Θεωρητική Κατεύθυνση και Στρατιωτικές Σχολές

Οι προϋποθέσεις εισαγωγής στις στρατιωτικές σχολές, τα όρια ύψους, η σωματική ικανότητα και τα μόρια που απαιτούνται
Απάντηση
Στρατός και θητεία
marraki

Δημοσίευση από marraki »

Καλησπερα,
ειμαι θεωρητικη κατευθυνση και 2 λυκειου και θελω να μπω σε σχολη ευελπιδων! Μπορειτε να μου πειτε αν τα μαθηματικα γενικς παιδειας στατιστικης ειναι ευκολα στην Τριτη λυκειου ! Η θα τα δω δυσκολα; Ποσα μορια θα χασω; Σας ευχαριστω!
Άβαταρ μέλους
diplomaths
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από diplomaths »

Τίποτα δεν είναι δύσκολο αν θέλεις και έχεις όρεξη να ασχοληθείς
Αντικειμενικά όμως, δεν έχουν δυσκολία τα μαθηματικά γενικής Γ' Λυκείου, και μπορεί εύκολα κάποιος της θεωρητικής να γράψει άριστο βαθμό. Να μην υπάρχουν κενά από προηγούμενες τάξεις μόνο.
marraki

Δημοσίευση από marraki »

Ευχαριστω πολυ! ... Ποσα μορια χανω;
Άβαταρ μέλους
diplomaths
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δεν μπορώ να σου απαντήσω σίγουρα.
Το μόνο σίγουρο που ξέρω, είναι πως δεν είναι στανταρ, δηλαδή 2.000 μόρια, αλλά πάει ανάλογα με την βαθμολογία, γιατί είναι άλλοι οι συντελεστές
Νομίζω είναι γύρω στο 17.600 -18.000 αν γράψεις άριστα, αλλά με επιφύλαξη
Άβαταρ μέλους
ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ »

marraki έγραψε:Καλησπερα,
ειμαι θεωρητικη κατευθυνση και 2 λυκειου και θελω να μπω σε σχολη ευελπιδων! Μπορειτε να μου πειτε αν τα μαθηματικα γενικς παιδειας στατιστικης ειναι ευκολα στην Τριτη λυκειου ! Η θα τα δω δυσκολα; Ποσα μορια θα χασω; Σας ευχαριστω!
μπορεις να διαβασεις το βιβλιο μαθηματικων της β΄γυμνασιου (υπαρχει εκει ενα κεφαλαιο σχετικο με την στατιστικη), ωστε να παρεις μια πρωτη Γευση. Αλλα ρωτα και Τον Μαθηματικο που σας κανει στο σχολειο ολο και κατι θα ξερει παραπανω απο μενα.

diplomaths έγραψε:Δεν μπορώ να σου απαντήσω σίγουρα.
Το μόνο σίγουρο που ξέρω, είναι πως δεν είναι στανταρ, δηλαδή 2.000 μόρια, αλλά πάει ανάλογα με την βαθμολογία, γιατί είναι άλλοι οι συντελεστές
Νομίζω είναι γύρω στο 17.600 -18.000 αν γράψεις άριστα, αλλά με επιφύλαξη
χωρις να το ξερω και εγω καλα αν καποιος απο θεωρητικη Γραψει σε ολα 20 και ανοιξει το 4ο πεδιο 18.600 μορια θα συγκεντρωσει. Επειδη οι συντελεστες ειναι Μαθηματικα γενικης 0.9 και εκθεση 0.4 Ενω στο 1ο ειναι αρχαια 1.3 Και ιστορια 0.7.
Rafael
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 21
Ενδιαφέροντα: Πολεμικη Αεροπορια

Δημοσίευση από Rafael »

Ξεχνα τις στρατιωτικες σχολες απο την θεωρητική (εκτος απο σσας και συδ) ... Στο λεω εγω που φετος δινω 3η χρονια για σχολη ικαρων και εχω αλλαξει κατευθυνση απο θεωρητικη πηγα Πέρυσι Τεχνολογικη... Αντικειμενικη αποψη δεν υπαρχει... Αν γραψεις απο θεωρητικη μαθηματικα Γενικης πανω απο 6 εισαι για βραβειο νομπελ... Αλλαξανε οι καιροι. Μην περνετε ψευτικες ελπιδες για αλλα τμηματα... Και για οσους θελησουν να μου απαντησουν Κατηγορηματικά Τσεκαρετε απλα τα φετινα ακομα και τα Περσινά Ποσοστα στους βαθμους... Απλα πηγαινετε τεχνολογικη και παλεψτε το
marraki

Δημοσίευση από marraki »

Στην συδ τι κατευθυνση Πρεπει να εισαι?
Rafael
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 21
Ενδιαφέροντα: Πολεμικη Αεροπορια

Δημοσίευση από Rafael »

5Ο... Χρειαζεται Μαθηματικα γενικης σε συνδυασμο με το ΑΟΘ
ΝΙΚΟΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ »

Απο θεωριτικη κατευθυνση για ν περασεις αστυνομικες η στρατιωτικες σχολες ποσα περιπου μορια χανεις;
Άβαταρ μέλους
diplomaths
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Έχει απαντηθεί παραπίσω
Α

Δημοσίευση από Α »

ΝΙΚΟΣ έγραψε:Απο θεωριτικη κατευθυνση για ν περασεις αστυνομικες η στρατιωτικες σχολες ποσα περιπου μορια χανεις;
ΝΟΜΙΖΩ Οτι απο θεωρητικη κατευθυνση μπορεις να περασεις σε αστυνομικες σχολες χωρις απωλεια μοριων.
ioanna05

Δημοσίευση από ioanna05 »

Είμαι 2α λυκείου κ θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται να περάσω ΣΜΥΝ απο θεωρητική κατεύθυνση. Ευχαριστώ πολύ.
Άβαταρ μέλους
Titis
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Titis »

Η ΣΜΥΝ αν δεν κανω λάθος βρίσκεται στο 2ο και το 4ο πεδίο. Αν επιλέξεις ως μάθημα επιλογής μαθηματικά γενικής τότε μπορείς να περάσεις στην ΣΜΥΝ. Να ξέρεις ότι θα χάσεις κάποια μόρια αλλά μην σε φοβίζει και τόσο πολύ γιατί είναι σχετικά χαμηλά η βάση της ΣΜΥΝ, σχετικά πάντα...
Άβαταρ μέλους
GreekSoldier1
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από GreekSoldier1 »

Παιδιά Είδα πάνω που λέει ότι αν κάποιος (θεωρητικής κατεύθυνσης) γράψει άριστα στις πανελλήνιες, λόγω μαθηματικών, θα βγάλει το πολύ 18.600. Αυτό σημαίνει ότι αν εγώ γράψω 15000 σε όλα τα μαθήματα, ο μέσος μου όρος θα πέσει και δεν θα είναι 15000; Ή η πτώση του μέσου όρου ισχύει μόνο αν γράψω άριστα;
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες