Μόρια ανά ειδικότητα ΕΠΟΠ (2009);
χρηστος έγραψε:640 φιλος; Με συνεντευξη φανταζομαι ε;η χωρις;
ναι ρε συ με συνεντευξη περυσι. Πως τα βγαζεις τοσα μορια ομως;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 47
Κοιταξε τα δρομολογια ειναι αναλογα με την μοναδα κ τι προσωπικο υπαρχει κ αναλογα μοιραζονται τις αρμοδιοτητες τους
Ναι, ειναι κυριως διανομες! Κ φυσικα πολυ καλη συντηρηση τα σταγιερ... Αν δεις σε αυτη το θεμα στην σελιδα 4 εχει τα περσινα μορια... Οπως σου ειπε κ ο Τακης τα περσινα μορια του τελευταιου ηταν 640... Αληθεια, απο που μαζευεις τοσα καλα μορια; 

Dum spiro spero
Παιδια μαζευω μορια απο πτυχιο τει:450 απο πτυχιο αγγλικων proficiency:160 απο υπηρετηση 1χρονου:60 και ειχα ειδικοτητα stinger και οδηγος αυτοκινητου:200
-
- Στρατηγός
Ελα ρε Χρηστο! Μπραβο! Κοιτα ξερω οτι προτιμουνται κ αυτοι που εχουν ενα καλο μπακραουντ! Κοιτα αν δεν σε φαει κανεις στην στροφη, εισαι μεσα φιλε μου! Πραγματικα ειναι καλη ειδικοτητα, πολυ καλη! Θα εχεις να κανεις κ με λιγο κοσμο διοτι συνηθως οι λεμ ειναι μικροι, με λιγο κοσμο εννοω
Dum spiro spero
Τα 200 μορια απο ειδικοτητα οδηγος αυτοκινητου μετρανε; Δε νομιζω ρε παιδια
Και γω αυτο πιστευω ρε συ τι στο διαολο δεν ειδα ατομο να με ξεπερναει περυσι στα μορια. Με καλη συνεντευξη εγω περυσι θα μπορουσα να ξεπερασω και τα 1000 μορια. Αν ειναι παλι ετσι τα μορια, τους εχω και στην στροφη και στην ευθεια :)
Μετρανε κανονικα. Αναφερει μεσα στη προκυρηξη ιδια η αντιστοιχη ειδικοτητα μοριοδοτειτε. Απο 9-12 μηνες 200 μορια. Απο 12 και πανω 250
Γεια σας κ εγω ειμαι καινουριος στο site ξερει να μου πει καποιος ο βοηθος ακτινολογικου εργατηριου ποσα μορια στο περιπου πρεπει να εχει συμφωνα με τις προηγουμανες προκυρηξεις; Χωρις τη συνετνευξη αφου καταργηθηκε
Δεν εχω ιδεα φιλος. Βαλε τη σελιδα 4 του ιδιου θεματος εχει τις "βασεις" των ειδικοτητων
Παιδια με 340μορια αμυνας αεροδρομιων εχω καμια τυχη;
-
- Στρατηγός
Κοιταξε Νικο, απο την στιγμη που ακουγεται κατι για 300μορια που θα ειναι το πλαφον-αναρωτιεμαι πως θα μαζευτουν- τοσα μορια εφοσον ακομη κ 20 να εχεις απολυτηριο λυκειου, παει 200 μορια κ 80 λοουερ, θαρρω 160 για προφ δεν θα ειναι τοσο πολλοι-, θα εισαι μεσα μαλλον! Αλλα Ειναι αρκετα δυσκολο να μαζευτουν τοσα μορια... Εσυ απο που τοσα μορια; Απο τη θητεια σου; Εσεις οι αντρες ειστε τυχεροιnick έγραψε: Παιδια με 340μορια αμυνας αεροδρομιων εχω καμια τυχη;

Dum spiro spero
Εγω παιδια στην αεροπορια μαζευω 367 για αμυνας αεροδρομιων εβαλα. Εχω καλες πιθανοτητες λετε;
Χρήστο μου, αν όντως δεν πιάσουν βεβαιώσεις κτλ (που αυτο θα γίνει), θεωρώ οτι είσαι παρα πολύ καλα. Πως τα συγκεντρωνεις (απο που εχεις μόρια αναλυτικα εννοω);χρηστος έγραψε:Εγω παιδια στην αεροπορια μαζευω 367 για αμυνας αεροδρομιων εβαλα. Εχω καλες πιθανοτητες λετε;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες