα τα παραπάνω μπορώ να τα πω με μόνο μια πρόταση αν και φύγαμε εκτός θέματος γιατί το thread γράφει ΕΚΑΜ. Χωρίς βύσμα δεν κάνεις απολύτως τίποτα όσο κακό και αν ακούγεται καλό είναι να το το ξέρεις από πριν για να μην απογοητευτεις στο μέλλον
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 8
Το ξερω φιλε μου... Πολυ κακο αυτο. Θα προσπαθησω να κανω ο, τι μπορω, θα το κυνηγησω οσο μπορεσω και βλεπουμε :D
Είδα σε ένα βίντεο από την σβεα και είδα κάτι παλικάρια που φορούσαν μια μπλούζα και έγραφε εκαμ Μπορούν να το βγάλουν;
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 14
Ναι εννοείται.
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 6
osfp7 έγραψε:Είδα σε ένα βίντεο από την σβεα και είδα κάτι παλικάρια που φορούσαν μια μπλούζα και έγραφε εκαμ Μπορούν να το βγάλουν;
ναι εκαμικτες και απο την εμακ ξερω οτι μπορουν να περασουν κεαπ
Εμακ έχω δει και εγώ να φοράει αστεροπουλαδα η δαφνοπουλαδα δεν θυμάμαι καλάΚαι σκέφτηκα ότι θα το είχαν βγάλει τότε που εκαναν θητεία παλιά 24μηνες που ήταν
-
- Ταγματάρχης
Ναι αυτοί της Πυροσβεστικής τα έχουν από την θητεία τους. Δεν νομίζω ότι πάνε ΣΧΑΛ.
Καλά μπορεί να περνάνε που ξέρειςΝαι αλλά γιατί να φέρουν το διακριτικό αφού δεν το έχουν βγάλει από την εμακ?
- Caveira
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 21
- Επάγγελμα: αστυνομικος
Οσοι φορανε πουλαδες κλπ τα εχουν περασει μεσω αστυνομιας. Οτι περασες στην θητεια απλα δεν μπορεις να το φορας. Ειναι παραποιηση της στολης.
-
- Ταγματάρχης
Δεν ισχύει αυτό που λες φίλε μου. Έχω δει ΕΦ στην ΔΙΑΣ που φορούσε στο στήθος την πουλάδα και όχι μόνο. Επίσης και της ΕΜΑΚ της ΠΥ φοράνε τις πτέρυγες.
Ακριβώς το ίδιο σχολείο περνάνε είτε είναι ήδη αστυνομικοί είτε έφεδροι (φανταροι) που έγιναν μετά αστυνομικοί. Γιατί ο ένας να μπορεί να τη φοράει κ ο άλλος όχι; Μια χαρά τη φοράνε
- Caveira
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 21
- Επάγγελμα: αστυνομικος
Γιατι απλα το λεει ο κανονισμος της υπηρεσιας. Το αν την φορανε παρατυπα ειναι αλλο θεμα αυτο. Τα στελεχη της ΕΜΑΚ περνανε αλεξιπτωτα και για αυτο το φορανε. Οι ΕΦ το φορανε παρατυπα. Φορας μονο οτι περνας μεσω υπηρεσιας. Ολα τα αλλα ειναι αιτια καμπανας.
-
- Ταγματάρχης
Μήπως είσαι Αστυνομικός;Τα στελέχη της ΕΜΑΚ δεν πάνε στο ΣΒΕΑ. Τις πτέρυγες τις έχουν από την θητεία τους. Στο Αυτοδυτών ναι ξέρω ότι πάνε κάποιοι.
Στο ΣΒΕΑ από την Αστυνομία πάει μόνο η ΕΚΑΜ. Δεν πηγαίνει κανένας άλλος. Οπότε όποιος άλλος Αστυνομικός φέρει πτέρυγες τις έχει από την θητεία του.
Στο ΣΒΕΑ από την Αστυνομία πάει μόνο η ΕΚΑΜ. Δεν πηγαίνει κανένας άλλος. Οπότε όποιος άλλος Αστυνομικός φέρει πτέρυγες τις έχει από την θητεία του.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης