Προκήρυξη ΕΠΟΠ Αεροπορία (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Grecia έγραψε:Ρε παιδια να κανω κ εγω μια ερωτηση μπηκα σημερα στο site της αεροποριας κ εβλεπα για τους ΕΠΟΠ, ισχυει οτι για τις κοπελες ειναι 1,55; Η θα το αλλαξουνε; Οπως ΣΞ 1,65; Οταν το ειδα κουφαθηκα λιγοοο... Εικόνα
Oι προκηρυξεις του 2005 δεν εχουν καμια σχεση με αυτες του 2009. Κατα 95% οι επομενες που θα βγουν θα ειναι ιδιες σαν αυτην την τελευταια του στατου ξηρας.

Anonymous

apostolos eimai stin 110 πτερυγα μαχης στιν λαρισα δ ΕΣΣΟ 2008 σιγκεκριμενα στο πεδιο βολης αμπελωνα... εκει που κανουν βολη τα f-16 λιγο εξω απο τι λαρισα
maria*87
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από maria*87 »

Μακαρι να βγει το συντομοτερο ρε παιδακια. Κ εγω τ ιδιο περιμενω, θα κανω τ χαρτια μου σε ολα τ οπλα κ σε οποιο με παρουν! Καλα να περνατε!

H shmaia pou agapw exei ena leuko stauro

k 8a thn uphretw wspou na me vroun nekro.

Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από Marina2 »

maria*87 έγραψε: Μακαρι να βγει το συντομοτερο ρε παιδακια. Κ εγω τ ιδιο περιμενω, θα κανω τ χαρτια μου σε ολα τ οπλα κ σε οποιο με παρουν! Καλα να περνατε!

H shmaia pou agapw exei ena leuko stauro

k 8a thn uphretw wspou na me vroun nekro.

Μαράκι εχω την εντυπωση πως η προκυρηξη της αεροπορίας θα μοιαζει πολύ με αυτή του στρατού ξηράς, δηλαδή θα εχεις δικαιωμα να κάνεις τα χαρτιά σου για 1 μονο ειδικότητα και οχι για περισσότερες!
toudim
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από toudim »

Τι θα γινει με ευτη τη προκηρυξη της πα; βαρεθηκα να ειμαι στα ΤΕΙ κ να την περιμενω. θελω δουλεια μονιμη κ ας ειναι με 700 ευρο κ ας ειμαι εποπ
Grecia
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από Grecia »

gavin έγραψε:
Grecia έγραψε:Ρε παιδια να κανω κ εγω μια ερωτηση μπηκα σημερα στο site της αεροποριας κ εβλεπα για τους ΕΠΟΠ, ισχυει οτι για τις κοπελες ειναι 1,55; Η θα το αλλαξουνε; Οπως ΣΞ 1,65; Οταν το ειδα κουφαθηκα λιγοοο... Εικόνα
Oι προκηρυξεις του 2005 δεν εχουν καμια σχεση με αυτες του 2009. Κατα 95% οι επομενες που θα βγουν θα ειναι ιδιες σαν αυτην την τελευταια του στατου ξηρας.

gavin μου εγω δεν ειδα την προκυρηξη του 2005 αλλα μπηκα στο site της ΠΑ για να δω τι χρειαζονται να εχουν οι εποπ... Σιγουρα κατι θα εχει αλλαξει αλλα ας ελπισω οχι κ το υψος... Εικόνα
Εικόνα
Anonymous

Θελω και εγω να μπω αεροπορια! Τωρα θα ημουν στη ΣΜΥ αλλα...
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 124

Δημοσίευση από D.Y.K »

Συνηθως δεν αλλαζουν τα δεδομενα. ας ελπισουμε να μην αλλαξουν και τωρα
Anonymous

Γνωριζει κανεις ποτε θα βγει η προκυρηξη αεροποριας;
SPYRUS
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από SPYRUS »

Πολλα λενε. Αλλοι για τελος μαρτιου αλλοι για μετα το πασχα αλλοι για ιουνιο. Τιποτα δεν ειναι σιγουρο μονο ο θεος ξερει ποτε θα αποφασισουν να βγαλουν αυτη τη προκηρυξη. Κουραγιο ολοι αυτη περιμενουμε.
Anonymous

Ευχαριστω πολυ που μου απαντησες! Αντε να βγει επιτελους. Εχω και αλλη μια απορια, αν μπορεις να μου πεις, οταν βγει η προκυρηξη, τις αιτησεις που τις κανουμε;
SPYRUS
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από SPYRUS »

Πρωτη φορα θα κανω τα χαρτια μου κ εγω. Δεν ξερω να σου απαντησω. Αν γνωριζει καποιος ας μας πει. Αυτο που με φοβιζει ειναι οτι ειπε ο υπουργος οικονομιας οτι θα γινουν μονο 12000 προσληψεις για το 2009. Γι αυτο λεω οτι κανεις δεν ξερει ποτε θα βγει αυτη η προκηρυξη της αεροποριας κ αν θα βγει. Αμαν αυτη η κριση!
Άβαταρ μέλους
George3
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από George3 »

Αφου εχετε παρει τις προκηρύξεις απο τα σημεία που διανέμονται, τις στέλνετε συμπληρωμένες με συστημένη επιστολή (ταχυδρομείο) στο Γ. Ε. Σ! Ετσι γινοταν μεχρι σήμερα. Παντα ομως εμπεριέχονται οδηγίες στις προκηρύξεις! Ελπιζω να βοήθησα.
Άβαταρ μέλους
George3
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από George3 »

Υ. Γ Sorry αλλά επειδή αναφερθήκατε σε προκήρυξη αεροπορίας ίσως να εμπλέκεται το Γ. Ε. Α αντί του Γ. Ε. Σ!
Anonymous

George3 ευχαριστουμε! Γνωριζεις μηπως και τα σημεια που διανεμονται;SPYRUS αμαν δεν λες τιποτα!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης