ΥΕΑ στις Ειδικές Δυνάμεις

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ge0rgio

Δημοσίευση από ge0rgio »

Μερικές Ερωτήσεις ακόμα Εικόνα Πως μπορεί ένας ΔΕΑ να μονιμοποιηθεί (π. Χ διαγωνισμός ΕΠ. ΟΠ) σε τι βαθμό φτάνει και πόσα χρήματα παίρνει αν γνωρίζεις φυσικά.
Ευχαριστώ.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 145

Δημοσίευση από Greek_Army »

/forum/forum_topics.asp?FID=20 εδώ θα βρεις ότι θέλεις για τους επαγγελματίες οπλίτες
Γλαύκος
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Γλαύκος »

Καλημέρα σε όλα τα μέλη! Παρουσιάστηκα πρόσφατα ΠΖ και έγινα δεκτός ως ΥΕΑ κάτι το οποίο επιθυμούσα. Θέλω να ρωτήσω εάν έχω τη δυνατότητα να πάρω μετάταξη ως ΥΕΑ ΕΔ. Τους χρόνους και γενικώς τα όρια που απαιτούνται για τα αθλήματα τα έχω, αλλά δεν ξέρω μήπως απαιτείται και κάτι επιπλέον... Θα πρέπει υποχρεωτικά να περάσω από τη ΣΕΑΠ για τις πρώτες 6 εβδομάδες, δηλαδή είναι κοινή η αρχική εκπαίδευση; Μετά πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα; Συγγνώμη για το πλήθος των ερωτήσεων αλλά το ενδιαφέρον και το πάθος μου για τις ΕΔ είναι πολύ μεγάλο και θέλω να είμαι πληροφορημένος. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε απάντηση!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Η εκπαίδευση είναι κοινή στην ΣΕΑΠ βέβαια για να πάρεις μετάταξη και να γίνεις δόκιμος στις ειδικές δυνάμεις θα πρέπει να έχεις και το κατάλληλο βύσμα όσο αφορά για την εκπαίδευση σε όλες τις σχολές των έφεδρων αξιωματικών τα πράγματα είναι δύσκολα και θέλει υπομονή
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Κυρ Μάιος 23, 2010 5:07 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
νικος

Δημοσίευση από νικος »

Καλημέρα φίλε εγώ είμαι στην σεαπ στην κρήτη τώρα... Δεν θα κάνεις 6 εβδομάδες 16 εβδομάδες θα κάνεις Στην κρήτη είτε περάσεις ε. Δ είτε όχι... Εγω πέρασα ειδικες δυνάμεις πρέπει να κάνεις 3 χιλιομετρα 2 μιλα δηλ σε 13.50 το αργότερο 50 καμψεις και 50 κοιλιακους... Και ναι θέλει μέσο!
lifesaver1986
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από lifesaver1986 »

Παρουσιάστηκα 11 μαιου Στην Τριπολη. Στο 11ο συνταγμα πεζικου! Απο εκει δηλωσα για υεα και για Ειδικές Δυναμεις. Περασα τα αθληματα των υεα και βγηκα πρωτος και μετα ετρεξα κ για Ειδικές Δυναμεις κ βγηκα παλι πρωτος και μαλιστα δηλωσα και Αλεξίπτωτα. Και μου ειπαν πως θα εχω Ένδειξη Στο χαρτι Υ. Ε. Α ειδηκων δυναμεων. Και τωρα με στειλανε στο κωλο πυροβολικο στην νεα περαμο. Και απο εκει μου λενε πως δε γινεται να παω ειδηκες δυναμεις. . Εχω ζητησει μεταταξυ απο τον Διοικητή Αλλα μαλλον δε κανουν τις ενεργειες που πρεπει. Γνωριζει κανεις κατι; Εχω τρελαθει. Σκοπος μου ειναι να τελειωσω υ. Ε. Α και μετα να συνεχισω σαν υ. Ε. Α ειδικων δυναμεων.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Αυτό που έχουμε πει. Για να πας δόκιμος στις ειδικές δυνάμεις. Πρέπει να έχεις και το κατάλληλο δόντι. Μετάταξη για δόκιμος τώρα δεν γίνεται
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Κυρ Μάιος 30, 2010 5:57 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
fideas emk
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από fideas emk »

Απο τα δοκιμια που ειχαμε (αν υπαρχει δοκιμος εδω μεσα ας διορθωσει). Ειναι 4 μηνες ΣΕΑΠ+ειδικοτητα+για οσους πανε ειδ δυναμεις,5 βδομαδες σχολειο καταδρομων δοκιμων (ΣΣΟΕΚ/ΣΕΔ ή πως το λενε). Το τελευταιο ειναι το πιο δυσκολο σχολειο που μπορει να περασει εφεδρος (μετα απο αυτο ειναι το ΣΒΕΑ). Ηταν στο διπλανο μας λοχο στη Ρεντινα και κανεις πατημενα καταδρομικες ασκησεις τη μια πισω απο την αλλη. Το μπεργκιν δε πολυβγαινει απο την πλατη απο ενα σημειο και μετα Εικόνα
GRB

Δημοσίευση από GRB »

lifesaver1986 έγραψε:Παρουσιάστηκα 11 μαιου Στην Τριπολη. Στο 11ο συνταγμα πεζικου! Απο εκει δηλωσα για υεα και για Ειδικές Δυναμεις. Περασα τα αθληματα των υεα και βγηκα πρωτος και μετα ετρεξα κ για Ειδικές Δυναμεις κ βγηκα παλι πρωτος και μαλιστα δηλωσα και Αλεξίπτωτα. Και μου ειπαν πως θα εχω Ένδειξη Στο χαρτι Υ. Ε. Α ειδηκων δυναμεων. Και τωρα με στειλανε στο κωλο πυροβολικο στην νεα περαμο. Και απο εκει μου λενε πως δε γινεται να παω ειδηκες δυναμεις.. Εχω ζητησει μεταταξυ απο τον Διοικητή Αλλα μαλλον δε κανουν τις ενεργειες που πρεπει. Γνωριζει κανεις κατι; Εχω τρελαθει. Σκοπος μου ειναι να τελειωσω υ. Ε. Α και μετα να συνεχισω σαν υ. Ε. Α ειδικων δυναμεων.

και πρωτος να βγεις αν δεν εχεις βισμα δεν γινεσαι υεα ε. Δ

αυτη ειναι η αξιοκρατια των λαμογιων ΕικόναΕικόναΕικόνα

ΕικόναΕικόναΕικόνα

lifesaver1986
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από lifesaver1986 »

Εχω Απογοητευτεί Παρα πολυ! Μια βδομαδα τωρα και νοιωθω πολυ ασχημα! Θα σηνεχισω να τους λεω για την μεταταξυ μπας και γινει τιποτα! Αν υνωριζει καποιος αν υπαρχει καμια περιπτωση για να παω σχολειο ειδικων δυναμεω αφου τελειωσω σαν υεα στην σχολη πυροβολικου. Να με ενημερωσει!
petros

Δημοσίευση από petros »

Γνωριζει κανεις αν σαν δοκιμος ειδικων δυναμεων παιρνεις παραπανω μορια κατι εχω ακουσει για 800. Αυτο ειναι μονο για σωματα ασφαλειας η ισχυει και σε αλλους τομεις; Ποση παραπανω θητεια κανεις σαν δοκιμος Ε. Δ;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

5 μήνες παραπάνω θητεία είναι. Και 800 μόρια παίρνεις στη προκήρυξη των ειδικών φρουρών. Μόνο στα σώματα ασφαλείας και σε προκήρυξη εποπ μοριοδοτούνται
petros

Δημοσίευση από petros »

Δηλαδη θα ειμαι 5 μηνες παραπανω υπο κανονικες συνθηκες σαν κανονικος καταδρομεας των ειδικων δυναμεων χωρις αλλες υποχρεωσεις; Οι αλεξιπτωτιστες παιρνουν 400 μορια; Αξιζει να πας δοκιμος η σου βγαζουν το λαδι κ εχουν λογους να σε στοχοποιησουν?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Από την στιγμή που θα είσαι ΔΕΑ θα έχεις υποχρεώσεις αφού στην ουσία θα είσαι στέλεχος και όχι απλός φαντάρος. Ναι οι αλεξιπτωτιστές παίρνουνε και αυτοί μόρια. Όσο για το άλλο που ρωτάς αν διαβάσεις τι προηγούμενες σελίδες θα σου λυθεί η απορία
Peter

Δημοσίευση από Peter »

Διαβασα σχεδον ολες τις προηγουμενες σελιδες... ΔΕΑ Ε. Δ θελει βυσμα οκ. Αρα αν σε πανε ΔΕΑ πεζικο δεν περνεις και τα μορια σωστα?2) ποσο πληρωνεσαι σαν ΔΕΑ Ε. Δ κ ποσο σαν ΔΕΑ πεζικου?3) σαν στελεχος πλεον, πιο ειναι το συνηθες ωραριο σου?4) αν τελειωσεις ΔΕΑ Ε. Δ ποιο ειναι το μελλον σου μπορεις να γινεις εκπαιδευτης; Τι μπορεις να κανεις; Τελος να πω μπραβο στην πολυ καλη δουλεια-ενημερωση που γινεται εδω μεσα δινοντας παραλληλα οχι μονο πληροφοριες σε ατομα που ρωτανε εδω μεσα αλλα κ σε ατομα που ψαχνουν απαντησεις κ τις βρισκουν σε αυτο το φορουμ διχως να χρειαστει να ρωτησουν.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης